Silane Guard Ελλάδα, Κύπρος

Greece

Silane Guard - Υγρό γυαλί!

  • - Διατηρεί το πρωτότυπο, φωτεινό και πλούσιο χρώμα του αμαξώματος.
  • - Δίνει λαμπερή λάμψη στο αμάξωμα του αυτοκινήτου για μεγάλο χρονικό διάστημα - έως και 1 χρόνο!
  • - Επιπρόσθετα, δίνει ένα σταθερό νερό-απωθητικό αποτέλεσμα..

Παραγγελία


Η υψηλή ζήτηση για αγαθά αυτοκινήτων επεκτείνει τον κατάλογο των προσφορών. Σήμερα, υπάρχουν πολλά διαφορετικά μέσα για την προστασία του χρώματος ενός αυτοκινήτου. Κάθε οδηγός αντιμετωπίζει προβλήματα στη φροντίδα του αυτοκινήτου του. Η ακριβή αποκατάσταση του χρώματος και του βερνικιού ενός αυτοκινήτου είναι πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Η επίδραση φυσικών χημικών και μηχανικών παραγόντων οδηγεί στην εμφάνιση γρατζουνιών και τσιπς, σκουριάς και προβλημάτων στο μεταλλικό αμάξωμα.

Ακόμα και με προσεκτική λειτουργία, δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά τα προβλήματα. Χημικά σαμπουάν για αυτόματη πλύση, χιόνι, βρωμιά, χαλίκια και χαλίκια, αντιδραστήρια για το λιώσιμο του χιονιού στους δρόμους - όλα αυτά επιδρούν επιθετικά στην εξωτερική επιφάνεια οποιουδήποτε αυτοκινήτου. Εμφανίζεται το ερώτημα - πώς να προστατεύσετε τη βαφή και το μέταλλο από ζημιές; Οι σύγχρονες τεχνολογίες δεν παραμένουν ακίνητες.

Κάθε μέρα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών μέσων και μεθόδων για την ενεργή προστασία σώματος. Μια από τις καινοτομίες φέτος ήταν η ανάπτυξη της διάσημης ιαπωνικής εταιρείας Willson. Το προϊόν ονομάστηκε Silane Guard υγρό γυαλί. Πρόκειται για ένα απολύτως μοναδικό εργαλείο που παρέχει αξιόπιστη προστασία του χρώματος του αυτοκινήτου από μικρές βλάβες και τις επιδράσεις των αντιδραστηρίων. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνολογία, μπορείτε να πάρετε 98% προστασία από τις μικρές γρατζουνιές, τα ερείπια, την έκθεση σε θερμοκρασίες ή χημικές ουσίες. Πολλοί γνωστοί σχολιαστές αυτοκινήτων και bloggers στο YouTube είναι θετικοί για αυτό το προϊόν. BP-PB.com αποφάσισε να κάνει δική της αναθεώρηση αυτού του προϊόντος, ώστε να μπορείτε να πάρετε περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με αυτό και να μάθετε Πού να αγοράσετε Silane Guard στην Ελλάδα, στην Κύπρο;

Silane Guard - υγρό γυαλί για το σώμα του αυτοκινήτου

Ας δούμε πιο προσεκτικά τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος. Το Silane Guard Willson υγρό γυαλί για αυτοκίνητα είναι ένα ενεργό διάλυμα ενός συστατικού σχεδιασμένο για μεταλλικές και πλαστικές επιφάνειες του εξωτερικού του αυτοκινήτου. Το προϊόν έχει μια ειδική σύνθεση συστατικών που δεν βλάπτουν το μέταλλο ή το βαφή, δημιουργούν ένα πρόσθετο προστατευτικό στρώμα και βοηθούν στην αποφυγή βλάβης στο σώμα. Η τεχνολογία, που αναπτύχθηκε από ιαπωνικούς επιστήμονες, πέρασε με επιτυχία δοκιμές σε 50 διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτων διαφορετικής κατηγορίας και μεγέθους. Αυτή η επίστρωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για επιβατικά αυτοκίνητα όσο και για οχήματα SUV.

Η τεχνολογία ενεργητικής και μακροχρόνιας προστασίας επιτρέπει τη διατήρηση ενός στρώματος υγρού γυαλιού εντός 3-6 μηνών μετά από μία εφαρμογή. Ο όγκος μιας φιάλης είναι 95 ml. Αυτός ο όγκος θα είναι αρκετός για την πλήρη κάλυψη 2 αυτοκινήτων ή 1 οχήματος μεγάλου μεγέθους (τζιπ, van, μίνι λεωφορείο). Το προϊόν δεν απαιτεί ειδικές συνθήκες χρήσης. Μπορείτε να εφαρμόσετε ανεξάρτητα υγρό γυαλί στην επιφάνεια του σώματος, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πορώδες σφουγγάρι που παρέχεται στο κιτ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το Silane Guard για αυτοκίνητο από την Willson είναι η πιο αξιόπιστη προστασία για το χρώμα του σώματος. Έχει απόδοση 150% υψηλότερη από το υγρό κερί ή θωρακισμένο φιλμ. Η συγκέντρωση στεγνώνει γρήγορα στον ήλιο και μετατρέπεται σε πολυμερή γυάλινη επιφάνεια, απολύτως ασφαλής για το σώμα. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε την ταινία χρησιμοποιώντας οδηγίες βήμα προς βήμα.

Παρά τις υψηλές βαθμολογίες των χρηστών, πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων εξακολουθούν να αμφιβάλλουν για την αποτελεσματικότητα αυτού του εργαλείου, επομένως ενδιαφέρονται για το Διαδίκτυο - Silane Guard αλήθεια ή απάτη;

Οφέλη Silane Guard

Silane Guard πώς λειτουργεί; Το περασμένο έτος πραγματοποιήθηκαν ανεξάρτητες δοκιμές χρησιμοποιώντας αυτή την επικάλυψη. Με τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών ήταν δυνατόν να διαπιστωθεί ότι η χρήση υγρού γυαλιού βοηθά στην αξιόπιστη προστασία του αυτοκινήτου από τα ακόλουθα προβλήματα:

  • - Επιθετική δράση νερού, λάσπης.
  • - Διάβρωση μετάλλων.
  • - Ζημιές και μικρές γρατζουνιές, τσιπς από πέτρες και χαλάσματα.
  • - Υπεριώδη ακτινοβολία.
  • - Χημικά αντιδραστήρια μη-επαφών ή χειροκίνητων ροδέλες.
  • - Ψυχρό, χιόνι, πάγο, χαλάζι.
  • - Υπερθέρμανση του σώματος το καλοκαίρι σε ζεστό καιρό.

Επιπλέον, μετά την εφαρμογή αυτής της προστατευτικής επίστρωσης, το φυσικό χρώμα και λάμψη του αυτοκινήτου αποκαθίσταται, παραμένει καθαρότερο ακόμη και σε καιρικές συνθήκες.

Αυτή η επίστρωση είναι κατάλληλη για όλα τα χρώματα, ακόμη και για "μεταλλικά" ή "μητέρα μαργαριταριών".

Πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει το εγχειρίδιο χρήσης. Αυτές είναι σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα πάντα ποιοτικά και ασφαλή για την υγεία σας.

Μέθοδος εφαρμογής: Εφαρμόστε υγρό γυαλί με ειδικό σφουγγάρι. Πρέπει να έχετε προστατευτικά γάντια από λάστιχο στα χέρια σας για να προστατεύσετε το δέρμα από το να έχετε ενεργό συμπύκνωμα. Εφαρμόστε τη δραστική ουσία σε όλα τα μεταλλικά και πλαστικά στοιχεία του εξωτερικού χώρου. Προσοχή - το προστατευτικό γυαλί δεν μπορεί να εφαρμοστεί μέσα στον ελέφαντα του αυτοκινήτου. Μετά την εφαρμογή, πρέπει να περιμένετε 10-15 λεπτά, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια χαρτοπετσέτα για να γυαλίσει την επιφάνεια μέχρι μια ομοιόμορφη σκιά.

Για να είστε σίγουροι για την αποτελεσματικότητά του, διαβάστε μόνο Silane Guard σχόλια σε φόρουμ αυτοκινήτων. Οι περισσότεροι χρήστες είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και προτείνουν αυτό το προϊόν.

Πού να αγοράσετε Silane Guard στην Ελλάδα, στην Κύπρο;

Silane Guard Ελλάδα, Κύπρος είναι μια απόλυτη καινοτομία στην αγορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να είστε προσεκτικοί για απομιμήσεις ή μεσάζοντες. Η μόνη πραγματική ευκαιρία να λάβετε το 100% του αρχικού προϊόντος - Silane Guard Αγοράστε online στον ιστότοπο του κατασκευαστή. BP-PB.com - δεν είναι πωλητής και δεν είναι υπεύθυνος για την ποιότητα των προϊόντων.

Προς το παρόν υπάρχει μια ειδική ενέργεια - Silane Guard τιμή μειώνεται κατά 50%!