BSP Corrector Hrvatska

Croatia

Pametni korektor držanja

 • - Korektor se može koristiti u svim dobnim skupinama i s bilo kojim parametrima
 • - Može se koristiti na poslu, pa čak i u javnom prijevozu
 • - Punjiva polimerna litijeva baterija

Narudžba


BSP Corrector Ispravljač držanja tijela pomoći će vam održavati leđa i unutarnje organe zdravima, ublažiti bol i održavati ispravan položaj kralježnice u bilo kojoj dobi. Ovo je najbolje rješenje za ljude svih dobnih skupina koji žele uvijek imati savršeno ravna leđa i vrat bez oblina. Uređaj je sigurno pričvršćen na tijelo, ima naprednu tehnologiju za nadzor položaja leđa pomoću ugrađenih senzora. Samo nekoliko sati dnevno pomoći će vam da u 2 tjedna vidite fantastične rezultate. Pogledajte BSP Corrector foto i provjerite funkcionira li ova metoda stvarno.

BSP Corrector - za kontrolu držanja

Držanje tijela je uobičajeni položaj kralježnice, u kojem se osoba osjeća što ugodnije i može stajati zatvorenih peta i razdvojenih prstiju pod kutom od 45 °. Liječnici identificiraju nekoliko osnovnih parametara za mjerenje držanja tijela - to su položaj glave, krivulje kralježnice u vratnoj, prsnoj i lumbalnoj kralježnici, kao i položaj nogu. Zdravo držanje podrazumijeva ravnomjernu raspodjelu opterećenja na svim elementima kičmenog stuba. Nažalost, pod određenim okolnostima krši se ispravan stav.

Postoji nekoliko glavnih vrsta zakrivljenosti držanja tijela:

 • - Kifoza. Ovo je saginjanje, u kojem se zbog pretjeranog savijanja leđa narušava ravnoteža raspodjele tereta, javljaju se bolni osjećaji u donjem dijelu leđa i vratu. Kifoza se najčešće očituje u području prsa, karakterizirana pojavom zaobljenih leđa i popratnim bolestima. BSP Corrector za kontrolu držanja savršeno poravna kifozu i ne dopušta da se ona ponovno pojavi čak i nakon korištenja korektora.
 • - Lordoza. Ovo je vrsta zakrivljenosti kod koje se položaj kralježnice sa izbočinom savija prema naprijed. Ima urođene ili stečene čimbenike nastanka, karakteriziraju bolni osjećaji ili kršenje krvnih žila. Zahtijeva hitno liječenje. Korištenjem BSP Corrector za ujednačeno držanje možete postići pozitivan učinak od prvih dana i riješiti se ovog problema za 1 mjesec.
 • - Skolioza. Odstupanje od norme ispravnog držanja, karakterizirano neravnomjernim položajem ramena, kralježnice ili ramena. To je jedan od najtežih oblika korekcije držanja tijela, ali također je izlječiv ispravnim pristupom. Ako imate simptome ovog problema, preporučujemo BSP Corrector kupiti ili naručite putem interneta.

Korisna svojstva BSP Corrector

BSP Corrector Hrvatska kombinacija je drevnih tehnika oporavka mišićne memorije i najnovije tehnologije kontrole kralježnice pomoću senzorskog sustava. Kada stavite ovaj korektor, pametni sustav pamti ispravan položaj leđa, vratne i prsne kralježnice i ramena. U trenutku kada kut nagiba postane veći od dopuštene norme, uređaj počinje vibrirati podsjećajući da je korisnik obvezan vratiti se u početni položaj. Ova se metoda smatra jednom od najbezbolnijih i najučinkovitijih, jer kombinira apsolutnu sigurnost i sposobnost upotrebe u bilo kojoj dobi.

Možemo navesti razloge zašto vodeći europski stručnjaci dugo preporučuju BSP Corrector naručite. Evo samo nekoliko njih:

 • - Zajamčeno ispravljanje držanja u roku od 14 dana od datuma prve uporabe.
 • - Kompaktan i prikladan za upotrebu.
 • - Može se nositi s bilo kojom odjećom.
 • - Stvara udobnost za dugotrajnu upotrebu.
 • - Ne izaziva iritaciju i ne stvara dodatni pritisak na kožu.
 • - Poboljšava memoriju mišića i pomaže u održavanju zdravog držanja čak i nakon upotrebe.
 • - Prošao kliničke studije i pokazao u praksi kako funkcionira.
 • - S BSP Corrector cijena to je najisplativije u usporedbi s postojećim analogima.

Evo što neurolog kaže o ovom uređaju:

Uvijek kažem pacijentima da niti jedna mast ili krema protiv bolova u leđima ili vratu ne mogu ukloniti uzrok simptoma koji se javljaju - zakrivljenost držanja. To mogu samo naši mišići. Kako bi se probudilo pamćenje mišića, preporučujem upotrebu ovog pametnog ispravljača držanja. Stvarni rezultati mnogih mojih klijenata pokazuju pozitivnu dinamiku poboljšanja od prvih dana. Uređaj stvarno poravnava položaj kralježnice, vrata, prsa i donjeg dijela leđa. I što je najvažnije, ova metoda se može koristiti bez promjena u uobičajenom načinu života ili bez dodatnih uvjeta.

BSP Corrector trgovina se ne prodaje, tako da originalni proizvod možete naručiti samo putem službene web stranice. Da biste uštedjeli vrijeme, predlažemo vam da prilikom registracije aplikacije koristite pomoć mrežnog savjetnika. Slijedite vezu, ostavite zahtjev i u roku od nekoliko minuta nazvat će vas operater call centra. Idite na stranicu narudžbe odmah.