Titanium Shqipëri

Albania

GARANTON RRITJEN E PENISIT TUAJ ME 5 CM NË MUAJ!

 • - ZMADHON GJATËSINË DHE GJERËSINË!!
 • - I PADËMSHËM DHE I LEHTË NË PËRDORIM!
 • - FORMULA: ZINK + ARGININ DHE GUARANA!

POROSIT


Titanium Krem për zmadhimin e penisit u bë produkti më popullor për burrat në Evropë në vitin 2018. Deri më sot, më shumë se 1.1 milion përdorues kanë konfirmuar efikasitetin e lartë të masazhit me këtë krem për të rritur epshin seksuale dhe rritjen e penisit. Kjo është një metodë inovative dhe e sigurt për zgjidhjen e problemit kryesor mashkullor, i cili më parë u përpoq të zgjidhë me ndihmën e pompave vakum, shtesës, aditivëve ushqimor ose operacionit kirurgjik.

Nëse keni një penis të vogël ose keni probleme me mosfunksionim ngrerë, ky xhel natyral do t'ju ndihmojë të zgjidhni ato në mënyrë të sigurtë, pa dhimbje dhe shumë shpejt. Titanium çmimi është 2-3 herë më e ulët se sa për analogët e tjerë, prandaj zgjedhja juaj do të jetë jo vetëm e saktë, por edhe fitimprurëse.

Titanium - Zgjerimi i penisit pa operacion

Titanium Xhel për zmadhimin e penisit u krijua nga shkencëtarët më të mirë evropianë për 5 vjet. Gjatë kësaj kohe, u kryen më shumë se një mijë studime të ndryshme klinike dhe eksperimente shkencore për të nxjerrë kombinimin më të sigurt dhe më të efektshëm të përbërësve. Formula rezultuese tregoi një rritje 3-fish në efektivitet sesa metodat e tjera jo invazive:

 • - Zgjerimi i penisit nga 3-5 cm për 30 ditë;
 • - Deri në 60% fitim në pjesën e brendshme të penisit;
 • - Rritja e dëshirës seksuale, ereza seksuale të vazhdueshme dhe të gjata në çdo moshë;
 • - Afrodizijak natyror për meshkujt;
 • - Zgjatja e marrëdhënieve seksuale me 200%.

Titanium si funksionon? Cilësi e natyrshme dhe e butë e xhelit ndihmon që ajo të absorbohet menjëherë në lëkurën e penisit dhe të depërtojë brenda thellë. Komponentët aktivë kanë një efekt të drejtpërdrejtë në trupin shpellor dhe ndihmojnë në zgjerimin e indit erektil të penisit. Kombinimi i Arginine + Guarana ndihmon për të rritur rrjedhjen e gjakut në bazën e organit gjenital, duke rritur gjatësinë dhe nënbarkëzimin. Falë masazhit të duhur me këtë krem, ju merrni një rritje të qëndrueshme të penisit pa efekte anësore, pa dhimbje, pa pilula apo ndërhyrje kirurgjikale. Produkti redukton ndjeshmërinë e penisit, duke zgjatur kështu marrëdhënien seksuale deri në 2 orë. Pas përdorimit të parë, do të bëheni një luan i pangopur në shtrat dhe me siguri do të keni një kënaqësi të përbashkët në shtrat me partnerin tuaj.

Në krahasim me analogët, Xhel Titanium penis zgjerimit funksionon sa më efiçent dhe sa më shpejt që të jetë e mundur. Pas 14 ditësh nga fillimi i përdorimit të kremit, mund të vërehet një rritje në madhësinë e penisit prej 1-1,5 cm. Në të njëjtën kohë, ngritja seksuale do të jetë më e vështirë, niveli i testosteronit dhe epshi do të rritet. Për 20 ditë ju do të merrni +3 cm në madhësinë tuaj origjinale, dhe gjithashtu një rritje minimale prej 30% në nënbarkëz. Përveç kësaj, do të ketë vetëbesim në seks, frika dhe emocionet do të zhduken. Pas përfundimit të kursit të aplikimit prej 30 ditësh, penisi juaj do të jetë 4-5 cm më i gjatë se më parë. Tani ju jeni një ëndërr për çdo grua dhe do të keni popullaritet të madh në shtrat.

Në shikim të parë, rezultate të tilla duken joreale, aq shumë blerës potencialë duan të dinë me siguri - Titanium të vërtetën apo mashtrimin? Për të gjetur këtë pyetje, BP-PB.com përpunoi një sasi të madhe informacioni nga burime të hapura. Në forumet e meshkujve, rreth 80% e rishikimeve në këtë xhel ishin pozitive. Disa përdorues ende ishin të pakënaqur dhe thanë se nuk kishin marrë ndonjë përmirësim të dukshëm, por kjo mund të shpjegohej nga gabimet në përdorim ose veçoritë individuale të organizmit. Në fakt, një teknikë e tillë që përdor Arginine ka një bazë shkencore dhe konfirmoi rezultatet klinike. Nëse lexoni rreth Titanium komente mjekëve, atëherë nuk do të keni ndonjë dyshim.

Pronat e dobishme Ti Tanium

Titanium Shqipëri është një formulë 100% natyrale pa përdorimin e sintetikës apo kimisë. Produkti përbëhet nga përbërës bimor dhe organik që nuk shkaktojnë alergji ose efekte anësore. Eksperimentet shkencore konfirmojnë aftësinë e këtij xhel për të rritur madhësinë e gjenitaleve në një mashkull të rritur nga 2-5 cm për 4-6 javë. Në të njëjtën kohë, efekti ruhet për jetë dhe nuk zhduket menjëherë pas përfundimit të aplikimit të kremit.

Substancat aktive në krem kanë një efekt pozitiv në aspekte të tjera të shëndetit seksual mashkullor. Nëse keni probleme me mosfunksionim të ngrerë ose derdhje të parakohshme, ju mund t'i zgjidhni ato me një xhel pa mjek, pa mjekim, pa pasoja shëndetësore të pakëndshme.

Kremja mund të përdoret si një lubrifikant. Kjo do të ndihmojë në rritjen e kohëzgjatjes së marrëdhënieve seksuale, rritjen e ndjeshmërisë së zonave erogjene në të dy partnerët dhe rritjen e ndjeshmërisë së gjallë gjatë seksit.

Sekreti i efektivitetit të produktit është përbërësi i tij unik dhe natyror.

 • - Arginine. Ky është aminoacidi më i dobishëm për shëndetin seksual të mashkullit. Niveli i lartë i arginines në gjak ndihmon në rritjen e nivelit të testosteronit, përmirëson rrjedhjen e gjakut dhe zgjeron gjithashtu enët e gjakut dhe indet shpellore të penisit.
 • - Guarana. Është një stimulues i fortë i qarkullimit të gjakut, duke rritur qëndrueshmërinë dhe forcimin e ngurtësisë së penisit. Ndikimi i Guarana në sistemin seksual mashkullor ndihmon në stabilizimin e gjëndrës së prostatës dhe rrit kohëzgjatjen e marrëdhënieve seksuale.
 • - Glukonat e zinkut. Një burim natyror përbërësish për të rritur prodhimin e testerit në trup. Zinku pozitivisht ndikon në funksionin riprodhues dhe rrit prodhimin e spermës së cilësisë në testikujt.
 • - Sekretimi i kokleut. Një nxitës i natyrshëm që zgjon një dëshirë të natyrshme për të bërë seks edhe pas 45 vjetësh.

Popullariteti i këtij xhel në Evropë dhe në mbarë botën është shumë i lartë! Çdo ditë kemi qindra letra nga burra që duan të mësojnë ku të blini Titanium në Shqipëri? Në fakt, sot në internet ka shumë fakse dhe analoge të ndryshme. Nëse nuk doni të rrezikoni, atëherë është mirë të porositni këtë produkt direkt përmes dyqanit zyrtar të internetit.

Për fat të keq, në këtë moment nuk ka mundësi për Titanium blej në një farmaci, sepse xhel nuk është ilaç dhe prodhohet pa recetë të mjekut. Apliko dhe urdhëro produktin në një çmim të volitshëm online!