BSP Corrector Ελλάδα, Κύπρος

Greece

Έξυπνος διορθωτής στάσης

 • - Ο διορθωτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις ηλικίες και με οποιεσδήποτε παραμέτρους
 • - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εργασία και ακόμη και στις δημόσιες συγκοινωνίες
 • - Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου πολυμερούς

Παραγγελία


BSP Corrector Διορθωτής στάσης θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την πλάτη και τα εσωτερικά σας όργανα υγιή, να ανακουφίσετε τον πόνο και να διατηρήσετε τη σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης σε οποιαδήποτε ηλικία. Αυτή είναι η καλύτερη λύση για άτομα όλων των ηλικιών που θέλουν να έχουν πάντα μια τέλεια ευθεία πλάτη και λαιμό χωρίς καμπύλες. Η συσκευή συνδέεται με ασφάλεια στο σώμα, διαθέτει προηγμένη τεχνολογία για την παρακολούθηση της θέσης της πλάτης χρησιμοποιώντας ενσωματωμένους αισθητήρες. Μερικές ώρες την ημέρα θα σας βοηθήσουν να δείτε φανταστικά αποτελέσματα σε 2 εβδομάδες. Ρίξτε μια ματιά στα BSP Corrector φωτογραφία και δείτε εάν αυτή η μέθοδος λειτουργεί πραγματικά.

BSP Corrector - για έλεγχο στάσης

Η στάση του σώματος είναι η συνήθης θέση της σπονδυλικής στήλης, στην οποία ένα άτομο αισθάνεται όσο το δυνατόν πιο άνετα και μπορεί να σταθεί με κλειστά τακούνια και χωρισμένα δάχτυλα με γωνία 45 °. Οι γιατροί εντοπίζουν πολλές βασικές παραμέτρους για τη μέτρηση της στάσης του σώματος - αυτές είναι η θέση του κεφαλιού, οι καμπύλες της σπονδυλικής στήλης στην αυχενική, θωρακική και οσφυϊκή μοίρα, καθώς και η θέση των ποδιών. Η υγιής στάση του σώματος συνεπάγεται ομοιόμορφη κατανομή του φορτίου σε όλα τα στοιχεία της σπονδυλικής στήλης. Δυστυχώς, υπό ορισμένες συνθήκες, παραβιάζεται η σωστή θέση.

Υπάρχουν διάφοροι κύριοι τύποι καμπυλότητας στάσης:

 • - Κύφωση. Πρόκειται για μια στάση, στην οποία, λόγω υπερβολικής κάμψης της πλάτης, διαταράσσεται η ισορροπία κατανομής φορτίου, εμφανίζονται επώδυνες αισθήσεις στο κάτω μέρος της πλάτης και του λαιμού. Η κύφωση εκδηλώνεται συχνότερα στην περιοχή του θώρακα, που χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση στρογγυλεμένης πλάτης και ταυτόχρονης νόσου. Το BSP Corrector για έλεγχο στάσης ευθυγραμμίζει τέλεια την κύφωση και δεν της επιτρέπει να επανεμφανιστεί ακόμη και μετά τη χρήση του διορθωτή.
 • - Λόρδωση. Αυτός είναι ένας τύπος καμπυλότητας στον οποίο η θέση της σπονδυλικής στήλης κάμπτει προς τα εμπρός με μια διόγκωση. Έχει συγγενείς ή επίκτητους παράγοντες εμφάνισης, χαρακτηρίζεται από επώδυνες αισθήσεις ή παραβίαση των αιμοφόρων αγγείων. Απαιτείται άμεση θεραπεία. Χρησιμοποιώντας BSP Corrector για ομοιόμορφη στάση μπορείτε να επιτύχετε ένα θετικό αποτέλεσμα από τις πρώτες ημέρες και να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα σε 1 μήνα.
 • - Σκολίωση. Απόκλιση από τον κανόνα της σωστής στάσης, που χαρακτηρίζεται από μια άνιση θέση των ώμων, της σπονδυλικής στήλης ή των ώμων. Είναι μια από τις πιο δύσκολες μορφές καμπυλότητας της στάσης του σώματος, αλλά μπορεί επίσης να αντιμετωπιστεί με τη σωστή προσέγγιση. Εάν έχετε συμπτώματα αυτού του προβλήματος, προτείνουμε BSP Corrector αγοράστε στο φαρμακείο ή κάντε παραγγελία στο διαδίκτυο.

Χρήσιμες ιδιότητες BSP Corrector

Το BSP Corrector Ελλάδα, Κύπρος είναι ένας συνδυασμός αρχαίων τεχνικών ανάκτησης μνήμης μυών και της τελευταίας τεχνολογίας ελέγχου της σπονδυλικής στήλης χρησιμοποιώντας ένα σύστημα αισθητήρων. Όταν φοράτε αυτόν τον διορθωτή, το έξυπνο σύστημα θυμάται τη σωστή θέση της πλάτης, του τραχήλου της μήτρας και του θώρακα και των ώμων. Τη στιγμή που η γωνία κλίσης γίνεται μεγαλύτερη από τον επιτρεπόμενο κανόνα, η συσκευή αρχίζει να δονείται υπενθυμίζοντας ότι ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στην αρχική θέση. Αυτή η μέθοδος θεωρείται μία από τις πιο ανώδυνες και αποτελεσματικές, καθώς συνδυάζει την απόλυτη ασφάλεια και την ικανότητα χρήσης σε οποιαδήποτε ηλικία.

Μπορούμε να απαριθμήσουμε τους λόγους για τους οποίους οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι ειδικοί προτείνουν BSP Corrector παραγγείλετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εδώ είναι μερικά μόνο από αυτά:

 • - Εγγυημένη για τη διόρθωση της στάσης του σώματος εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της πρώτης χρήσης.
 • - Συμπαγές και βολικό στη χρήση.
 • - Μπορεί να φορεθεί με οποιαδήποτε ρούχα.
 • - Δημιουργεί άνεση για μακροχρόνια χρήση.
 • - Δεν προκαλεί ερεθισμό και δεν δημιουργεί επιπλέον πίεση στο δέρμα.
 • - Βελτιώνει τη μυϊκή μνήμη και βοηθά στη διατήρηση της υγιούς στάσης του σώματος ακόμα και μετά τη χρήση.
 • - Πέρασε κλινικές μελέτες και έδειξε στην πράξη πώς λειτουργεί.
 • - Με BSP Corrector τιμή είναι το πιο κερδοφόρο σε σύγκριση με τα υπάρχοντα ανάλογα.

Δείτε τι λέει ένας νευρολόγος για αυτήν τη συσκευή:

Πάντα λέω στους ασθενείς ότι καμία αλοιφή ή κρέμα για πόνο στην πλάτη ή στον αυχένα δεν μπορεί να εξαλείψει την αιτία των συμπτωμάτων που προκύπτουν - καμπυλότητα της στάσης του σώματος. Μόνο οι μύες μας μπορούν να το κάνουν αυτό. Προκειμένου να αφυπνιστεί η μυϊκή μνήμη, προτείνω να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον έξυπνο διορθωτή στάσης. Τα πραγματικά αποτελέσματα πολλών από τους πελάτες μου δείχνουν μια θετική δυναμική βελτίωσης από τις πρώτες μέρες. Η συσκευή ευθυγραμμίζει πραγματικά τη θέση της σπονδυλικής στήλης, του λαιμού, του στήθους και της κάτω πλάτης. Και το πιο σημαντικό, αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς αλλαγές στον συνήθη τρόπο ζωής ή χωρίς πρόσθετες συνθήκες.

Το BSP Corrector κατάστημα δεν πωλείται, επομένως μπορείτε να παραγγείλετε το αρχικό προϊόν μόνο μέσω του επίσημου ιστότοπου. Για να εξοικονομήσετε χρόνο, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια ενός διαδικτυακού συμβούλου κατά την εγγραφή μιας αίτησης. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο, αφήστε ένα αίτημα και μέσα σε λίγα λεπτά ο χειριστής του τηλεφωνικού κέντρου θα σας καλέσει ξανά. Μεταβείτε στη σελίδα παραγγελιών τώρα.