Tonus Elast България

Bulgaria

Tonus Elast – КОРЕКТОР ЗА ФИГУРА!

  • - Бързо изправяне на фигурата
  • - Укрепване на гръбнака и мускулите на гърба
  • - Избавяне от болките в гърба

Поръчайте


Болките в гърба и изкривяването на позата са често срещан проблем за много хора днес. Седенето, липсата на упражнения, липсата на витамини и наследствеността могат да причинят изкривяване на долната или горната част на лумбалния гръбначен стълб. Сколиозата, остеохондрозата, ограничената подвижност са сложни заболявания, които възникват в резултат на кривината на гръбначния стълб.

За да се предотврати по-нататъшното развитие на този проблем и привеждане в съответствие на лумбалния гръбнак, европейските лекари са разработили уникален продукт - Tonus Elast коректор за фигура. Той е изработен от медицински еластични материали, не разваля външния вид и не ограничава движението. Основната задача на корсета е да се подравни раменния пояс, долната и горната част на лумбалния гръбнак и да се фиксират в правилната позиция.

При ежедневна употреба има укрепване на корсет и възстановяване на мускулната памет. По този начин се отървете от болки в гърба, микроциркулацията се подобрява и също така елиминира натиска върху вътрешните органи. Дори анатомичната поза е най-добрият начин да се отървете от хроничните заболявания на гръбначния стълб и да се върнете в активен живот.

Tonus Elast - коректор срещу болки в гърба

Tonus Elast за корекция на фигура беше истинско откритие на тази година! Това е сертифициран продукт, който се продава във всички страни на Европейския съюз и е гарантиран от производителя за 12 месеца. Продуктът е направен от хипоалергенен материал, който не предизвиква кожно дразнене и няма противопоказания за употреба.

Размери: 0 (XS), 1 (S), 2 (М), 3 (L), 4 (XL).

Цвят: бял, плът.

Продуктът използва специални крепежни елементи с регулируемо напрежение на колана. Това ви помага да изберете най-удобното положение на корсет, за да избегнете дискомфорт или натиск. Продуктът има специална инструкция, която трябва да прочетете.

Основните предимства, които има Tonus Elast срещу болки в гърба:

  1. 1. Бързо и безболезнено подравняване на позата.
  2. 2. Намалете болката в гърба.
  3. 3. Увеличаване на тонуса на гръбначните мускули, възстановяване на нормалното положение на прешлените.
  4. 4. Подравняването на рамото на рамото.
  5. 5. Подобряване кръвообращението и премахване на мускулните спазми.
  6. 6. Увеличете физическата активност на всяка възраст.
  7. 7. Увеличете самочувствието.

След 10-14 дни след като започнете да използвате Tonus Elast България, ще можете да забележите първите резултати. Постепенно, положителният ефект ще се увеличи в крайна сметка напълно да се отървете от вашия проблем. Лекарите по света оценяват този метод на лечение на сколиоза като основна алтернатива на операцията. Корсетито е много по-ефективно от физиотерапията, терапевтичните упражнения, масажирането, спиналното разтягане и други процедури. Най-важното е, че можете да използвате корсет в къщи без никакви ограничения.

Полезни свойства Tonus Elast

Поради уникалната си форма и компактния си размер, корсетът може да се носи под всякакви дрехи и ще бъде невидим за другите. Заедно с него можете да бягате, да ходите, да играете спорт, да работите или да се отпуснете. Гладкото и постепенно увеличаване на продължителността на носенето на корсет ви позволява да приведете позата си възможно най-безопасно и безболезнено.

Tonus Elast как работи: компресионните ремъци затягат гърдите и раменете, като подравняват позицията на тялото. Поради силните скоби коректорът поправя мускулите и гръбнака на една позиция и не позволява да се огъва. Както казват Tonus Elast отзиви, вече на втория ден след началото на употребата на корсет, има намаляване на болката в гърба и възстановяването на мускулния тонус.

Експертно мнение:

Правилната поза е гаранция за вашето здраве и дълголетие. С извит гръбнак възниква голям брой проблеми и неприятни симптоми - чувствате болка, вътрешните ви органи се изцеждат, кръвоснабдяването на мозъка се влошава, възникват главоболия и мигрена, а спиналните мускули са спазматични. Масажът или гелът могат временно да облекчат болката, но не решават корена на проблема. Днес препоръчвам Tonus Elast онлайн поръчка на моите пациенти и използвам този компресионен плет. Благодарение на еластичния материал, коректорът връща стойката до правилната позиция и елиминира симптомите на кривина.

Къде да купя Tonus Elast в България?

Днес можете да Tonus Elast купете в аптека или да поръчате този продукт в онлайн магазина. Благоприятната цена и простата форма правят този метод на лечение най-доброто! Производителят е толкова уверен в качеството на своя продукт, че е готов да върне парите, ако не сте доволни от резултатите от използването на коректора. 1 година гаранция важи за всички модели. Този продукт притежава сертификати и медицински лиценз, така че използването му ще бъде абсолютно безопасно за вашето здраве.

Единственият въпрос, който все още не е разрешен, е къде да купя Tonus Elast в България? За да го разрешите, трябва да използвате официалния уебсайт на продавача. BP-PB.com не продава този продукт и не носи отговорност за качеството на продукта. За да получите подробна информация за коректора и да разберете какво Tonus Elast цена, просто направете поръчка на уебсайта на продавача. Вие сте гарантирани бърза и навременна доставка!