Monastic Tea (FitoBalt) България

Bulgaria

Monastic Tea (FitoBalt) - Обезпаразитяващ чай за повишаване на имунитета!

  • - Стимулира секрецията на храносмилателните жлези, отделянето на жлъч и урина!
  • - Убива болестотворните вируси, гъбички и бактерии!
  • - Повишава имунитета, включително анти-паразитния!

Поръчайте


Пазете се от паразити!

Подценяването на опасността от паразити и червеи може да причини сериозни заболявания и да намали имунитета. Изследванията в ЕС през 2018 г. потвърждават, че повече от 30% от пациентите до известна степен са заразени с паразити или хелминти и могат да живеят с тях в продължение на много десетилетия. Проблемът може да бъде скрит и да не се прояви, а симптомите на инфекцията са много сходни с простуда или дефицит на витамини. Пряко или косвено те засягат 80% от всички заболявания, които имате в процеса на живот.

Традиционната терапия за отстраняване на паразити от човешкото тяло включва използването на силни антибиотици и прахове. Но повечето от тези наркотици се борят само с живи паразити, без да засягат яйцата по никакъв начин. По този начин няма да можете да постигнете 100% изцеление и проблемът отново ще се върне след известно време.

Преди няколко години учените получиха рецептата за уникален билков чай, използван от древните монаси, за да възстановят здравето и да повишат имунитета. Клиничните проучвания потвърждават, че редовното използване на този чай спомага за намаляване на кръвното налягане, повишаване на защитата на организма и унищожаване на всички вируси. Но най-удивителното е, че този чай е най-ефективното оръжие срещу паразити и червеи!

Днес искаме да ви разкажем за Monastic Tea чай за отстраняване на паразити.

Monastic Tea FitoBalt - чай за повишаване на имунитета

Борбата с паразити и червеи може да бъде ефективна, ако използвате Monastic Tea за повишаване на имунитета. Това е абсолютно естествен билков чай, който съдържа голямо количество витамини и хранителни съставки за възстановяване на вашето здраве. Редовната консумация на този чай ще компенсира недостига на калий, магнезий, цинк, калций, витамин С и много други важни микроелементи в тялото ви. Днес това е най-безопасният начин да унищожите повече от 260 вида паразити и пръстеновидни червеи, както и техните яйца. За разлика от много други аналози, тази напитка е 100% безопасна и органична и следователно няма противопоказания или странични ефекти.

Можете да пиете чай без рецепта и без ограничения. Започнете сутринта с вкусна и ароматна напитка, която е източник на жизненост, енергия и здраве.

Monastic Tea истината или измамата? Обърнахме този въпрос към лекаря имунолог. Ето отговора, който ни даде докторът:

Инфекция с паразити се среща при много хора, когато влизат в контакт с домашни животни, земята, предмети на общия потребител или заразени пациенти. Дейността на червеите няма явни симптоми, така че е много трудно да се диагностицира. Много инфектирани хора развиват симптоми като влошаване на здравето, дерматологични проблеми, нарушения на съня, внезапна загуба на тегло без очевидни причини, загуба на апетит, главоболие, диария, запек и много други. Най-добрият начин да се справите с червеите е добър имунитет. Препоръчвам на много от моите пациенти да пият Monastic Tea FitoBalt срещу паразити, защото този чай наистина помага да се бори с основната причина за инфекцията.

Полезни свойства Monastic Tea

Билковият чай е комбинация от полезни растения и витамини, които помагат в борбата срещу повечето известни паразити. След курса на лечение в продължение на 21 дни, можете да почистите тялото на червеи, хламидии, гъбични инфекции и много други заболявания.

Fito Balt как работи:

Триседмичният курс има ясна стъпка по стъпка структура на полезния ефект. През първата седмица тялото Ви получава полезни витамини и микроелементи, които стимулират имунитета и потискат активността на паразитите. През втората седмица има пълно унищожаване на всички червеи и протозойни паразити, както и тяхното отстраняване от тялото по естествен начин. Важно е да се отбележи, че активните съставки на чая са ефективни при борбата с яйцата от червеи, затова ще бъдете надеждно защитени от повторно инфектиране. Миналата седмица се извършва възстановяване на увредени тъкани и клетки от черния дроб, храносмилателната система и други вътрешни органи.

Основните предимства на този продукт:

  1. 1. 100% естествена формула за борба с инфекциите.
  2. 2. Унищожава до 260 вида паразити, известни на съвременната наука.
  3. 3. Повече от 100000 отзиви от пациенти.
  4. 4. Пълната липса на странични ефекти или противопоказания.
  5. 5. Клинично доказани резултати.
  6. 6. Monastic Tea цена е много по-ниска от традиционната терапия.

Как да пием чай:

Вземете 1 чаена лъжичка и добавете към 200 мл гореща вода. Изчакайте 30 минути и пийте на празен стомах всяка сутрин. Оптималният курс за постигане на добър резултат е 21 дни. Можете да продължите да използвате чай в бъдеще, за да поддържате добро здраве. Както казват Fito Balt отзиви, подобрението се забелязва вече 2-3 дни след началото на лечението.

Къде да купя Monastic Tea Fito Balt в България?

Последният въпрос, който трябва да отговорим, е къде да купя Monastic Tea в България? Считайте, че този чай се произвежда в ограничени количества, затова е трудно да го намерите на свободния пазар. Например, не можете да Monastic Tea FitoBalt купете в аптека, защото не се продава там.

Но открихме официалния сайт на единствения директен продавач на този продукт. Там можете да поръчате онлайн Monastic Tea Fito Balt България и да получите пакета си с доставка в рамките на 2-3 дни.