Tonus Elast Ελλάδα, Κύπρος

Greece

Tonus Elast – ΔΙΟΡΘΩΤΉΣ ΣΤΆΣΗΣ uspey παραγγείλετε με έκπτωση!

  • - Ταχεία διόρθωση της στάσης
  • - Ενίσχυση της σπονδυλικής στήλης και των μυών της πλάτης
  • - Απαλλαγείτε από την οσφυαλγία

Παραγγελία


Ο πόνος στην πλάτη και η παραμόρφωση της στάσης είναι συνηθισμένο πρόβλημα για πολλούς σήμερα. Καθίστε, η έλλειψη άσκησης, η έλλειψη βιταμινών και η κληρονομικότητα μπορεί να προκαλέσει παραμόρφωση της κάτω ή της άνω οσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης. Η σκολίωση, η οστεοχονδρόζη, η περιορισμένη κινητικότητα είναι σύνθετες ασθένειες που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της καμπυλότητας της σπονδυλικής στήλης.

Προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω ανάπτυξη αυτού του προβλήματος και να ευθυγραμμιστεί η οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης, οι ευρωπαίοι γιατροί έχουν αναπτύξει ένα μοναδικό προϊόν - Tonus Elast διορθωτής στάσης. Είναι κατασκευασμένο από ιατρικά ελαστικά υλικά, δεν καταστρέφει την εμφάνιση και δεν περιορίζει την κίνηση. Το κύριο καθήκον του κορσέ είναι η ευθυγράμμιση της ζώνης ώμου, της κάτω και της άνω οσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης και η σταθεροποίησή τους στη σωστή θέση.

Με καθημερινή χρήση υπάρχει ενίσχυση του κορσέ και αποκατάσταση της μυϊκής μνήμης. Έτσι, μπορείτε να απαλλαγείτε από τον πόνο στην πλάτη, η μικροκυκλοφορία βελτιώνεται, και επίσης εξαλείφει την πίεση στα εσωτερικά όργανα. Ακόμη και η ανατομική στάση του σώματος είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από χρόνιες παθήσεις της σπονδυλικής στήλης και να επιστρέψετε στην ενεργό ζωή.

Tonus Elast - διορθωτής έναντι του πόνου στην πλάτη

Tonus Elast για τη διόρθωση της στάσης ήταν μια πραγματική ανακάλυψη του τρέχοντος έτους! Πρόκειται για πιστοποιημένο προϊόν που πωλείται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι εγγυημένο για 12 μήνες από τον κατασκευαστή. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από υποαλλεργικό υλικό, το οποίο δεν προκαλεί ερεθισμό του δέρματος και δεν έχει αντενδείξεις χρήσης.

Μεγέθη: 0 (XS), 1 (S), 2 (Μ), 3 (L), 4 (XL).

Χρώμα: λευκό, σάρκα.

Το προϊόν χρησιμοποιεί ειδικούς συνδετήρες με ρυθμιζόμενη τάση ιμάντα. Αυτό σας βοηθά να επιλέξετε την πιο άνετη θέση του κορσέ για να αποφύγετε δυσφορία ή πίεση. Το προϊόν έχει μια ειδική οδηγία που πρέπει να διαβάσετε.

Τα κύρια πλεονεκτήματα που έχει το Tonus Elast κατά του πόνου στην πλάτη:

  1. 1. Γρήγορη και ανώδυνη ευθυγράμμιση της στάσης.
  2. 2. Μειώστε τον πόνο στην πλάτη.
  3. 3. Αυξάνοντας τον τόνο των μυών της σπονδυλικής στήλης, αποκαθιστώντας την κανονική θέση των σπονδύλων.
  4. 4. Η ευθυγράμμιση της γραμμής ώμου.
  5. 5. Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και εξάλειψη των μυϊκών σπασμών.
  6. 6. Αυξήστε τη σωματική δραστηριότητα σε οποιαδήποτε ηλικία.
  7. 7. Αυξήστε την αυτοεκτίμηση.

Μετά από 10-14 ημέρες αφού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε Tonus Elast Ελλάδα, Κύπρος, θα μπορείτε να παρατηρήσετε τα πρώτα αποτελέσματα. Σταδιακά, το θετικό αποτέλεσμα θα αυξηθεί τελικά τελικά να απαλλαγείτε από το πρόβλημά σας. Οι γιατροί σε ολόκληρο τον κόσμο αξιολογούν αυτή τη μέθοδο της σκολίωσης ως κύρια εναλλακτική λύση στη χειρουργική επέμβαση. Το κορσέ είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τη φυσιοθεραπεία, τις θεραπευτικές ασκήσεις, το μασάζ, το νωτιαίο τέντωμα και άλλες διαδικασίες. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κορσέ στο σπίτι χωρίς περιορισμούς.

Χρήσιμες ιδιότητες Tonus Elast

Λόγω του μοναδικού σχήματος και του συμπαγούς μεγέθους του, το κορσέ μπορεί να φορεθεί κάτω από οποιοδήποτε ρουχισμό και θα είναι αόρατο σε άλλους. Μαζί του μπορείτε να τρέξετε, να περπατήσετε, να παίξετε αθλήματα, να εργαστείτε ή να χαλαρώσετε. Η ομαλή και βαθμιαία αύξηση της διάρκειας της φθοράς ενός κορσέ σας επιτρέπει να ευθυγραμμίζετε την στάση σας όσο πιο ασφαλής και ανώδυνη γίνεται.

Tonus Elast πώς λειτουργεί: Οι ιμάντες συμπίεσης σφίγγουν υπερβολικά το στήθος και τους ώμους, ευθυγραμμίζοντας τη θέση του σώματος. Λόγω των ισχυρών σφιγκτήρων, ο διορθωτής καθορίζει τους μύες και τη σπονδυλική στήλη σε μία θέση και δεν του επιτρέπει να κάμπτεται. Όπως λένε Tonus Elast σχόλια, ήδη τη δεύτερη μέρα μετά την έναρξη της χρήσης του κορσέ, υπάρχει μείωση στον πόνο στην πλάτη και αποκατάσταση του μυϊκού τόνου.

Εμπειρογνωμοσύνη:

Η σωστή στάση σας αποτελεί εγγύηση για την υγεία και τη μακροζωία σας. Με μια καμπύλη της σπονδυλικής στήλης, εμφανίζονται πολλά προβλήματα και δυσάρεστα συμπτώματα - αισθάνεστε πόνο, τα εσωτερικά σας όργανα πιέζονται, η παροχή αίματος στον εγκέφαλο επιδεινώνεται, εμφανίζονται πονοκέφαλοι και ημικρανίες και οι σπονδυλικοί μύες είναι σπασμωδικοί. Το μασάζ ή το τζελ μπορεί προσωρινά να ανακουφίσει τον πόνο, αλλά δεν λύνει τη ρίζα του προβλήματος. Σήμερα, συστήνω Tonus Elast παραγγείλετε σε απευθείας σύνδεση στους ασθενείς μου και να χρησιμοποιήσω αυτή την συμπίεση δεμένη. Χάρη στο ελαστικό υλικό, ο διορθωτής επιστρέφει τη στάση στη σωστή θέση και εξαλείφει τα συμπτώματα καμπυλότητας.

Πού να αγοράσετε Tonus Elast στην Ελλάδα, στην Κύπρο;

Σήμερα μπορείτε να Tonus Elast Αγοράστε σε φαρμακείο ή να παραγγείλετε αυτό το προϊόν στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η ευνοϊκή τιμή και η απλή φόρμα κάνουν αυτή τη μέθοδο θεραπείας την καλύτερη! Ο κατασκευαστής είναι τόσο σίγουρος για την ποιότητα του προϊόντος του ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της χρήσης του διορθωτή. Η εγγύηση 1 έτους ισχύει για όλα τα μοντέλα. Αυτό το προϊόν διαθέτει πιστοποιητικά και ιατρική άδεια, οπότε η χρήση του θα είναι απόλυτα ασφαλής για την υγεία σας.

Το μόνο ερώτημα που παραμένει ανεπίλυτο είναι Πού να αγοράσετε Tonus Elast στην Ελλάδα, στην Κύπρο; Για να το λύσετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον επίσημο ιστότοπο του πωλητή. Το BP-PB.com δεν πωλεί αυτό το προϊόν και δεν φέρει καμία ευθύνη για την ποιότητα του προϊόντος. Για να λάβετε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τον διορθωτή και να μάθετε τι Tonus Elast τιμή, απλά τοποθετήστε μια παραγγελία στον ιστότοπο του πωλητή. Είστε εγγυημένη η γρήγορη και έγκαιρη παράδοση!