ValgoSocks Slovenija

Slovenia

ValgoSocks – STROKOVNO POPRAVILO HALLUX VALGUS NA STOPALU!

 • - USKLADITEV PALCA IN ČLENKA
 • - POVRNITE NARAVNO PROŽNOST PODPLATA
 • - BLAŽI BOLEČINE IN VNETJA

Naroči


Danes se bomo pogovarjali o najpogostejšem problemu, s katerim se 64% žensk, starih več kot 40 let, srečuje - HALLUX VALGUS na nogah. Na žalost je ta bolezen nepričakovano in ima neprijetne simptome. Brez učinkovitega zdravljenja lahko problem napreduje, edini izhod pa bo operacija. Zato je preprečevanje in zdravljenje deformacije velikega prsta zelo pomembno. Obstaja veliko različnih izdelkov in ortopedskih izdelkov za popravek HALLUX VALGUS na internetu. Leta 2018 je ValgoSocks nogavice postal zadetek v prodaji EU. To je ortopedski pletarski izdelek, izdelan iz mehkih in učinkovitih materialov, s katerim lahko odstranite deformacijo palca v 30 dneh brez kirurškega posega, brez bolečin, brez zdravstvenih posledic.

Da bi vam lažje cenili prednosti in slabosti ValgoSocks deformacija nožnega palca, je BP-PB.com pripravil podroben pregled tega izdelka.

ValgoSocks - zdravljenje deformacije nožnega palca

Deformacija nožnega palca (HALLUX VALGUS) je nevarna bolezen, pri kateri so ženske bolj nagnjene. Vzrok bursitisa stopala je lahko prekomerna telesna teža, nosečnost, prekomeren stres, staranje, uporaba ozkih čevljev z visokimi petami, nagnjenost, poškodbe in zlomi kosti, vnetje hrustančnega sklepa in še veliko več. Tradicionalna terapija vključuje uporabo tablet in zdravil, mazil, gelov, krem in ortopedske masaže. Toda večina teh metod zagotavlja samo začasno olajšavo, vendar ne reši osnovnega vzroka deformacije. Zato mnoge ženske izbirajo operacijo. To je kardinalna metoda, ki zahteva dolgoročno rehabilitacijo in lahko povzroči neželene učinke. Toda pred nekaj leti se je prvič pojavila čevlji ValgoSocks ob deformaciji nožnega palca.

To je edinstvena metoda, ki temelji na najnovejših znanstvenih dosežkih v protetiki in ortopediji. Izkazalo se je, da je za zdravljenje valgusove deformacije dovolj samo, da pravilno popravimo položaj velikega prsta in ga držimo čim dlje. Fiksacija pomaga normalizirati delo sklepnega hrustanca, odpraviti vnetje in izboljšati krvni obtok. Ampak kako to storiti? Po letih raziskovanja so znanstveniki pridobili edino pravilno obliko korektivnih pletenin, kar daje najmočnejši učinek. Bila je ta tehnologija, ki je postala osnova za ustvarjanje ValgoSocks Slovenija.

Te ortopedske nogavice imajo nizko ceno in elegantno obliko. So mehki na dotik in ne povzročajo neugodja. Udobna oblika nogavic vam omogoča, da jih uporabljate s čevlji (tudi s peto do 3 cm). Najpomembnejše je, da se postopek izravnave odvija samostojno - vam ni treba izvesti posebnih vaj ali omejiti gibanja. Še naprej se odpravite na delo, se sprostite, hodite, igrajte se na športnem prostoru ali ležite na kavču, dokler nogavice ne poravnajo deformiranega prsta in vas olajšajo od valgusa.

Koristne lastnosti ValgoSocks

Želeni rezultat je mogoče opaziti po 1-2 mesecih, občutek bolečin pa se čuti že po 5-7 dneh od trenutka prve uporabe.

ValgoSocks kako deluje:

 1. 1. Zmanjšanje bolečine, odprava otekline in otekline.
 2. 2. Poravnava zakrivljenega sklepa palca.
 3. 3. Dolgo časa pritrdite palec v pravilni položaj.
 4. 4. Enotna porazdelitev obremenitve na celotno površino stopala.
 5. 5. Zmanjšanje ravnih nog.
 6. 6. Izločanje koruz in vnetja.
 7. 7. Izboljšanje krvnega obtoka.
 8. 8. Popolna obnova gibljivosti hrustančnega sklepa.

To govorijo zdravniki:

Jaz sem ortopedski zdravnik z desetletno prakso. HALLUX VALGUS je eden največjih problemov sodobnih žensk. Predlagam konzervativno obravnavo te težave, ker je operacija potrebna samo v nujnih primerih. Za hitro in učinkovito zatiranje simptomov deformacije velikega prsta priporočam nogavice ValgoSocks kupiti v lekarni. Ta ortopedski izdelek vam bo pomagal, da se popolnoma znebite neprijetne bolezni, izboljšate stanje hrustančnega sklepa na velikem prstiju in olajšate vnetje.

Pred dvema letoma so švicarski strokovnjaki izvedli raziskave o učinkovitosti ortopedskih nogavic za zdravljenje valgusa. Kot rezultat raziskave se je izkazalo, da je približno 95% uporabnikov po 60 dneh uporabe nogavic uspelo znebiti bursitisa stopala in obnoviti zdravje do nog. To potrjujejo rezultati študije, kot tudi kupci ValgoSocks pregledi.

Upoštevajte, da je ValgoSocks cena desetkrat cenejši od stroškov operacije. Poleg tega imajo te nogavice neomejen rok trajanja, tako da jih lahko uporabite tudi po koncu zdravljenja.

Kje kupiti ValgoSocks v Sloveniji?

Naši bralci vprašajo - kje kupiti ValgoSocks v Sloveniji? Če menite, da se te nogavice prodajajo v trgovini z ženskimi oblačili ali v lekarnah, ste globoko napačni. Ta ortopedski izdelek ima omejeno serijo izdaje, tako da imate edino priložnost, da dobite originalni izdelek - ValgoSocks naročite na spletu. Uporabite to uradno spletno trgovino.

Naročite izdelek na 50% popust!