Silane Guard България

Bulgaria

Silane Guard - Течно стъкло!

  • - Запазва оригиналния, ярък и наситен цвят на купето.
  • - Придава сияен блясък на купето на автомобила за дълго време – до 1 година!
  • - Допълнително дава устойчив водоотблъскващ ефект.

Поръчайте


Високото търсене на продукти за автомобили разширява списъка на офертите. Днес има много различни средства за защита на боята на автомобила. Скъпите реставрации на боята и лаковото покритие на кола винаги са голям проблем за собствениците на автомобили. Въздействието на естествените химически и механични фактори води до появата на драскотини и стружки, ръжда и проблеми с металната каросерия.

Дори и при внимателна работа, не можете да се отървете от тези проблеми. Химически шампоани за автоматична автомивка, сняг, кал, чакъл и пясък, реагенти за топящия се сняг по пътищата - всички тези агресивни действия на външната повърхност на тялото на всеки автомобил. Възниква въпросът - как да предпазим боята и метала от щети? Модерните технологии не стоят неподвижни.

Всеки ден има голям брой различни средства и методи за активна защита на тялото. Едно от новостите тази година беше развитието на известната японска компания Willson. Продуктът е наречен Silane Guard еднокомпонентно течно стъкло. Това е абсолютно уникален инструмент, който осигурява надеждна защита на боята на автомобила от малки повреди и ефектите на реагентите. Според производителя, като се използва тази технология, можете да получите защита на 98% от малки драскотини, чакъл, излагане на топлина или химикали. Много известни автомобилни коментатори и блогъри в YouTube са положителни за този продукт. BP-PB.com реши да направи своето собствено мнение на този продукт, така че можете да получите по-полезна информация за него и да научат къде да купя Silane Guard в България?

Silane Guard - течно стъкло за тялото на колата

Нека погледнем отблизо основните характеристики на този продукт. Silane Guard Willson течно стъкло за кола е еднокомпонентно активно решение, предназначено за метални и пластмасови повърхности на екстериора на автомобила. Продуктът има специфичен състав на съставки, които не вредят на метал или боя покритие, осигуряват допълнителен защитен слой, и помагат за предотвратяване на увреждане на организма. Технологията, разработена от японски учени, успешно е преминала тестове върху 50 различни вида автомобили от различен клас и размер. Това покритие може да се използва както за леки автомобили, така и за SUV превозни средства.

Технологията на активна и дългосрочна защита позволява да се поддържа слой течно стъкло в рамките на 3-6 месеца след 1 приложение. Обемът на една бутилка е 95 ml. Този обем ще бъде достатъчен за пълното покритие на 2 автомобила или на 1 голям автомобил (джип, микробус, микробус). Продуктът не се нуждае от специални условия за употреба. Можете самостоятелно да поставяте течно стъкло върху повърхността на тялото, като използвате специална пореста гъба, доставена в комплекта.

Според експерти, Silane Guard за кола от Willson е най-надеждната защита за боята на тялото. Тя има 150% по-висока ефективност от течен восък или брониран филм. Концентратът бързо изсъхва на слънцето и се превръща в полимерна стъклена повърхност, абсолютно безопасна за тялото. Ако е необходимо, лесно можете да премахнете филма, като използвате инструкции стъпка по стъпка.

Въпреки високите оценки на потребителите, много собственици на автомобили все още се съмняват в ефективността на този инструмент, за да се интересуват от Интернет - Silane Guard истината или измамата?

Предимства Silane Guard

Silane Guard как работи? Миналата година бяха проведени независими тестове, използващи това покритие. Резултатите от тези тестове показаха, че използването на течно стъкло спомага за надеждната защита на автомобила от следните проблеми:

  • - Агресивно действие на вода, кал;
  • - корозия на метала;
  • - Повреда и малки драскотини, чипове от камъни и развалини;
  • - Ултравиолетово лъчение;
  • - Химически реактиви на безконтактни или ръчни шайби;
  • - студено, сняг, лед, градушка;
  • - Прегряване на тялото през лятото при горещо време.

Освен това, след нанасяне на защитното покритие възстановява естествения цвят и блясък на колата, той вече остава чиста дори и в лошо време.

Това покритие е подходящо за всички цветове, дори за "металик" или "майка на перлата".

Преди да използвате за първи път, прочетете ръководството за потребителя. Това е важна информация, която ще ви помогне да направите всичко качествено и безопасно за вашето здраве.

Начин на нанасяне: Нанесете течно стъкло със специална гъба. Трябва да имате защитни гумени ръкавици на ръцете си, за да предпазите кожата от получаване на активен концентрат. Нанасяйте активното вещество върху всички метални и пластмасови елементи на екстериора. Внимание - защитното стъкло не може да бъде поставено вътре в автомобилния слон. След като нанесете, трябва да изчакате 10-15 минути, след което с помощта на салфетка да полирате повърхността до равномерна сянка.

За да сте сигурни в неговата ефективност, просто прочетете Silane Guard отзиви на форуми за автомобили. Повечето потребители са доволни от резултата и препоръчват този продукт.

Къде да купя Silane Guard в България?

Silane Guard България е абсолютна новост на пазара. Ето защо, трябва да се пазите на фалшификати или посредници. Единственият реален шанс да получите 100% от оригиналния продукт - Silane Guard купуват онлайн на уеб сайта на производителя. BP-PB.com - не е продавач и не носи отговорност за качеството на стоките.

В момента има специално действие - Silane Guard цена се намалява с 50%!