Friocard България

Bulgaria

Само 1 курс ще ви помогне:

 • - Да подобрите притока на кръв към главния мозък
 • - Деликатно да нормализирате кръвното си налягане
 • - Да разтоварите сърцето, кръвоносните съдове и дихателната система по време на жегите

Поръчайте


Friocard продукт за високо кръвно налягане е специално формулиран за поддържане на здравето при горещо време. Този натурален продукт помага за намаляване на стреса върху сърдечно-съдовата система през лятото, когато температурата на въздуха е над + 25 °C. Само 1 капсула ще бъде достатъчна за облекчаване на главоболие, задух и нормализиране на кръвното налягане. Комплексът има лек стабилизиращ и възстановяващ ефект, е ефективен при неутрализиране на симптомите на заболяването и предотвратяване на нови хипертонични кризи.

Friocard - продукт за високо кръвно налягане

Лятото е най-опасният период за хора със склонност към високо кръвно налягане или артериална хипертония. Високата температура принуждава тялото ни да изразходва повече енергия за охлаждане, което води до повишен стрес върху сърцето и кръвоносните съдове. Дори няколко минути на открито слънце ще бъдат достатъчни, за да усетите всички негативни симптоми на повишено кръвно налягане:

 • - Тъмни кръгове пред очите.
 • - Замайване.
 • - Главоболие, гадене.
 • - Изпотяване на крайниците.
 • - Задух и задух.
 • - Конвулсии и загуба на концентрация.
 • - Нарушение на съня.

При високи температури хората в риск винаги трябва да имат под ръка ефективно средство за поддържане на нормално кръвно налягане. Повечето експерти препоръчват използването на натурални добавки без химикали и вредни синтетични съставки. Ако търсите точно такава опция, съветваме ви да обърнете внимание на Friocard средство за хипертония. Това е напълно билкова формула, която е без пристрастяване и странични ефекти. Капсулите помагат за намаляване на риска от хипертонична криза с 90%, предпазват от възможни инсулти или инфаркти и подобряват състоянието на сърдечно-съдовата система. Комплексът е разработен от професионални специалисти, преминал няколко етапа на тестване в лабораторни условия и върху доброволци. Въз основа на резултатите от проведеното изследване той показа най-високи резултати в сравнение с най-близките конкуренти. За разлика от аптечните аналози, той не причинява странични ефекти, няма синдром на отнемане или алергична реакция. Разрешено е използването на капсули без медицинска цел, при спазване на препоръчаната дозировка и начин на приложение.

Полезни свойства Friocard

Friocard за лечение на хипертония е в списъка на най-добрите продукти за здраве на сърцето през 2021 година. Има няколко основни фактора, които ви помагат да разберете как работи:

 • - Предпазва от хипертония и високо кръвно налягане.
 • - Стабилизира дихателната система и премахва задуха.
 • - Елиминира раздразнителността и хроничната умора.
 • - Възстановява сърдечната честота.
 • - Помага за понижаване нивата на холестерола в кръвта.
 • - Подобрява кръвообращението в мозъка и вътрешните органи.
 • - Успокоява нервната и ендокринната система.
 • - Възстановява еластичността и дебелината на съдовите стени.
 • - Намалява вискозитета на кръвта, блокира появата на кръвни съсиреци.

Формулата е безопасна за хора от всички възрасти. Препоръчва се на хора над 50-годишна възраст като превантивна мярка за подпомагане работата на сърдечно-съдовата система. Благодарение на правилната комбинация от здравословни и естествени съставки, капсулите помагат да се отървете от усложненията на хроничната хипертония, да се върнете към обичайния ритъм на живот и да увеличите активността. Според резултатите от теста, след 1 месец употреба на хранителната добавка, 87% показват понижение на кръвното налягане до нивото на възрастовата норма. Над 92% усещат подобрение, използвайки тези капсули в горещо лятно време.

Friocard съставките са проектирани да бъдат мощни и да не причиняват странични ефекти. Основата на хранителната добавка е маточина, двуглав глог, чесън, антиоксиданти, витамин В6, аминокиселини. Производителят препоръчва прием на 1 капсула 2 пъти дневно в продължение на 1 месец. За да се консолидират резултатите, се препоръчва курсът да се повтори след 2-3 месеца.

Отзиви:

Аз съм на 49 години и имам проблеми с високото кръвно поради наднормено тегло и заседнало състояние. Лекарят ме посъветва да сменя диетата си, да повиша физическата си активност и Friocard поръчай. Тези капсули спомогнаха за повишаване на кръвното налягане до 122/81 в рамките на 10 дни от началото на употребата. Не забелязах никакви недостатъци в този продукт. Наистина помага за понижаване на кръвното налягане.
Всяко лято беше най-трудният период от годината за мен. Не можех да изляза нормално навън, защото постоянно усещах силно главоболие и задух поради високо кръвно налягане. Наскоро реших да Friocard купи в аптеката и започнах да пия тези хапчета по съвет на моя приятел. Чувствам се много по-добре, симптомите на хипертония са изчезнали. Кръвното налягане се измерва ежедневно с тонометър и резултатите от измерванията потвърждават подобрението. И Friocard цена повече от другите аптечни колеги.

Friocard снимка дава възможност да се разбере как трябва да изглежда оригиналната опаковка на капсулата. Ако искате да получите гарантирано висококачествен продукт, използвайте офертата на официалния уебсайт. Като кликнете върху връзката, можете да поръчате Friocard България точно сега.