Tinedol България

Bulgaria

Tinedol – Лесен начин за борба с гъбичките, сърбежа, и напуканите пети!

  • - Лекува гъбичките по краката и ноктите
  • - Премахва изпотяването и миризмата
  • - Облекчава сърбежа и лющенето

Поръчайте


Уникална оферта! Само днес можете да си купите Tinedol България онлайн на най-добрата цена! Поръчайте нов продукт за лечение на микозата на крака и получете 100% оригинален продукт, доставен във вашия дом.

Гъбична инфекция е заболяване, което е трудно за лечение, причинява неприятни симптоми и пречи на нормалния живот. Този проблем може да бъде причинен от гъбички от дрожди, които засягат кожата на краката или ноктите. Източникът на инфекция са общите части - басейн, плаж, душ, баня и т.н. Освен това можете да получите гъбична инфекция, ако не следвате хигиената на краката си, ако използвате същите обувки като носител на гъбичките или ако имунната ви система е отслабена.

Симптоми на гъбична инфекция:

  1. 1. Неприятна миризма.
  2. 2. Пилинг на кожата.
  3. 3. Сърбеж.
  4. 4. Пукнатини в кожата на краката.
  5. 5. Деформация на ноктите.
  6. 6. Потъмняване на кожата.

Ако почувствате този дискомфорт, незабавно трябва да започнете лечението. Много дерматолози препоръчват да използвате Tinedol крем против гъбички. Това е естествена козметика под формата на мехлем, който бързо може да потисне активността на мухъл плесени, да подобри състоянието на кожата и да ви освободи от сърбеж и неприятна миризма от краката.

Tinedol - крем против гъбички

Tinedol за лечение на гъбична инфекция е най-усъвършенстваната формула за незабавно потискане на инфекциозната активност и предотвратяване на повторна инфекция. Продуктът е тестван в лабораторни условия и се е доказал като много ефективен. Повече от 96% от лабораторните участници са успели да се отърват от гъбичната инфекция още 14 дни след началото на употребата, а 4% са подобрили значително кожата и ноктите. За разлика от конвенционалните мехлеми или хранителни добавки, този балсам съдържа само активни и полезни съставки. Кремът не съдържа химикали или синтетични компоненти, така че можете да получите стабилен резултат без странични ефекти.

Ежедневното използване на Tinedol срещу гъбичките на краката за 1 месец ще ви помогне да премахнете напълно гъбичките, да подобрите състоянието на кожата и да изгладите съществуващите пукнатини. В допълнение, кремът спира напълно процеса на прекомерно изпотяване и премахва неприятния мирис. С него можете да възстановите увредената кожа, да намалите възпалението и раздразнението, да се отървете от сърбеж и изгаряне.

За разлика от много аналози, Tinedol цена е много по-евтино, защото няма скъпи компоненти в продукта. Съдържа 100% натурални растения, етерични масла, комплекс от витамини и аминокиселини.

Tinedol съставки: глицерин, клибазал, ланолин, ментово масло, витамин Е, фарсенол.

Полезни свойства Tinedol

Tinedol как работи? В рамките на 2-3 дни след началото на употребата на крема, състоянието на микозата постепенно намалява. Всеки ден кожата се храни с витамини и минерали, които помагат да се унищожи инфекцията и да се регенерират нови здрави клетки. Продуктът има лек приятен аромат, моментално се абсорбира и не оставя никакви белези върху тялото или дрехите. Веднага след прилагането, активната формула прониква дълбоко в себе си и инхибира активността на мухъл плесени. Комбинацията от компоненти като глицерол и Climbazol дава максимален ефект - инфекцията е потиснато и всички очевидни причини за микозата са елиминирани.

Tinedol отзиви:

Няколко дни след като посетихме басейна, почувствах сърбеж на кожата на краката, но не обърнах внимание на това. Седмица по-късно кожата започна да се отлепи и от краката имаше лоша миризма. Отидох при лекар и той ми препоръча да използвам този мехлем. Още след първата употреба, сърбежът значително намалява. След 7 дни кожата стана гладка и неприятната миризма изчезна, но продължих да я използвам до края на пълния курс. Аз съм много доволен от резултата!
Съпругът ми и аз бяхме в хотела и аз случайно стъпих на плочки в банята. След 2 дни първо имах проблеми с ноктите на ноктите - те потъмняха и се появиха пукнатини. Моят дерматолог предписва курс на лечение, използващ билкови вани и този крем. Резултатът беше много добър - след около 14 дни заболяването беше победено!

Как да използвате:

Мехлемът е подходящ за употреба у дома. Преди употреба е необходимо да се извършат всички необходими хигиенни процедури. Кремът се нанася върху суха и чиста повърхност на кожата и ноктите. Не забравяйте да третирате областта между пръстите, която често остава незабелязана. Продължете масажирането на краката в продължение на 10-15 минути, така че кремът да се абсорбира напълно отвътре. Извършвайте такива процедури 2-3 на ден в продължение на 30 дни.

Къде да купя Tinedol в България?

Много клиенти се опитват да намерят този крем в най-близката аптека, но те са разочаровани - продуктът не е наличен. Защо? Факт е, че тази козметика не е лекарство, затова Tinedol купете в аптека е невъзможно. Това е импортиран продукт, който може да бъде поръчан директно от производителя.

За да научите къде да купя Tinedol в България, трябва да посетите официалния сайт. Това е единственият лицензиран продавач, който ще предложи оригинални стоки с гаранция за качество.