BSP Corrector România

Romania

Corector de Postură Inteligent

 • - Pentru toate vârstele și dimensiunile corpului
 • - Poate fi purtat la locul de muncă și chiar în transportul public
 • - Baterie reîncărcabilă cu polimer litiu-ion

 Comandă 


BSP Corrector Corector de postură vă va ajuta să vă mențineți spatele și organele interne sănătoase, să ușurați durerea și să mențineți poziția corectă a coloanei vertebrale la orice vârstă. Aceasta este cea mai bună soluție pentru persoanele de toate vârstele care doresc să aibă întotdeauna un spate și un gât perfect drepte, fără curbe. Dispozitivul este atașat în siguranță la corp, are o tehnologie avansată pentru monitorizarea poziției spatelui utilizând senzori încorporați. Doar câteva ore pe zi vă vor ajuta să vedeți rezultate fantastice în 2 săptămâni. Aruncați o privire la BSP Corrector poze și vedeți dacă această metodă funcționează efectiv.

BSP Corrector - pentru controlul posturii

Postura este poziția obișnuită a coloanei vertebrale, în care o persoană se simte cât se poate de confortabilă și poate sta cu tocurile închise și degetele de la picioare despărțite la un unghi de 45 °. Medicii identifică mai mulți parametri de bază pentru măsurarea posturii - aceștia sunt poziția capului, curbele coloanei vertebrale în coloana cervicală, toracică și lombară, precum și poziția picioarelor. O postură sănătoasă implică o distribuție uniformă a sarcinii pe toate elementele coloanei vertebrale. Din păcate, în anumite circumstanțe, poziția corectă este încălcată.

Există mai multe tipuri principale de curbură a posturii:

 • - Cifoză. Aceasta este o înclinare, în care, datorită îndoirii excesive a spatelui, echilibrul distribuției încărcăturii este perturbat, apar senzații dureroase la nivelul spatelui inferior și gâtului. Cifoza se manifestă cel mai adesea în zona toracică, caracterizată prin apariția unui spate rotunjit și a bolilor concomitente. BSP Corrector pentru controlul posturii aliniază perfect cifoza și nu-i permite să reapară nici după utilizarea corectorului.
 • - Lordoză. Acesta este un tip de curbură în care poziția coloanei vertebrale se îndoaie înainte cu o umflătură. Are factori de apariție congenitali sau dobândiți, se caracterizează prin senzații dureroase sau încălcarea vaselor de sânge. Necesită tratament imediat. Folosind BSP Corrector pentru o postură uniformă puteți obține un efect pozitiv din primele zile și puteți scăpa de această problemă într-o lună.
 • - Scolioza. O abatere de la norma de postură corectă, caracterizată printr-o poziție inegală a umerilor, coloanei vertebrale sau a umerilor. Este una dintre cele mai dificile forme de curbură a posturii de corectat, dar este tratabilă și cu abordarea corectă. Dacă aveți simptome ale acestei probleme, vă recomandăm BSP Corrector cumpăra sau comandați online.

Proprietăți utile BSP Corrector

BSP Corrector România este o combinație de tehnici antice de recuperare a memoriei musculare și cea mai recentă tehnologie de control al coloanei vertebrale utilizând un sistem de senzori. Când puneți acest corector, sistemul inteligent își amintește poziția corectă a spatelui, coloanei vertebrale cervicale și toracice și a umerilor. În momentul în care unghiul de înclinare devine mai mult decât norma permisă, dispozitivul începe să vibreze amintind că utilizatorul este obligat să revină în poziția de pornire. Această metodă este considerată una dintre cele mai nedureroase și eficiente, deoarece combină siguranța absolută și capacitatea de utilizare la orice vârstă.

Putem enumera motivele pentru care principalii experți europeni recomandă mult timp BSP Corrector comandă. Iată doar câteva dintre ele:

 • - Garantat pentru a corecta postura în termen de 14 zile de la prima utilizare.
 • - Compact și convenabil de utilizat.
 • - Poate fi purtat cu orice îmbrăcăminte.
 • - Creează confort pentru utilizarea pe termen lung.
 • - Nu provoacă iritații și nu creează o presiune suplimentară asupra pielii.
 • - Îmbunătățește memoria musculară și ajută la menținerea unei posturi sănătoase chiar și după utilizare.
 • - Au trecut studii clinice și au arătat în practică cum funcționează.
 • - La BSP Corrector preț este cel mai profitabil în comparație cu analogii existenți.

Iată ce spune un neurolog despre acest dispozitiv:

Spun întotdeauna pacienților că nici unguent sau cremă pentru durerile de spate sau gât nu pot elimina cauza simptomelor care apar - curbura posturii. Doar mușchii noștri pot face asta. Pentru a trezi memoria musculară, vă recomand să utilizați acest corector inteligent de postură. Rezultatele reale ale multora dintre clienții mei arată o dinamică pozitivă de îmbunătățire încă din primele zile. Dispozitivul aliniază într-adevăr poziția coloanei vertebrale, a gâtului, a pieptului și a spatelui inferior. Și cel mai important, această metodă poate fi utilizată fără modificări ale modului obișnuit de viață sau fără condiții suplimentare.

BSP Corrector magazin nu se vinde, deci puteți comanda produsul original numai prin intermediul site-ului oficial. Pentru a vă economisi timpul, vă sugerăm să utilizați ajutorul unui consultant online atunci când înregistrați o cerere. Urmați linkul, lăsați o solicitare și în câteva minute operatorul centrului de apeluri vă va suna înapoi. Accesați pagina de comandă chiar acum.