BSP Corrector Magyarország

Hungary

okos tartásjavító

 • - A tartásjavító bármely életkorban és bármilyen testalkattal, vagyis magassággal és súllyal, használható
 • - Használhatja a munkahelyén, sőt a tömegközlekedésen is
 • - Újratölthető polimer lítium akkumulátor

Megrendelés


A BSP Corrector Testtartás javító segítséget nyújt a hát és a belső szervek egészségének megőrzésében, a fájdalom enyhítésében és a gerinc megfelelő helyzetének fenntartásában bármely életkorban. Ez a legjobb megoldás minden korosztály számára, akik azt akarják, hogy mindig tökéletesen egyenes legyen a hátuk és a nyakuk ívek nélkül. A készülék biztonságosan rögzítve van a testen, fejlett technológiával rendelkezik a hátlap helyzetének figyelemmel kísérésére beépített érzékelők segítségével. Csak napi néhány óra segít fantasztikus eredményeket elérni 2 hét alatt. Vessen egy pillantást a BSP Corrector fénykép, és nézze meg, hogy ez a módszer valóban működik-e.

BSP Corrector - a testtartás ellenőrzésére

A testtartás a gerinc szokásos helyzete, amelyben az ember a lehető legkényelmesebbnek érzi magát, és zárt sarokkal, szétnyílt lábujjakkal 45 ° -os szögben állhat. Az orvosok több alapvető paramétert határoznak meg a testtartás mérésére - ezek a fej helyzete, a gerinc görbületei a nyaki, mellkasi és ágyéki gerincben, valamint a lábak helyzete. Az egészséges testtartás a terhelés egyenletes eloszlását jelenti a gerincoszlop összes elemén. Sajnos bizonyos körülmények között a helyes álláspont sérül.

A testtartás görbületének többféle típusa van:

 • - Kyphosis. Ez egy hajlat, amelyben a hát túlzott hajlítása miatt a terhelés eloszlásának egyensúlya megszakad, fájdalmas érzések jelentkeznek a hát alsó részén és a nyakon. A kyphosis leggyakrabban a mellkas területén nyilvánul meg, amelyet a lekerekített hát és a vele járó betegségek jelentenek. A BSP Corrector a testtartás ellenőrzésére tökéletesen igazítja a kyphosist, és nem engedi, hogy a korrektor használata után is megjelenjen.
 • - Lordosis. Ez egy olyan görbület, amelyben a gerinc helyzete kidudorodással előre hajlik. Veleszületett vagy szerzett előfordulási tényezői vannak, fájdalmas érzések vagy az erek megsértése jellemzi. Azonnali kezelést igényel. A BSP Corrector egyenletes testtartásért használatával az első napoktól pozitív hatást érhet el, és 1 hónap alatt megszabadulhat ettől a problémától.
 • - Skoliosis. A helyes testtartás normájától való eltérés, amelyet a vállak, a gerinc vagy a vállak egyenetlen helyzete jellemez. A testtartás görbületének egyik legnehezebben korrigálható formája, de megfelelő megközelítéssel kezelhető is. Ha ennek a problémának tünetei vannak, javasoljuk, hogy BSP Corrector vásárolni a gyógyszertárban vagy rendeljen online.

Hasznos tulajdonságok BSP Corrector

A BSP Corrector Magyarország az ősi izommemória-helyreállítási technikák és a legújabb gerincszabályozási technológia kombinációja, amely egy szenzorrendszert használ. Amikor felhelyezi ezt a korrektort, az intelligens rendszer megjegyzi a hát, a nyaki és mellkasi gerinc, valamint a vállak helyes helyzetét. Abban a pillanatban, amikor a dőlésszög meghaladja a megengedett normát, a készülék rezegni kezd, emlékeztetve arra, hogy a felhasználó köteles visszatérni a kiindulási helyzetbe. Ezt a módszert az egyik legfájdalmatlanabb és leghatékonyabbnak tartják, mivel egyesíti az abszolút biztonságot és a használat képességét bármely életkorban.

Sorolhatjuk azokat az okokat, amelyek miatt a vezető európai szakértők sokáig BSP Corrector rendelés ajánlanak. Íme néhány ezek közül:

 • - Az első használat dátumától számított 14 napon belül garantálni kell a testtartás helyes korrekcióját.
 • - Kompakt és kényelmes használat.
 • - Bármely ruházathoz viselhető.
 • - Kényelmet teremt hosszú távú használatra.
 • - Nem okoz irritációt és nem okoz további nyomást a bőrön.
 • - Javítja az izommemóriát és segít fenntartani az egészséges testtartást használat után is.
 • - Klinikai tanulmányok átadása és a gyakorlatban hogyan működik.
 • - BSP Corrector ár ez a legjövedelmezőbb a meglévő analógokhoz képest.

A neurológus a következőket mondja erről az eszközről:

Mindig azt mondom a betegeknek, hogy semmilyen kenőcs vagy krém hát- vagy nyaki fájdalom esetén nem szüntetheti meg a felmerülő tünetek okát - a testtartás görbületét. Csak az izmaink képesek erre. Az izommemória felébresztése érdekében javasoljuk ennek az intelligens testtartás-korrektornak a használatát. Számos ügyfelem tényleges eredménye pozitív fejlődés dinamikát mutat az első napoktól kezdve. A készülék valóban összehangolja a gerinc, a nyak, a mellkas és a hát alsó részét. És ami a legfontosabb: ez a módszer a szokásos életmód megváltozása vagy további feltételek nélkül alkalmazható.

A BSP Corrector pontszám nem ad el, így az eredeti terméket csak a hivatalos weboldalon keresztül rendelheti meg. Időmegtakarítás érdekében javasoljuk, hogy egy alkalmazás regisztrálásakor használja az online tanácsadó segítségét. Kövesse a linket, hagyjon kérést, és néhány percen belül a call center szolgáltató visszahívja. Most azonnal lépjen a rendelési oldalra.