Silane Guard România

Romania

Silane Guard - Apă de sticlă!

  • - Păstrează culoarea originală, intensă și saturată a caroseriei.
  • - Dă o strălucire sclipitoare caroseriei automobilului în decursul unui timp îndelungat – până la 1 an!
  • - În plus, are un efect hidrofug stabil.

 Comandă 


Cererea mare de bunuri pentru autovehicule extinde lista de oferte. Astăzi, există multe mijloace diferite pentru a proteja vopseaua unei mașini. Fiecare șofer se confruntă cu probleme în a-și îngriji mașina. Scump restaurarea a stratului de vopsea vehiculului este întotdeauna o mare problemă pentru proprietarii de automobile. Expunerea la factorii mecanici chimici naturale și duce la apariția de zgârieturi și chips-uri, rugină și probleme cu corpul metalic.

Chiar și cu operarea cu atenție, nu poți scăpa de aceste probleme. Sampoanele chimice pe o mașină automată de spălare auto, zăpadă, noroi, pietriș și pietriș, reactivi pentru topirea zăpezii pe drumuri - toate aceste acte agresive de pe suprafața exterioară a corpului de orice mașină. Se pune întrebarea - cum de a proteja vopseaua și metalul de daune? Tehnologia modernă nu este încă în picioare.

În fiecare zi, există o mare varietate de instrumente și tehnici de protecție activă a organismului. Una dintre noutățile din acest an este dezvoltarea de bine-cunoscut compania japoneza Willson. Produsul a fost numit Silane Guard apa de sticlă monocomponentă. Acest lucru este absolut mijloace unice, care oferă o protecție de încredere de la vopsea auto leziuni minore și expunerea la reactanții. Conform producătorului, folosind această tehnologie, puteți obține o protecție de 98% de la zgârieturi minore, pietriș, expunerea la căldură sau substanțe chimice. Multe editorialiștii de automobile bine-cunoscute și bloggeri de pe YouTube vorbesc pozitiv despre acest produs. BP-PB.com decide să facă propria recenzie a acestui produs, astfel încât să puteți obține mai multe informații utile despre el și să învețe unde să cumpere Silane Guard în România?

Silane Guard - apa de sticlă pentru corpul mașinii

Să aruncăm o privire mai atentă la principalele caracteristici ale acestui produs. Silane Guard Willson apa de sticlă pentru mașini - o singură soluție activă componentă destinată metal și suprafețele exterioare auto din plastic. Produsul are o compoziție specifică de ingrediente care nu dăunează stratului de metal sau vopsea, asigură un strat suplimentar de protecție și contribuie la prevenirea deteriorării corpului. Tehnologia dezvoltată de oamenii de stiinta japonezi, a fost testat cu succes pe 50 de tipuri diferite de vehicule de diferite clase si dimensiuni. Acest strat poate fi utilizat pentru vehiculele de pasageri și pentru vehicule SUV.

Tehnologia activă și protecție pe termen lung permite păstrarea stratului de sticlă lichid în termen de 3-6 luni după o cerere. Volumul unui flacon - 95 ml. Această sumă va fi suficientă pentru a acoperi complet cele două mașini sau 1 vehicul de dimensiuni mari (SUV, van, minivan). Produsul nu necesită condiții speciale de utilizare. Sunteți liber pentru a pune paharul de apă pe suprafața corpului cu ajutorul unui burete poros special furnizat.

Potrivit experților, recenzii de Silane Guard pentru mașini de la compania Willson - aceasta este cea mai bună protecție fiabilă pentru stratul de vopsea. Are un randament de 150% mai mare decât un film blindat lichid sau ceara. Concentrat se usucă repede în soare și transformată într-o suprafață de sticlă de polimer, este absolut sigur pentru organism. Dacă este necesar, puteți elimina cu ușurință filmul, folosind instrucțiuni pas cu pas.

In ciuda user rating ridicat, mulți proprietari de automobile încă îndoială eficacitatea acestui instrument, atât de interesat de Internet - Silane Guard adevar si frauda?

Avantaje Silane Guard

Silane Guard cum functioneaza? Anul trecut, teste independente folosind acest strat au fost efectuate. Rezultatele acestor teste am constatat că utilizarea de lichid de sticlă ajută la protejarea în siguranță, mașina de următoarele probleme:

  • - Expunerea agresivă la apă, murdărie;
  • - Coroziunea metalelor;
  • - Pagube si mici zgârieturi, chips-uri de piatră și pietriș;
  • - Radiațiile ultraviolete;
  • - Produse chimice fără contact sau spălare de mână;
  • - frigul, zăpadă, gheață, grindină;
  • - Supraîncălzirea corpului în vreme caldă, în vara.

Mai mult decât atât, după aplicarea învelișului de protecție de recuperare culoarea naturală și strălucire a mașinii, el mai rămâne curat chiar și în vreme rea.

Acest strat este potrivit pentru toate culorile, chiar și pentru un „metalic“ și „perla“.

Înainte de prima utilizare, asigurați-vă că pentru a citi manualul de utilizare. Acest lucru este informații importante care vă ajută să efectuați toate de înaltă calitate și în condiții de siguranță pentru sănătatea ta.

Utilizare: Se aplică silicat de sodiu este necesar, cu un burete special. Trebuie să aveți la îndemână un mănuși de protecție din cauciuc pentru a proteja pielea de la obtinerea concentrat activ. Se aplică substanța activă este necesară pentru toate părțile metalice și din plastic ale exteriorului caroseriei. Atenție - sticlă de securitate nu ar trebui să fie aplicate în interiorul elefant auto. După aplicarea să aștepte 10-15 minute, apoi utilizați suprafața cârpă de lustruit pentru a obține o nuanță omogenă.

Pentru a asigura eficacitatea, citiți pur și simplu Silane Guard comentarii pe forumuri auto. Cei mai mulți utilizatori sunt mulțumiți de rezultatele și recomanda acest produs.

De unde sa cumperi Silane Guard în România?

Silane Guard România - o noutate absolută pe piață. De aceea trebuie să fiți atenți pentru falsuri sau intermediari. Singura șansă reală de a obține 100% bunuri originale - Silane Guard cumpără online site-ul web al producătorului. BP-PB.com - nu vânzătorul și nu este responsabil pentru calitatea mărfurilor.

În momentul de față, există un eveniment special - un Silane Guard preț redus cu 50%!