ValgoSocks Ελλάδα, Κύπρος

Greece

ValgoSocks – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ!

 • - ΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΘΡΩΣΗ
 • - ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΜΑΤΟΣ
 • - ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΛΕΓΜΟΝΗ

Παραγγελία


Σήμερα θα μιλήσουμε για το πιο κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το 64% των γυναικών άνω των 40 ετών - το HALLUX VALGUS στα πόδια τους. Δυστυχώς, αυτή η ασθένεια εμφανίζεται απροσδόκητα και έχει δυσάρεστα συμπτώματα. Χωρίς αποτελεσματική θεραπεία, το πρόβλημα μπορεί να προχωρήσει και η μόνη διέξοδος θα είναι χειρουργική επέμβαση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πρόληψη και η αντιμετώπιση της παραμόρφωσης του μεγάλου ποδιού είναι πολύ σημαντική. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά προϊόντα και ορθοπεδικά προϊόντα για τη διόρθωση του HALLUX VALGUS στο Διαδίκτυο. Το 2018, το ValgoSocks κάλτσες έγινε επιτυχία στις πωλήσεις της ΕΕ. Πρόκειται για ένα ορθοπεδικό προϊόν πλεκτών από μαλακά και αποτελεσματικά υλικά, με τα οποία μπορείτε να αφαιρέσετε την παραμόρφωση του αντίχειρα μέσα σε 30 ημέρες χωρίς χειρουργική επέμβαση, χωρίς πόνο, χωρίς συνέπειες για την υγεία.

Για να σας διευκολύνει να εκτιμήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ValgoSocks για το κότσι στο πόδι, η BP-PB.com έχει ετοιμάσει μια λεπτομερή επισκόπηση αυτού του προϊόντος.

ValgoSocks - Κότσι στο πόδ θεραπεία

Η παραμόρφωση του μεγάλου δάχτυλου (HALLUX VALGUS) είναι μια επικίνδυνη ασθένεια στην οποία οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς. Η αιτία της θυλακίτιδας του ποδιού μπορεί να είναι το υπερβολικό βάρος, η εγκυμοσύνη, το υπερβολικό άγχος, η γήρανση, η χρήση στενών παπουτσιών με ψηλά τακούνια, η κληρονομικότητα, οι βλάβες και τα κατάγματα των οστών, η φλεγμονή του αρθρικού χόνδρου και πολλά άλλα. Η παραδοσιακή θεραπεία περιλαμβάνει τη χρήση δισκίων και φαρμάκων, αλοιφών, πηκτωμάτων, κρέμες και ορθοπεδικού μασάζ. Αλλά οι περισσότερες από αυτές τις μεθόδους παρέχουν μόνο προσωρινή ανακούφιση, αλλά δεν λύνουν τη βασική αιτία της παραμόρφωσης. Γι 'αυτό πολλές γυναίκες επιλέγουν χειρουργική επέμβαση. Αυτή είναι μια βασική μέθοδος που απαιτεί μακροχρόνια αποκατάσταση και μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες. Αλλά πριν από λίγα χρόνια εμφανίστηκαν για πρώτη φορά οι κάλτσες ValgoSocks θεραπεία της παραμόρφωσης του αντίχειρα.

Πρόκειται για μια μοναδική μέθοδο που βασίζεται στις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στην προσθετική και την ορθοπεδική. Αποδείχθηκε ότι για τη θεραπεία της δυσμορφίας του βαλγού, αρκεί να διορθώσουμε σωστά τη θέση του μεγάλου ποδιού και να το διατηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Η σταθεροποίηση βοηθά στην ομαλοποίηση της εργασίας του αρθρικού χόνδρου, εξαλείφει τη φλεγμονή και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Αλλά πώς να το κάνουμε; Μετά από χρόνια έρευνας, οι επιστήμονες έχουν πάρει τη μόνη σωστή μορφή διορθωτικών πλεκτών, που δίνει το ισχυρότερο αποτέλεσμα. Ήταν αυτή η τεχνολογία που έγινε η βάση για τη δημιουργία ValgoSocks Ελλάδα, Κύπρος.

Αυτές οι ορθοπεδικές κάλτσες έχουν χαμηλή τιμή και κομψό σχεδιασμό. Είναι μαλακά στην αφή και δεν δημιουργούν δυσφορία. Η άνετη φόρμα κάλτσας σας επιτρέπει να τα χρησιμοποιείτε με οποιοδήποτε παπούτσι (ακόμα και με φτέρνα έως 3 cm). Το πιο σημαντικό είναι ότι η διαδικασία ισοπέδωσης πραγματοποιείται μόνη της - δεν χρειάζεται να κάνετε ειδικές ασκήσεις ή να περιορίσετε την κίνησή σας. Συνεχίστε να πηγαίνετε στη δουλειά, να χαλαρώνετε, να περπατάτε, να παίζετε αθλητικά ή να βρεθείτε στον καναπέ έως ότου οι κάλτσες ευθυγραμμίσουν το παραμορφωμένο δάκτυλο και σας ανακουφίσουν από το βαλούχο.

Χρήσιμες ιδιότητες ValgoSocks

Το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να παρατηρηθεί μετά από 1-2 μήνες και η ανακούφιση του πόνου γίνεται αισθητή ήδη μετά από 5-7 ημέρες από τη στιγμή της πρώτης χρήσης.

ValgoSocks πώς λειτουργεί:

 1. 1. Μείωση του πόνου, εξάλειψη οίδημα και πρήξιμο.
 2. 2. Ευθυγράμμιση της καμπύλης άρθρωσης του αντίχειρα.
 3. 3. Τοποθετήστε τον αντίχειρα στη σωστή θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 4. 4. Ομοιόμορφη κατανομή του φορτίου σε ολόκληρη την επιφάνεια του ποδιού.
 5. 5. Μείωση της επίπεδης παρειάς.
 6. 6. Εξάλειψη των κερατοειδών και της φλεγμονής.
 7. 7. Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.
 8. 8. Πλήρης αποκατάσταση της κινητικότητας του χόνδρου.

Αυτό λένε οι γιατροί:

Είμαι ορθοπεδικός γιατρός με δεκαετή πρακτική. Το HALLUX VALGUS είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των σύγχρονων γυναικών. Προτείνω συντηρητική αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, καθώς η χειρουργική επέμβαση είναι απαραίτητη μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Για γρήγορη και αποτελεσματική καταστολή των συμπτωμάτων της παραμόρφωσης του μεγάλου δάχτυλου του ποδιού, προτείνω κάλτσες ValgoSocks Αγοράστε σε φαρμακείο. Αυτό το ορθοπεδικό προϊόν θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε εντελώς από μια δυσάρεστη ασθένεια, να βελτιώσετε την κατάσταση του χόνδρινου αρμού στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού, καθώς και να ανακουφίσετε τη φλεγμονή.

Πριν από δύο χρόνια, οι Ελβετοί ειδικοί διεξήγαγαν έρευνες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των ορθοπεδικών κάλτσων για τη θεραπεία του βαλγού. Ως αποτέλεσμα της έρευνας, αποδείχθηκε ότι περίπου το 95% των χρηστών μετά από 60 ημέρες χρήσης κάλτσες κατάφεραν να απαλλαγούν από τη θυλακίτιδα του ποδιού και να αποκαταστήσουν την υγεία στα πόδια τους. Αυτό επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα της μελέτης, καθώς και από αγοραστές ValgoSocks σχόλια.

Σημειώστε ότι το ValgoSocks τιμή είναι δέκα φορές φθηνότερο από το κόστος της χειρουργικής επέμβασης. Επιπλέον, αυτές οι κάλτσες έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ακόμα και μετά το τέλος της πορείας της θεραπείας.

Πού να αγοράσετε ValgoSocks στην Ελλάδα, στην Κύπρο;

Οι αναγνώστες μας ρωτούν - Πού να αγοράσετε ValgoSocks στην Ελλάδα, στην Κύπρο; Αν νομίζετε ότι αυτές οι κάλτσες πωλούνται σε ένα γυναικείο κατάστημα ειδών ένδυσης ή σε φαρμακεία, εσείς είστε βαθιά λανθασμένοι. Αυτό το ορθοπεδικό προϊόν έχει περιορισμένη σειρά εκδόσεων, οπότε έχετε τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το αρχικό προϊόν - ValgoSocks παραγγείλετε online. Χρησιμοποιήστε αυτό το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Παραγγείλετε το προϊόν με έκπτωση 50% τώρα!