Silane Guard Slovenija

Slovenia

Silane Guard - Tekoče steklo!

  • - Ohranjuje izvirno, svetlo in bogato barvo karoserije.
  • - Za dlje časa daje sijaj karoseriji avtomobila - do 1 leta!
  • - Poleg tega ima stabilen vodoodbojni učinek.

Naroči


Dražje obnavljanje premazne barve in lakov je vedno velik problem za lastnike avtomobilov. Vpliv naravnih kemijskih in mehanskih dejavnikov povzroči nastanek prask in čipov, rje in težave s kovinskim nadgradnjo.

Tudi s skrbnim delovanjem se te težave ne morete znebiti. Kemični šamponi na avtomatskem pranju, snegu, umazaniji, ruševinam in gramozu, reagentih za taljenje snega na cestah - vse to agresivno vpliva na zunanjo površino katerega koli avtomobila. Pojavi se vprašanje - kako zaščititi barvo in kovine pred poškodbami? Sodobne tehnologije ne stojijo mirno.

Vsak dan obstaja veliko različnih načinov in metod za aktivno zaščito telesa. Ena od novosti letos je bila razvoj znamenite japonske družbe Willson. Izdelek je bil imenovan Silane Guard enokomponentno tekoče steklo. To je popolnoma edinstveno orodje, ki zagotavlja zanesljivo zaščito barve avtomobila pred manjšimi poškodbami in učinki reagentov. Po navedbah proizvajalca lahko z uporabo te tehnologije dobite 98% zaščite pred majhnimi praskami, ruševinami, izpostavljenostjo temperaturam ali kemikalijam. Številni znani avtomobilski komentatorji in blogerji v YouTubu so pozitivni glede tega izdelka. BP-PB.com so se odločili, da bodo sami pregledali ta izdelek, tako da boste lahko dobili več koristnih informacij o tem in izvedeli boste kje kupiti Silane Guard v Sloveniji?

Silane Guard - tekoče steklo za avtomobile

Oglejmo si podrobnejši pregled glavnih značilnosti tega izdelka. Silane Guard Willson tekoče steklo za avtomobile je ena komponentna aktivna rešitev za kovinske in plastične površine zunanjega avtomobila. Izdelek ima specifično sestavo sestavin, ki ne škodujejo kovini ali barvi, ustvarjajo dodatno zaščitni sloj in preprečujejo poškodbe telesa. Tehnologija, ki so jo razvili japonski znanstveniki, je uspešno opravila testiranje na 50 različnih tipih vozil različnih razredov in velikosti. Ta premaz se lahko uporablja tako za osebna vozila kot vozila SUV.

Tehnologija aktivne in dolgoročne zaščite omogoča vzdrževanje plast tekočega stekla v 3-6 mesecih po 1 aplikaciji. Prostornina ene stekleničke je 95 ml. Ta prostornina bo zadostovala za popolno pokritje dveh avtomobilov ali 1 velikih vozil (džip, kombi, minibus). Izdelek ne potrebuje posebnih pogojev za uporabo. Na površino telesa lahko neodvisno pritrdite tekoče steklo z uporabo posebne porozne gobice, ki je priložena v kompletu.

Po mnenju strokovnjakov je Silane Guard za avto iz Willsona najbolj zanesljiva zaščita za barvo telesa. Ima 150% večjo učinkovitost kot tekoči vosek ali oklepni film. Koncentrat hitro se posuši na soncu in postane polimerna steklena površina, popolnoma varna za telo. Če je potrebno, lahko film enostavno odstranite z navodili po korakih.

Kljub visokim ocenam uporabnikov, mnogi lastniki avtomobilov še vedno dvomijo o učinkovitosti tega orodja, zato jih zanima internet - Silane Guard resnico ali goljufijo?

Koristi Silane Guard

Silane Guard kako deluje? Lani so bili izvedeni neodvisni testi s tem premazom. Z rezultati teh testov je bilo mogoče ugotoviti, da uporaba tekočega stekla pomaga zanesljivo zaščititi avtomobil pred naslednjimi težavami:

  • - agresivno delovanje vode, blata;
  • - korozija kovin;
  • - poškodb in manjših prask, čipov iz kamenja in ruševin;
  • - ultravijolično sevanje;
  • - kemični reagenti brezkontaktnih ali ročnih podložk;
  • - hladno, sneg, led, toča;
  • - Pregrevanje telesa poleti v vročem vremenu.

Poleg tega se po uporabi tega zaščitnega premaza naravna barva in sijaj avtomobila ponovno vzpostavi, ostane čisto dlje tudi v slabem vremenu.

Ta premaz je primeren za vse barve, tudi za "kovinsko" ali "biserno matico".

Pred uporabo prvič preberite uporabniški priročnik. To so pomembne informacije, ki vam bodo pomagale narediti vse, kar je kakovostno in varno za vaše zdravje.

Način uporabe: tekoče steklo nanesti s posebno gobo. Za zaščito kože pred pridobivanjem aktivnega koncentrata morate imeti zaščitne gumijaste rokavice. Aktivno snov uporabite za vse kovinske in plastične elemente zunanje površine. Previdno - zaščitno steklo ne morete uporabiti v notranjosti avtomobilskega slona. Po nanosu morate počakati 10-15 minut, nato pa s prtičem polistirajte površino do enakega odtenka.

Če želite biti prepričani o njegovi učinkovitosti, preprosto preberite Silane Guard pregledi na avtomobilskih forumih. Večina uporabnikov je zadovoljna z rezultatom in priporoča ta izdelek.

Kje kupiti Silane Guard v Sloveniji?

Silane Guard Slovenija je absolutna novost na trgu. Zato se morate paziti na ponaredke ali posrednike. Edina resnična priložnost, da dobite 100% prvotnega izdelka - Silane Guard kupiti na spletu na spletni strani proizvajalca. BP-PB.com - ni prodajalec in ni odgovoren za kakovost blaga.

Trenutno je poseben ukrep - Silane Guard cena se zmanjša za 50%!