BSP Corrector България

Bulgaria

Интелигентен коректор на стойката на тялото

 • - може да се използва от хора на всякаква възраст и с всякакви параметри
 • - може да се използва на работното място и дори в обществения транспорт
 • - разполага с акумулаторна полимерна литиева батерия

Поръчайте


BSP Corrector коректор на стойката ще ви помогне да поддържате гърба и вътрешните органи здрави, да облекчите болката и да поддържате правилната позиция на гръбначния стълб на всяка възраст. Това е най-доброто решение за хора от всички възрасти, които искат винаги да имат идеално изправен гръб и врата без извивки. Устройството е здраво закрепено към тялото, има усъвършенствана технология за наблюдение на позицията на гърба с помощта на вградени сензори. Само няколко часа на ден ще ви помогнат да видите фантастични резултати за 2 седмици. Погледнете BSP Corrector снимка и вижте дали този метод действително работи.

BSP Corrector - за контрол на стойката

Позата е обичайното положение на гръбначния стълб, при което човек се чувства максимално комфортно и може да стои със затворени пети и разтворени пръсти под ъгъл от 45 °. Лекарите идентифицират няколко основни параметъра за измерване на стойката - това са положението на главата, извивките на гръбначния стълб в шийния, гръдния и лумбалния отдел на гръбначния стълб, както и положението на краката. Здравата стойка предполага равномерно разпределение на натоварването върху всички елементи на гръбначния стълб. За съжаление при определени обстоятелства правилната позиция се нарушава.

Има няколко основни типа изкривяване на позата:

 • - Кифоза. Това е огъване, при което поради прекомерно огъване на гърба се нарушава балансът на разпределението на натоварването, възникват болезнени усещания в долната част на гърба и врата. Кифозата най-често се проявява в областта на гръдния кош, характеризираща се с появата на заоблен гръб и съпътстващи заболявания. BSP Corrector за контрол на стойката перфектно подравнява кифозата и не позволява тя да се появи отново дори след използване на коректора.
 • - Лордоза. Това е вид кривина, при която положението на гръбначния стълб се навежда напред с изпъкналост. Има вродени или придобити фактори на възникване, характеризира се с болезнени усещания или увреждане на кръвоносните съдове. Изисква незабавно лечение. С помощта на BSP Corrector за равномерна поза можете да постигнете положителен ефект от първите дни и да се отървете от този проблем за 1 месец.
 • - Сколиоза. Отклонение от нормата на правилна стойка, характеризиращо се с неравномерно положение на раменете, гръбначния стълб или раменете. Това е една от най-трудните за коригиране форми на изкривяване на позата, но също така е лечима с правилния подход. Ако имате симптоми на този проблем, препоръчваме BSP Corrector купи в аптеката или поръчайте онлайн.

Полезни свойства BSP Corrector

BSP Corrector България е комбинация от древни техники за възстановяване на мускулната памет и най-новата технология за контрол на гръбначния стълб, използваща сензорна система. Когато поставите този коректор, интелигентната система запомня правилното положение на гърба, шийния и гръдния отдел на гръбначния стълб и раменете. В момента, в който ъгълът на наклон стане повече от допустимата норма, устройството започва да вибрира, напомняйки, че потребителят е длъжен да се върне в изходна позиция. Този метод се счита за един от най-безболезнените и ефективни, тъй като съчетава абсолютна безопасност и възможност за използване на всяка възраст.

Можем да изброим причините, поради които водещите европейски експерти препоръчват BSP Corrector поръчай за дълго време. Ето само няколко от тях:

 • - Гарантирано коригиране на стойката в рамките на 14 дни от датата на първата употреба.
 • - Компактен и удобен за използване.
 • - Може да се носи с всякакви дрехи.
 • - Създава комфорт за дългосрочна употреба.
 • - Не предизвиква дразнене и не създава допълнителен натиск върху кожата.
 • - Подобрява мускулната памет и помага да се поддържа здрава стойка дори след употреба.
 • - Издържа клинични проучвания и показа на практика как работи.
 • - На BSP Corrector цена това е най-изгодно в сравнение със съществуващите аналози.

Ето какво казва невролог за това устройство:

Винаги казвам на пациентите, че нито един мехлем или крем за болки в гърба или шията не могат да премахнат причината за възникващите симптоми - изкривяване на стойката. Само нашите мускули могат да направят това. За да събудите мускулната памет, препоръчвам да използвате този интелигентен коректор на стойката. Действителните резултати на много от моите клиенти показват положителна динамика на подобрение от първите дни. Устройството наистина подравнява позицията на гръбначния стълб, врата, гърдите и долната част на гърба. И най-важното е, че този метод може да се използва без промени в обичайния начин на живот или без допълнителни условия.

BSP Corrector магазин не продава, така че можете да поръчате оригиналния продукт само чрез официалния уебсайт. За да спестите време, ви препоръчваме да използвате помощта на онлайн консултант, когато регистрирате заявление. Следвайте връзката, оставете заявка и до няколко минути операторът на кол центъра ще ви се обади. Отидете на страницата за поръчка точно сега.