Keraderm България

Bulgaria

Крем за премахване на папиломи 3 в 1

 • - Предпазва от поява на папиломи
 • - Възстановява повредена кожа
 • - Премахва всички папиломи и брадавици

Поръчайте


Какво знаем за брадавиците и папиломите? Папиломите са доброкачествени новообразувания на кожата с дължина не повече от 2 см. Визуално те приличат на израстък на кожата и могат да се появят на различни места. Брадавиците също принадлежат към доброкачествен вид тумор, но приличат на възел или папила. И в първия, и във втория случай причината е човешкият папиломен вирус (HPV). Предаването на причинителя на вируса се осъществява чрез директен контакт с пациента, чрез предмети от бита и на обществени места (фитнес зали, съблекални, сауни, басейни, плажове). Има голяма вероятност от предаване на вируса по полов път при липса на контрацепция.

Появата на брадавици или папиломи намалява качеството на живот и причинява известен дискомфорт. Но най-важното е, че този проблем може да бъде причина за развитието на по-сериозни заболявания. Трябва незабавно да се консултирате с лекар при първите признаци на проява на HPV. Правилно подбраната терапия ви позволява лесно да премахнете съществуващия проблем, без да навредите на тялото.

В момента европейски експерти са одобрили Keraderm крем за премахване на брадавици. Това е най-новият комплекс 3 в 1, благодарение на който можете да премахнете проявите на HPV върху кожата у дома и да се върнете към нормалния живот без срам и дискомфорт.

Keraderm - гел за човешки папиломен вирус

Keraderm гел за човешки папиломен вирус признат за един от най-добрите на пазара през 2021 г. от експерти, купувачи и научна общност. Местните активни компоненти разрушават структурата на папилома и неговата основа, без да причиняват странични ефекти или противопоказания. Комплексът помага да се потисне действието на вируса и да се предотврати по-нататъшно увреждане на клетките. Процесът на лечение се извършва у дома и продължава не повече от 30 дни. Формулата действа директно върху причината за възникващото заболяване, като по този начин се избягват рецидиви. За разлика от моксибустията и замразяването, този метод е напълно безболезнен и не изисква дългосрочно възстановяване. Курсът на лечение е 3-4 седмици. Кремът се състои само от естествени съставки, така че може да се използва без лекарско предписание.

Няколко основни факта, които ще ви помогнат да разберете как работи:

 • - Кремът се нанася на тънък слой и бързо прониква през порите на кожата вътре.
 • - Притежавайки омекотяващи свойства, формулата неутрализира дискомфорта - сухота, лющене, болка, сърбеж.
 • - При ежедневна употреба кремът неутрализира по-нататъшното разпространение на вируса и предпазва от инфекция на нови клетки на епидермиса.
 • - В процеса на лечение папиломите изсъхват и изчезват сами, без дискомфорт и болка.
 • - Брадавиците изчезват и на тяхно място се появява слой здрава кожа.
 • - В края на курса на лечение Keraderm съставките създайте допълнителен защитен слой срещу рецидив на HPV.

Keraderm за лечение на папиломи е преминал успешно редица клинични изпитвания, според резултатите от които е признат за един от най-добрите на пазара. Благодарение на правилната комбинация от естествени екстракти и витамини, формулата помага за преодоляване на неприятните дерматологични заболявания у дома, без хирургическа намеса и ефекти на запушалки.

Полезни свойства Keraderm

Keraderm България ще ви помогне да разрешите проблема само за няколко седмици и никога няма да се върнете. Определено трябва да се възползвате от възможността да поръчате оригиналния крем на изгодна цена точно сега. Ето само основните полезни свойства, които продуктът притежава:

 • - Естествен състав.
 • - Висока ефективност на приложение.
 • - Няма противопоказания и странични ефекти.
 • - Високоскоростни характеристики.
 • - Един от най-печелившите Keraderm цена.
 • - Възможност за приложение дори на най-деликатните места по тялото.
 • - Сертифициран продукт.

Дерматолог изрази мнението си за този крем:

HPV лечението трябва да се извършва само под наблюдението на опитен лекар. Ако искате добри резултати без странични ефекти, бих препоръчал Keraderm купи в аптеката. Според мен това е едно от най-добрите местни лекарства на пазара в Европа. Кремът не само неутрализира брадавици и папиломи, но и блокира повторната поява на този проблем. Еднозначно има висока ефективност и 100% растителни съставки. Много пациенти, на които съм предписал този крем, бяха доволни от резултатите от лечението.

Разгледайте Keraderm снимка и запомнете как трябва да изглежда оригиналният крем. Ако не можете да го намерите в аптеката или в магазина, използвайте офертата на официалния уебсайт. Попълвайки онлайн формуляра на страницата на продавача, можете да получите Keraderm поръчай и да го получите с доставка до дома след няколко дни. Стоките се доставят чрез куриер до посочения адрес при спазване на всички стандарти за безопасност.

BP-PB.com не продава и не обслужва този продукт. Информацията се предоставя само с информационна цел. Консултирайте се с Вашия лекар, преди да използвате крема.