Friocard Hrvatska

Croatia

Samo jedan tretman će vam pomoći:

 • - Poboljšava dotok krvi u mozak
 • - Pažljivo normalizira krvni tlak
 • - Smanjite opterećenje na srce, krvne žile i dišni sustav dok traju vrućine

Narudžba


Friocard proizvod za visoki krvni tlak je posebno formuliran za podršku zdravlju u vrućim vremenskim uvjetima. Ovaj prirodni proizvod pomaže smanjiti stres na kardiovaskularni sustav ljeti, kada je temperatura zraka iznad + 25 °C. Samo 1 kapsula bit će dovoljna za ublažavanje glavobolje, otežanog disanja i normalizacije krvnog tlaka. Kompleks ima blagi stabilizirajući i restorativni učinak, učinkovit je u neutraliziranju simptoma bolesti i sprječavanju novih hipertenzivnih kriza.

Friocard - proizvod za visoki krvni tlak

Ljeto je najopasnije razdoblje za ljude koji imaju tendenciju povišenog krvnog tlaka ili arterijske hipertenzije. Visoka temperatura prisiljava naše tijelo da troši više energije na hlađenje, što dovodi do povećanog stresa na srcu i krvnim žilama. Čak će i nekoliko minuta na otvorenom suncu biti dovoljno da osjetite sve negativne simptome povišenog krvnog tlaka:

 • - Podočnjaci pred očima.
 • - Vrtoglavica.
 • - Glavobolja, mučnina.
 • - Znojenje ekstremiteta.
 • - Kratkoća daha i otežano disanje.
 • - Konvulzije i gubitak koncentracije.
 • - Poremećaj spavanja.

Na visokim temperaturama, ljudi pod rizikom uvijek bi trebali imati pri ruci učinkovito sredstvo za održavanje normalnog krvnog tlaka. Većina stručnjaka preporučuje upotrebu prirodnih dodataka bez kemikalija ili štetnih sintetičkih sastojaka. Ako tražite upravo takvu opciju, savjetujemo vam da obratite pozornost na Friocard sredstvo za hipertenziju. To je potpuno biljna formula koja ne izaziva ovisnost ili ovisnost. Kapsule pomažu smanjiti rizik od hipertenzivne krize za 90%, štite od mogućih moždanih i moždanih udara i poboljšavaju stanje kardiovaskularnog sustava. Kompleks su razvili profesionalni stručnjaci, prošao je nekoliko faza ispitivanja u laboratorijskim uvjetima i na dobrovoljcima. Prema rezultatima provedenog istraživanja, pokazalo se najviše rezultata u usporedbi s najbližim konkurentima. Za razliku od apotekarskih kolega, ne uzrokuje nuspojave, nema sindrom povlačenja ili alergijsku reakciju. Dopušteno je koristiti kapsule bez medicinske svrhe, ovisno o preporučenoj dozi i načinu primjene.

Korisna svojstva Friocard

Friocard za liječenje hipertenzije nalazi se na popisu najboljih proizvoda za zdravlje srca 2021. godine. Nekoliko je glavnih čimbenika koji vam pomažu razumjeti kako funkcionira:

 • - Štiti od hipertenzije i povišenog krvnog tlaka.
 • - Stabilizira dišni sustav i uklanja otežano disanje.
 • - Uklanja razdražljivost i kronični umor.
 • - Vraća rad srca.
 • - Pomaže u snižavanju razine kolesterola u krvi.
 • - Poboljšava cirkulaciju krvi u mozgu i unutarnjim organima.
 • - Smiruje živčani i endokrini sustav.
 • - Vraća elastičnost i debljinu krvožilnih zidova.
 • - Smanjuje viskoznost krvi, blokira pojavu krvnih ugrušaka.

Formula je sigurna za ljude svih dobnih skupina. Preporučuje se osobama starijim od 50 godina kao preventivna mjera za potporu radu kardiovaskularnog sustava. Zahvaljujući pravilnoj kombinaciji zdravih i prirodnih sastojaka, kapsule pomažu riješiti se komplikacija kronične hipertenzije, vratiti se u uobičajeni ritam života i povećati aktivnost. Prema rezultatima ispitivanja, nakon 1 mjeseca korištenja dodatka prehrani, 87% je pokazalo pad krvnog tlaka na razinu dobne norme. Preko 92% osjetilo je poboljšanje korištenjem ovih kapsula po vrućem ljetnom vremenu.

Friocard sastojci su dizajnirani da budu moćni i ne uzrokuju nuspojave. Osnova dodatka prehrani je matičnjak, dvoglavi glog, češnjak, antioksidanti, vitamin B6, aminokiseline. Proizvođač preporučuje uzimanje 1 kapsule 2 puta dnevno tijekom 1 mjeseca. Da bi se konsolidirali rezultati, savjetuje se ponoviti kurs nakon 2-3 mjeseca.

Recenzije:

Imam 49 godina i imam problema s povišenim krvnim tlakom zbog prekomjerne težine i neaktivnosti. Liječnik mi je savjetovao da promijenim prehranu, povećam tjelesnu aktivnost i Friocard naručite. Te su kapsule pomogle u snižavanju krvnog tlaka na 122/81 u roku od 10 dana od početka primjene. Nisam primijetio nikakve nedostatke na ovom proizvodu. Doista pomaže u snižavanju krvnog tlaka.
Svako ljeto bilo mi je najteže razdoblje u godini. Nisam mogao normalno izaći van jer sam stalno osjećao jaku glavobolju i otežano disanje zbog visokog krvnog tlaka. Nedavno sam se odlučila za Friocard kupiti i počela sam piti ove tablete po savjetu svog prijatelja. Osjećam se puno bolje, simptomi hipertenzije su nestali. Krvni tlak mjeri se svakodnevno tonometrom, a rezultati mjerenja potvrđuju poboljšanje. I Friocard cijena više od ostalih ljekarni.

Friocard foto omogućuje razumijevanje izvornog pakiranja kapsule. Ako želite dobiti zajamčeni visokokvalitetni proizvod, upotrijebite ponudu službenog web mjesta. Klikom na vezu odmah možete naručiti Friocard Hrvatska.