ValgoSocks Magyarország

Hungary

ValgoSocks – A LÁBON LÉVŐ BÜTYKÖK PROFESSZIONÁLIS KORRIGÁLÁSA!

 • - KIEGYENESÍTI A NAGYUJJAT ÉS AZ IZÜLETET
 • - MEGSZÜNTETI A FÁJDALMAT ÉS A DAGADÁST
 • - MEGŐRZI A LÁBFEJ TERMÉSZETES MOZGÉKONYSÁGÁT

Megrendelés


Ma arról fogunk beszélni, hogy a leggyakoribb probléma, hogy a 40 év feletti nők 64% -a a lábukon bütyök. Sajnos ez a betegség váratlanul jelenik meg, és kellemetlen tünetei vannak. Hatékony kezelés nélkül a probléma továbbhaladhat, és az egyetlen módja a műtét. Ezért fontos a nagy lábujj deformitásának megelőzése és kezelése. Számos különböző termék és ortopédiai termék van a bütyök interneten történő javítására. 2018-ban a ValgoSocks zokni lett az EU eladásokban. Ez egy lágy és hatékony anyagból készült ortopédiai kötöttáru-termék, amellyel 30 nap alatt eltávolíthatja a hüvelykujj deformációját műtét nélkül, fájdalom nélkül, egészségügyi következmények nélkül.

Annak érdekében, hogy könnyebben értékelje a ValgoSocks bütyökkorrigáló előnyeit és hátrányait, a BP-PB.com elkészítette a termék részletes felülvizsgálatát.

ValgoSocks - bütyök kezelése

Bütyök (HALLUX VALGUS) egy veszélyes betegség, amelyre a nők hajlamosabbak. A lábtörzs okozta oka lehet a túlsúlyos, a terhesség, a túlzott stressz, az öregedés, a keskeny cipők használata magas sarkú cipővel, öröklés, a csonttörések és törések, a porc gyulladása és még sok más. A hagyományos terápia a tabletták és gyógyszerek, kenőcsök, gélek, krémek és ortopéd masszázs használatát jelenti. De a legtöbb ilyen módszer csak átmeneti megkönnyebbülést biztosít, de nem oldja meg a deformáció alapját. Ezért sok nő választja a műtétet. Ez egy cardinális módszer, amely hosszú távú rehabilitációt igényel és mellékhatásokat okozhat. De néhány évvel ezelőtt először megjelentek zokni ValgoSocks bütyök kezelése.

Ez egy egyedülálló módszer, amely a protézis és az ortopédia legfrissebb tudományos fejlődésén alapul. Kiderült, hogy a valgus deformitás kezelésére elegendő csak helyesen rögzíteni a nagy lábujj helyzetét, és tartani a lehető leghosszabb ideig. A rögzítés segít az izületi porcok normalizálásában, a gyulladás megszüntetésében és a vérkeringés javításában. De hogyan kell csinálni? Több éves kutatás után a tudósok a korrekciós kötöttáru egyetlen helyes formáját hozták létre, amely a legerősebb hatást fejtette ki. Ez a technológia lett az alapja a ValgoSocks Magyarország létrehozásának.

Ezek az ortopéd zokni alacsony árú és stílusos design. Lágy tapintásúak és nem okoznak kényelmetlenséget. A kényelmes harisnya lehetővé teszi számukra, hogy bármilyen cipőt használjon (akár 3 cm-es sarkával). A legfontosabb az, hogy a szintezési folyamat önmagában történik - nem kell speciális gyakorlatokat végrehajtania, vagy korlátozni kell mozgását. Folytassa a munkát, lazítson, sétáljon, sportoljon vagy feküdjön a kanapén, amíg a zokni nem illeszkedik a deformált ujjhoz és enyhíti a valgust.

Hasznos tulajdonságok ValgoSocks

A kívánt eredmény 1-2 hónap elteltével látható, és a fájdalomcsillapítás már az első használat pillanatától számítva 5-7 nap múlva érezhető.

ValgoSocks hogyan működik:

 1. 1. A fájdalomcsökkentés, a duzzanat és a duzzanat kiküszöbölése.
 2. 2. A hüvelykujj görbületének összehangolása.
 3. 3. A hüvelykujj rögzítése hosszú időre megfelelő helyzetben.
 4. 4. A terhelés egyenletes eloszlása a láb teljes felületén.
 5. 5. A síkosított lábak csökkentése.
 6. 6. A kukorica és a gyulladás megszüntetése.
 7. 7. A vérkeringés javítása.
 8. 8. A pikkelyes kötés mobilitásának teljes helyreállítása.

Az orvosok ezt mondják:

Tizenéves gyakorlattal rendelkező ortopéd orvos vagyok. A bütyök a modern nők egyik legnagyobb problémája. Javaslom a probléma konzervatív kezelését, mivel a sebészeti beavatkozás csak vészhelyzet esetén szükséges. A nagy lábujj deformitásának tüneteinek gyors és hatékony elnyomására ajánlom a ValgoSocks vásárolni a gyógyszertárban zoknit. Ez az ortopédiai termék segít abban, hogy teljesen megszabaduljon egy kellemetlen betegségtől, javíthassa a pikkelyes ízület állapotát a nagy lábujjon, és enyhítse a gyulladást.

Két évvel ezelőtt a svájci szakemberek kutatásokat végeztek az ortopéd zokni hatékonyságáról a valgus kezelésére. A kutatás eredményeképpen kiderült, hogy a felhasználóknak körülbelül 95% -a 60 napos zoknit követően képes megszabadulni a lábujjtól és helyreállítani a lábát. Ezt a tanulmány eredményei, valamint a ValgoSocks vélemények vásárlók is megerősítik.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ValgoSocks ár tízszer olcsóbb, mint a sebészet költsége. Ezenkívül ezek a zokni korlátlan eltarthatósági idővel rendelkeznek, így a kezelés befejezése után is használhatják őket.

Hol vásárolni ValgoSocks Magyarországon?

Olvasóink kérdeznek - hol vásárolni ValgoSocks Magyarországon? Ha úgy gondolja, hogy ezeket a zoknit női ruházati boltban vagy gyógyszertárakban adják el, akkor mélyen téved. Ez az ortopédiai termék limitált sorozattal rendelkezik, így csak az eredeti termék - ValgoSocks rendeljen online kapható. Használja ezt a hivatalos online áruházat.

Rendelje meg a terméket 50% -os kedvezménnyel!