Tactical Drone PRO Ελλάδα

Greece

Пραγματική ανακάλυψη στη σύγχρονη αγορά των drone

 • - Περιλαμβάνει κινητήρες χωρίς ψήκτρες KV1000. Στην πράξη, έχουν αποδειχθεί αποκλειστικά από την καλύτερη πλευρά.
 • - Hrajte si s dronem i s dětmi
 • - Κάμερα FPV FPV κάμερα 12MP / 1920 * 1080 / 30FPS με μεταβλητή γωνία κλίσης. Σταθεροποίηση εικόνας και νυχτερινή λειτουργία.
 • - Μπαταρία πολυμερούς λιθίου 2200mAh 25C με βύσμα XT60. Επιτρέπει μέγιστο χρόνο πτήσης 30 λεπτών.

Παραγγελία


Σήμερα θέλουμε να σας πούμε για ένα νέο προϊόν στην ευρωπαϊκή αγορά drone - Tactical Drone PRO με ενσωματωμένη κάμερα. Πρόκειται για ένα καλό ερασιτεχνικό μοντέλο drone από την φθηνή κατηγορία, που εντυπωσιάζει με τα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά του. Πολλοί αρχάριοι και άτομα που δεν έχουν αρκετή εμπειρία στις πτήσεις επιλέγουν αυτή την επιλογή για τον εαυτό τους για εκπαίδευση και ψυχαγωγία. Μερικοί από αυτούς μάλιστα καταφέρνουν να τραβήξουν επαγγελματικά κλιπ με αυτή τη συσκευή για να διαφημίσουν ή να προωθήσουν το blog τους. Οι ειδικοί αποκαλούν τα κύρια πλεονεκτήματά του ευνοϊκό κόστος, σχετικά υψηλή απόδοση συστήματος, χαμηλό βάρος και μικρό μέγεθος. Σε αντίθεση με την προηγούμενη έκδοση, στο ενημερωμένο μοντέλο, οι προγραμματιστές έχουν εξαλείψει τα κύρια σφάλματα, τα οποία αύξησαν την αποτελεσματικότητα και την ανθεκτικότητα της εφαρμογής.

Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πως δουλεύει και ποιο είναι το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο προϊόν;

XTactical Drone με κάμερα 720p

Tactical Drone PRO Επισκόπηση:

Οι περισσότερες από τις γνωστές μάρκες drones επαγγελματικών αεροφωτογραφιών τρομάζουν τους καταναλωτές με το υψηλό κόστος τους. Πολλά μοντέλα κοστίζουν περισσότερα από 1.500 ευρώ, η οποία είναι πολύ υψηλή τιμή για άτομα που θέλουν απλώς να μάθουν πώς να πετούν ή να βλέπουν όμορφες όψεις. Παραδοσιακά, το τμήμα των drones χαμηλού κόστους έχει κατακλυστεί από μοντέλα αμφισβητήσιμης ποιότητας ή περιορισμένης λειτουργικότητας. Τα περισσότερα φθηνά μοντέλα δεν έχουν ενσωματωμένη κάμερα ή είναι πολύ κακής ποιότητας. Αυτός είναι ο λόγος που το Air Drone φορητός έχει γίνει μια πραγματική ανακάλυψη. Οι προγραμματιστές αυτής της συσκευής κατάφεραν να συνδυάσουν δύο ασύμβατες έννοιες: τεχνολογία αιχμής και χαμηλή τιμή.

Αυτό το μη επανδρωμένο αεροσκάφος προσφέρει την πλήρη απόλαυση της πτήσης σε διάφορα ενδιαφέροντα μέρη, καθώς και την αποθήκευση εκπληκτικών εικόνων και βίντεο από ψηλά. Το drone έχει πολλές ενσωματωμένες λειτουργίες πτήσης που επιτρέπουν ακόμη και σε έναν αρχάριο να λαμβάνει βίντεο ή φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η λειτουργία λήψης με αστεροειδείς και η λειτουργία πανοράματος ευρυγώνιας, που σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες σε ακτίνα 360 μοιρών.

Το Tactical Drone PRO με κάμερα 720p επιτρέπει τη λήψη σε ανάλυση 1920x1080. Η τεχνολογία διατήρησης υψομέτρου και σταθεροποίησης επιτρέπει στη συσκευή να αιωρείται στον αέρα για καλύτερες φωτογραφίες και εγγραφή βίντεο. Η ενσωματωμένη λειτουργία επανάληψης σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε προεπισκόπηση περιεχομένου που τραβήξατε προηγουμένως σε πραγματικό χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι όλα βγαίνουν καθαρά.

Προδιαγραφές Air Drone

Οφέλη που θα σας αποφέρουν Tactical Drone PRO παραγγείλετε:

 • Κομψό και μοναδικό σχέδιο.
 • Φτηνό κόστος.
 • Κάμερα με ανάλυση 720p.
 • Καλή διάρκεια πτήσης με μία μπαταρία.
 • Μικρό μέγεθος.
 • Ελαφρύ και ανθεκτικό σώμα.
 • Διάφοροι τρόποι λειτουργίας.
 • Συγχρονισμός με κινητό τηλέφωνο.

Το drone μπορεί να είναι σε πτήση για λίγο περισσότερο από 30 λεπτά. Αυτός είναι ένας πολύ καλός δείκτης, ειδικά αν θυμάστε ποια Tactical Drone PRO τιμή έχει. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να παραγγείλετε άλλη μια επιπλέον μπαταρία για να παρατείνετε τον χρόνο πτήσης έως και 1 ώρα. Χάρη σε μια βολική βαλίτσα, το drone είναι εύκολο στη μεταφορά και αποθήκευση. Λόγω του ελαφρού σώματος του, το τετρακόπτερο είναι πρακτικά αγνώριστο ακόμα και όταν πέσει από μεγάλο ύψος. Το μόνο εύθραυστο στοιχείο είναι οι έλικες. Αλλά σε περίπτωση βλάβης, μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν με νέα.

Τα Tactical Drone PRO φωτογραφία δεν μπορούν να μεταφέρουν όλα τα οφέλη αυτού του μοντέλου. Πετούσαμε αυτό το drone για περισσότερες από 2 εβδομάδες πριν ετοιμάσουμε αυτήν την κριτική για εσάς. Οι εντυπώσεις από τη λειτουργία του τετρακόπτερου είναι μόνο οι πιο θετικές. Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι για παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω, μια ενδιαφέρουσα επιλογή για αρχάριους και όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην αεροφωτογράφηση. Λόγω του ευνοϊκού κόστους, ακόμη και σε περίπτωση βλάβης ή απώλειας του drone, αυτό δεν θα προκαλέσει χειροπιαστό πλήγμα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό.

Σήμερα είναι δύσκολο να Tactical Drone PRO αγοράστε στο κατάστημα γιατί το μοντέλο έχει πραγματικά υψηλό επίπεδο ζήτησης. Εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα πρωτότυπο drone σε τιμή ευκαιρίας, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την προσφορά του επίσημου ιστότοπου.

Γνώμη ειδικού:

Ασχολούμαι επαγγελματικά με την αεροφωτογραφία για πάνω από 8 χρόνια. Στη συλλογή μου υπάρχουν 12 μοντέλα drones διαφορετικών κατηγοριών, προδιαγραφών και τιμών. Πρόσφατα οι φίλοι μου μου έδωσαν Tactical Drone PRO Ελλάδα για τα γενέθλιά μου. Με την πρώτη ματιά, το μοντέλο μου φάνηκε απλό, αλλά στην πραγματικότητα ξεπερνά τις προσδοκίες στη λειτουργία. Μια πολύ καλή επιλογή εάν χρειάζεστε ένα φθηνό τετρακόπτερο για να ξεκινήσετε να πετάτε. Είναι βολικό στη χρήση, λειτουργεί σε πολλές λειτουργίες λήψης και τραβάει φωτογραφίες και βίντεο αρκετά υψηλής ποιότητας. Και χάρη στο συμπαγές του μέγεθος, είναι εύκολο να το πάρετε μαζί σας σε ένα σακίδιο ή σε ένα αυτοκίνητο.

Η BP-PB.com δεν πουλά αυτό το προϊόν και δεν ευθύνεται για την ποιότητά του. Δεν παρέχουμε εξυπηρέτηση πελατών ή επιστροφές αγορών. Για να κάνετε μια παραγγελία, ακολουθήστε τον σύνδεσμο προς τη σελίδα του πωλητή και συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης.

Παραγγελία