Silane Guard Magyarország

Hungary

Silane Guard - Folyékony üveg!

  • - Megőrzi az autó eredeti fényes és gazdag színét..
  • - Hosszú ideig csillogó fényt kölcsönöz az autónak - akár 1 éven át!
  • - Továbbá stabil víztaszító hatással bír.

Megrendelés


Az autók árának nagy igénye bővíti az ajánlatok listáját. A gép festék- és lakkburkolásának drága helyreállítása mindig nagy probléma az autók tulajdonosai számára. A természetes kémiai és mechanikai tényezők hatása a karcolások és forgácsok megjelenéséhez, a rozsda és a fém karosszéria problémáihoz vezet.

Még gondos működés esetén sem szabad megszabadulni ettől a problémától. Automatikus mosás, hó, piszok, törmelék és kavics vegyi samponok, hóolvadék reagensek az utakon - mindez agresszíven befolyásolja az autók külső felületét. Felmerül a kérdés - hogyan lehet védeni a festéket és a fémeket a károsodástól? A modern technológiák nem állnak meg.

Minden nap az aktív testvédelem számos módja és módja van. Az idén egyik újdonság az ismert japán Willson fejlesztése volt. A terméket Silane Guard összetevőből folyékony üveg hívták. Ez egy egyedülálló eszköz, amely megbízható védelmet biztosít az autó festékének kisebb sérülések és a reagensek hatása miatt. A gyártó szerint, ezzel a technológiával 98% -os védelmet kaphat a kisebb karcolásoktól, törmelékektől, hőmérséklettől vagy vegyszerektől. A YouTube-on számos jól ismert autóipari kommentátor és blogger pozitívan értékeli ezt a terméket. A BP-PB.com úgy döntött, hogy saját értékelést készít a termékről, így több hasznos információt kaphat, és megtudhatja, hogy hol vásárolni Silane Guard Magyarországon?

Silane Guard - folyékony üveg karosszériához

Silane Guard Willson folyékony üveg autókhoz egy egykomponensű aktív megoldás, amelyet az autó külseje fém- és műanyag felületéhez terveztek. A termék speciális összetételű összetevőket tartalmaz, amelyek nem károsítják a fémeket vagy a festékeket, további védőréteget hoznak létre, és megakadályozzák a test károsodását. A japán tudósok által kifejlesztett technológia sikeresen tesztelte a tesztelést 50 különböző típusú és méretű gépjárművön. Ez a bevonat használható személyautók és SUV járművek számára is.

Az aktív és hosszú távú védelem technológiája lehetővé teszi egy folyékony üveg réteget egy alkalmazást követő 3-6 hónapon belül. Egy üveg térfogata 95 ml. Ez a kötet elegendő lesz 2 autó vagy 1 nagyméretű jármű (Jeep, Van, minibusz) teljes lefedettségéhez. A termék nem igényel különleges felhasználási feltételeket. Önállóan alkalmazhat folyékony üvegt a test felületére, a készletben lévő speciális porózus szivaccsal.

A szakértők szerint Silane Guard autóhoz a Willson a legmegbízhatóbb védelem a test festésére. 150% -kal nagyobb hatékonyságot mutat, mint a folyékony viasz vagy páncélozott film. A koncentrátum gyorsan szárad a napfényben, és polimer üvegfelületré alakul, teljesen biztonságos a test számára. Ha szükséges, egyszerűen eltávolíthatja a filmet lépésről lépésre.

A felhasználók magas minősége ellenére sok autótulajdonos még mindig kétségbe vonja az eszköz hatékonyságát, ezért érdekli az internet - Silane Guard igazság vagy megtévesztés?

Előnyök Silane Guard

Silane Guard hogyan működik? Az előző évben független bevizsgálást végeztek. A vizsgálatok eredményei alapján kiderült, hogy a folyékony üveg használata segít az autó biztonságának megóvásában az alábbi problémákból:

  • - Víz, sár agresszív hatása;
  • - Fém korróziója;
  • - Sérülés és kisebb karcolások, kőzetek és törmelékek;
  • - ultraibolya sugárzás;
  • - Érintetlen vagy kézi mosogatók kémiai reagensei;
  • - Hideg, hó, jég, jégeső;
  • - A test túlmelegedése nyáron meleg időben.

Ezenkívül a védőbevonat alkalmazása után a kocsi természetes színe és fénye helyreáll, és még rossz idő esetén is tiszta marad.

Ez a bevonat bármilyen színben is alkalmazható, még a "fém" vagy a "gyöngyház" esetében is.

Használat előtt először olvassa el a felhasználói kézikönyvet. Ez fontos információ, amely segít Önnek abban, hogy minőségi és egészségi állapotot biztosítson.

Alkalmazási mód: Folyékony pohár alkalmazása speciális szivacsokkal. Védőgumikesztyűnek kell lennie a kezén, hogy megvédje a bőrt az aktív koncentrátumtól. A hatóanyagot a külső fém és műanyag elemekre kell felhordani. Vigyázat - a védőüveg nem használható az autó elefántján belül. Alkalmazás után 10-15 percet kell várnia, majd egy szalvétát használva, hogy a felületet egyenletes árnyékolással lássa.

Ahhoz, hogy biztos legyen a hatékonyságáról, olvasd el a Silane Guard vélemények az autó fórumokon. A legtöbb felhasználó elégedett az eredményével és ajánlja ezt a terméket.

Hol vásárolni Silane Guard Magyarországon?

Silane Guard Magyarország abszolút újdonság a piacon. Ezért kell vigyázni hamisítványokra vagy közvetítőkre. Az egyetlen valódi esély, hogy az eredeti termék 100% -át kapja - Silane Guard vásárolni online a gyártó honlapján. BP-PB.com - nem eladó és nem felelős az áruk minőségéért.

Jelenleg különleges akció van - Silane Guard ár 50% -kal csökken!