ValgoSocks Hrvatska

Croatia

ValgoSocks – STRUČNA KOREKCIJA HALLUXA VALGUSA NA STOPALIMA!

 • - ISPRAVLJANJE PALČEVA I ZGLOBOVA
 • - POSTIGNITE PRIRODNU FLEKSIBILNOST VAŠIH TABANA
 • - OLAKŠAVA BOLOVE I UPALE

Narudžba


Danas ćemo govoriti o najčešćem problemu koji je 64% žena iznad 40 godina - HALLUX VALGUS na nogama. Nažalost, ova bolest izgleda neočekivano i ima neugodne simptome. Bez učinkovitog liječenja, problem može napredovati, a jedini način izlaska bit će operacija. Zato je vrlo važna prevencija i liječenje deformacije velikog prsta. Postoji mnogo različitih proizvoda i ortopedskih proizvoda za ispravak HALLUX VALGUS na Internetu. 2018 godine, ValgoSocks čarape je postala hit u prodaji EU. Ovo je ortopedski proizvod od pletenine izrađen od mekih i učinkovitih materijala s kojima možete ukloniti deformaciju palca za 30 dana bez operacije, bez boli, bez zdravstvenih posljedica.

Kako bi vam olakšao da cijenite prednosti i mane od ValgoSocks za čukljeve, BP-PB.com je pripremio detaljan pregled ovog proizvoda.

ValgoSocks - ispravljanje čukljeva

Čukljeva (HALLUX VALGUS) je opasna bolest na koju su žene sklonije. Uzrok burzitisa nogu može biti prekomjerna težina, trudnoća, prekomjerni stres, starenje, uporaba uskih cipela s visokim potpeticama, nasljedstvo, oštećenja i frakture kostiju, upala hrskavice i još mnogo toga. Tradicionalna terapija uključuje korištenje tableta i lijekova, masti, gelova, krema i ortopedske masaže. No, većina tih metoda pruža samo privremeni reljef, ali ne rješava osnovni uzrok deformacije. Zato mnoge žene odabiru operaciju. Ovo je kardinalna metoda koja zahtijeva dugoročnu rehabilitaciju i može uzrokovati nuspojave. Ali prije nekoliko godina pojavio se prvi put čarape ValgoSocks za ispravljanje čukljeva.

Ovo je jedinstvena metoda koja se temelji na najnovijim znanstvenim dostignućima u protetici i ortopedi. Ispalo je da je za liječenje valgusne deformacije dovoljno samo ispravno popraviti položaj velikog prsta i zadržati ga što je dulje moguće. Fiksiranje pomaže u normalizaciji rada zglobne hrskavice, uklanjanju upala i poboljšanju cirkulacije krvi. Ali kako to učiniti? Nakon godina istraživanja, znanstvenici su izvukli jedini ispravni oblik korektivne pletiva, što daje najjači učinak. Ta je tehnologija postala temelj za stvaranje ValgoSocks Hrvatska.

Ove ortopedske čarape imaju nisku cijenu i stilski dizajn. Mekani su na dodir i ne stvaraju nelagodu. Udoban oblik čarapa vam omogućuje da ih koristite s bilo kojom cipelom (čak i sa peta do 3 cm). Najvažnija stvar je da se postupak izravnanja odvija samostalno - ne morate izvoditi nikakve posebne vježbe niti ograničiti kretanje. Nastavite ići na posao, opustite se, hodajte, igrajte se ili ležite na kauču sve dok čarape ne poravnate deformirani prst i oslobodite valgusa.

Korisna svojstva ValgoSocks

Željeni rezultat može se vidjeti nakon 1-2 mjeseca, a bolovi se osjećaju već nakon 5-7 dana od trenutka prve uporabe.

ValgoSocks kako to radi:

 1. 1. Smanjenje boli, uklanjanje oteklina i oteklina.
 2. 2. Usklađivanje zakrivljenog zgloba palca.
 3. 3. Učvrstite palac u ispravnom položaju dulje vrijeme.
 4. 4. Jedinstvena raspodjela opterećenja na cijeloj površini stopala.
 5. 5. Smanjenje ravne noge.
 6. 6. Uklanjanje kukuruza i upala.
 7. 7. Poboljšanje cirkulacije krvi.
 8. 8. Puna restauracija pokretljivosti hrskavičnog zgloba.

To je ono što liječnici kažu o tome:

Ja sam ortopedski liječnik s deset godina prakse. HALLUX VALGUS je jedan od najvećih problema suvremenih žena. Predlažem konzervativni tretman ovog problema, budući da je operacija nužna samo u hitnim slučajevima. Za brzo i učinkovito suzbijanje simptoma deformacije velikog pete, preporučujem čarape ValgoSocks kupiti u apoteku. Ovaj ortopedski proizvod pomoći će vam da se potpuno riješite neugodne bolesti, poboljšate stanje hrskavičnog zgloba na velikim nožnim prstima, kao i ublažite upalu.

Prije dvije godine, švicarski stručnjaci proveli su istraživanje o učinkovitosti ortopedskih čarapa za liječenje valgusa. Kao rezultat istraživanja, pokazalo se da je otprilike 95% korisnika nakon 60 dana korištenja čarapa uspjelo ukloniti bursitis stopala i vratiti zdravlje na noge. To potvrđuju rezultati istraživanja, kao i ValgoSocks recenzije kupaca.

Imajte na umu da je ValgoSocks cijena deset puta jeftiniji od troškova operacije. Osim toga, ove čarape imaju neograničen rok trajanja, tako da ih možete koristiti čak i nakon kraja tijeka liječenja.

Gdje kupiti ValgoSocks u Hrvatskoj?

Naši čitatelji pitaju - gdje kupiti ValgoSocks u Hrvatskoj? Ako mislite da se ti čarape prodaju u ženskoj odjeći ili u ljekarnama, duboko ste u zabludi. Ovaj ortopedski proizvod ima ograničenu seriju izdanja, tako da imate jedinu priliku da dobijete izvorni proizvod - ValgoSocks naručiti online. Koristite za ovu službenu online trgovinu.

Naručite proizvod na 50% popusta!