Silane Guard Hrvatska

Croatia

Silane Guard - Tekuće staklo!

  • - Štiti izvornu, svijetlu i bogatu boju tijela.
  • - Dugo vremena svijetli sjajno do tijela automobila - do 1 godine!
  • - Osim toga, ima stabilan učinak vodootpornosti.

Narudžba


Danas postoji mnogo različitih sredstava za zaštitu boje automobila. Skupe restauracije boja i laka prevlaka automobila uvijek je veliki problem za vlasnike automobila. Utjecaj prirodnih kemijskih i mehaničkih čimbenika dovodi do pojave ogrebotina i čipova, hrđe i problema s metalnim karoserijama.

Čak i uz pažljivo djelovanje, ne možete se riješiti tih problema. Kemijski šamponi na automatskim praonicama, snijega, blata, šljunka i šljunka, reagensi za topljenje snijega na cestama - svi ti agresivni djeluje na vanjske površine tijela bilo automobila. Postavlja se pitanje - kako zaštititi boju i metal od oštećenja? Suvremene tehnologije ne stoje mirno.

Svaki dan postoji veliki broj različitih sredstava i metoda za aktivnu zaštitu tijela. Jedna od novosti ove godine bila je razvoj poznate japanske tvrtke Willson. Proizvod je nazvan Silane Guard jednokomponentno tekuće staklo. Ovo je apsolutno jedinstven alat koji pruža pouzdanu zaštitu boje automobila od manjih oštećenja i učinaka reagensa. Prema proizvođaču, koristeći ovu tehnologiju, možete dobiti zaštitu od 98% od malih ogrebotina, ruševina, izloženosti temperaturama ili kemikalijama. Mnogi poznati komentatori automobila i blogeri na usluzi YouTube pozitivno su o ovom proizvodu. BP-PB.com odlučio je napraviti vlastiti pregled ovog proizvoda kako biste mogli dobiti više korisnih informacija o tome i saznati gdje kupiti Silane Guard u Hrvatskoj?

Silane Guard - tekuće staklo za tijelo automobila

Silane Guard Willson tekuće staklo za automobile je jednodomno aktivno rješenje dizajnirano za metalne i plastične površine vanjske strane automobila. Proizvod ima specifičan sastav sastojaka koji ne štete metalu ili bojama, stvaraju dodatni zaštitni sloj i sprječavaju oštećenje tijela. Tehnologija koju su razvili japanski znanstvenici uspješno je prošao testiranje na 50 različitih vrsta automobila različite klase i veličine. Ovaj premaz može se koristiti i za osobna vozila i za SUV vozila.

Tehnologija aktivne i dugoročne zaštite omogućuje zadržavanje sloja tekućeg stakla unutar 3-6 mjeseci nakon 1 aplikacije. Volumen jedne bočice je 95 ml. Taj volumen će biti dovoljan za punu pokrivenost 2 automobila ili 1 velika vozila (džip, kombi, minibus). Proizvod ne zahtijeva posebne uvjete za upotrebu. Samostalno možete staviti tekuće staklo na površinu tijela, koristeći posebnu poroznu spužvu isporučenu u kompletu.

Prema riječima stručnjaka, Silane Guard za auto od Willsona je najpouzdanija zaštita obojenja tijela. Ima 150% veću učinkovitost od tekućeg voska ili oklopnog filma. Koncentrat se brzo suši na suncu i pretvara se u polimernu staklenu površinu, apsolutno sigurno za tijelo. Ako je potrebno, film možete lako ukloniti korak-po-korak.

Unatoč visokim ocjenama korisnika, mnogi vlasnici automobila ipak sumnjaju u učinkovitost ovog alata pa su zainteresirani za Internet - Silane Guard istina ili obmana?

Prednosti Silane Guard

Silane Guard kako to radi? Provedene su godine nezavisni testovi pomoću ove prevlake. Rezultati tih ispitivanja pokazali su se da uporaba tekućeg stakla pomaže pouzdanom zaštiti automobila od sljedećih problema:

  • - Agresivno djelovanje vode, blata;
  • - koroziju metala;
  • - oštećenja i manje ogrebotine, čips od kamena i ruševina;
  • - ultraljubičasto zračenje;
  • - kemijski reagensi nepristupačnih ili ručnih radilica;
  • - Hladno, snijeg, led, tuča;
  • - Prekomjerno zagrijavanje tijela tijekom ljeta u vrućem vremenu.

Osim toga, nakon primjene ove zaštitne prevlake, prirodna boja i sjaj automobila se obnavlja, ostaje čist i duže čak iu lošem vremenu.

Ovaj premaz pogodan je za sve boje, čak i za "metalik" ili "bisernu majku".

Prije uporabe po prvi puta, svakako pročitajte korisnički priručnik. Ovo su važne informacije koje će vam pomoći u izradi svega kvalitete i sigurnosti za vaše zdravlje.

Način primjene: Nanesite tekuće staklo posebnom spužvom. Na rukama biste trebali imati zaštitne gumene rukavice kako biste zaštitili kožu od aktivne koncentracije. Nanesite aktivnu tvar na sve metalne i plastične dijelove vanjske površine. Oprez - zaštitno staklo ne može se nanijeti unutar slona automobila. Nakon nanošenja, trebate pričekati 10-15 minuta, a zatim koristite odjeću za poliranje površine sve dok ne postignete ujednačenu hladovinu.

Da biste bili sigurni u njegovu učinkovitost, samo pročitajte Silane Guard recenzije na forumima za automobile. Većina korisnika je zadovoljna rezultatom i preporučuje ovaj proizvod.

Gdje kupiti Silane Guard u Hrvatskoj?

Silane Guard Hrvatska je apsolutna novost na tržištu. Zato morate paziti na varanje ili posrednike. Jedina stvarna prilika za dobivanje 100% originalnog proizvoda - Silane Guard kupiti online na web mjestu proizvođača. BP-PB.com - nije prodavatelj i nije odgovoran za kvalitetu robe.

Trenutno postoji posebna akcija - Silane Guard cijena je smanjena za 50%!