BSP Corrector Slovenija

Slovenia

Pameten korektor drže

 • - Korektor lahko uporabljate v vseh starostnih obdobjih in pod kakršnimi koli parametri
 • - Uporablja se lahko v službi in celo v javnem prevozu
 • - Polnilna polimerna litijeva baterija

Naroči


BSP Corrector Korektor drže vam bo pomagal ohraniti zdravje hrbta in notranjih organov, lajšati bolečine in ohranjati pravilen položaj hrbtenice v kateri koli starosti. To je najboljša rešitev za ljudi vseh starosti, ki želijo imeti vedno popolnoma raven hrbet in vrat brez ovinkov. Naprava je varno pritrjena na telo, ima napredno tehnologijo za nadzor položaja hrbta z uporabo vgrajenih senzorjev. Le nekaj ur na dan vam bo pomagalo videti fantastične rezultate v 2 tednih. Oglejte si BSP Corrector fotografijo in preverite, ali ta metoda dejansko deluje.

BSP Corrector - za nadzor drže

Drža je običajni položaj hrbtenice, pri katerem se človek počuti čim bolj udobno in lahko stoji z zaprtimi petami in razmaknjenimi prsti pod kotom 45 °. Zdravniki prepoznajo več osnovnih parametrov za merjenje drže telesa - to so položaj glave, krivulje hrbtenice v vratni, prsni in ledveni hrbtenici ter položaj nog. Zdrava drža pomeni enakomerno porazdelitev obremenitve na vse elemente hrbtenice. Žal se v določenih okoliščinah krši pravilen položaj.

Obstaja več glavnih vrst ukrivljenosti drže:

 • - Kifoza. To je upogibanje, pri katerem se zaradi pretiranega upogibanja hrbta poruši ravnotežje razporeditve obremenitve, pojavijo se boleči občutki v križu in vratu. Kifoza se najpogosteje kaže v predelu prsnega koša, za katerega je značilen pojav zaobljenega hrbta in sočasnih bolezni. BSP Corrector za nadzor drže odlično poravna kifozo in ne dovoli, da se ponovno pojavi tudi po uporabi korektorja.
 • - Lordoza. To je vrsta ukrivljenosti, pri kateri se položaj hrbtenice z izboklino upogne naprej. Ima prirojene ali pridobljene dejavnike, za katere so značilni boleči občutki ali kršitve krvnih žil. Zahteva takojšnje zdravljenje. Z uporabo BSP Corrector za enakomerno držo lahko že v prvih dneh dosežete pozitiven učinek in se te težave znebite v enem mesecu.
 • - Skolioza. Odstopanje od norme pravilne drže, za katero je značilen neenakomeren položaj ramen, hrbtenice ali ramen. To je ena izmed najtežjih oblik ukrivljenosti drže, vendar jo je mogoče zdraviti tudi s pravilnim pristopom. Če imate simptome te težave, priporočamo BSP Corrector kupiti v lekarni ali naročite prek spleta.

Uporabne lastnosti BSP Corrector

BSP Corrector Slovenija je kombinacija starih tehnik obnavljanja mišičnega spomina in najnovejše tehnologije za nadzor hrbtenice s pomočjo senzorskega sistema. Ko si nadenete ta korektor, si pametni sistem zapomni pravilen položaj hrbta, vratne in prsne hrbtenice ter ramen. V trenutku, ko kot nagiba postane večji od dovoljene norme, naprava začne vibrirati in opozarja, da se mora uporabnik vrniti v začetni položaj. Ta metoda velja za eno najbolj nebolečih in učinkovitih, saj združuje absolutno varnost in sposobnost uporabe v kateri koli starosti.

Naštejemo lahko razloge, zakaj vodilni evropski strokovnjaki dolgo priporočajo BSP Corrector naročiti. Tu jih je le nekaj:

 • - Zagotovljeno bo popravljanje telesne drže v 14 dneh od datuma prve uporabe.
 • - Kompakten in priročen za uporabo.
 • - Lahko ga nosite s poljubnimi oblačili.
 • - Ustvari udobje za dolgotrajno uporabo.
 • - Ne povzroča draženja in ne ustvarja dodatnega pritiska na kožo.
 • - Izboljša mišični spomin in pomaga ohranjati zdravo držo tudi po uporabi.
 • - Opravljene klinične študije in v praksi pokazale kako deluje.
 • - Na BSP Corrector cena je to najbolj donosno v primerjavi z obstoječimi analogi.

O tej napravi pravi nevrolog:

Pacientom vedno rečem, da nobeno mazilo ali krema za bolečine v hrbtu ali vratu ne more odpraviti vzroka simptomov, ki se pojavijo - ukrivljenost drže. To lahko storijo samo naše mišice. Da bi prebudili mišični spomin, priporočam uporabo tega pametnega korektorja drže. Dejanski rezultati mnogih mojih strank kažejo pozitivno dinamiko izboljšanja že v prvih dneh. Naprava resnično poravna položaj hrbtenice, vratu, prsnega koša in križa. In kar je najpomembneje, to metodo lahko uporabljamo brez sprememb običajnega načina življenja ali brez dodatnih pogojev.

BSP Corrector trgovina ne prodaja, zato lahko originalni izdelek naročite samo na uradni spletni strani. Če želite prihraniti svoj čas, predlagamo, da pri registraciji vloge uporabite pomoč spletnega svetovalca. Sledite povezavi, pustite zahtevo in v nekaj minutah vas bo poklical operater klicnega centra. Pojdite na stran z naročili zdaj.