DealVision România

Romania

Ochelari universali cu dioptrii personalizate

  • - Puteți regla dioptrii singur, numai întorcând regulatorul
  • - Rama este realizată din policarbonat ușor
  • - Lentile duble de înaltă calitate se potrivesc fiecăruia și se mișcă ușor.

 Comandă 


DealVision ochelari universali pentru miopie este prima tehnologie din lume cu ajustare instantanee a obiectivului pentru fiecare ochi. Tehnologia brevetată oferă o gamă de reglare a dioptriilor de la -6 la +3. Pentru a obține o imagine perfect clară, trebuie doar să rotiți roata și să reglați vizibilitatea corectă a obiectelor din jurul vostru. Sistemul este special conceput pentru persoanele cu miopie progresivă, dar va fi util și oricui are probleme de vedere. Fiecare obiectiv poate fi ajustat pentru a se potrivi viziunii și circumstanțelor dvs. individuale (apropiat, îndepărtat sau mediu).

Corpul versatil și designul unisex elegant fac ochelarii ideali pentru femei și bărbați, indiferent de vârstă. Tehnologia de reglare a dioptriilor convenabilă și simplă vă ajută să vă adaptați rapid ochii la diferite sarcini: conducerea, citirea, vizionarea unui serial TV sau lucrul la un computer. Nu mai este nevoie să cumpărați mai multe modele cu lentile diferite - folosiți doar oportunitatea de DealVision comandă și bucurați-vă de rezultat mâine!

DealVision - ochelari cu dioptrii reglabile

Deci, să încercăm să aflăm cum funcționează? Miopia progresivă legată de vârstă este una dintre cele mai frecvente probleme din lumea modernă. Peste 65% dintre bărbați și femei cu vârsta peste 50 de ani au probleme de vedere și sunt obligați să poarte ochelari. Alegerea obiectivului potrivit pentru miopie a fost întotdeauna o provocare. De regulă, persoanele cu acest diagnostic trebuiau să aibă 3-4 perechi de modele diferite de ochelari. Astăzi tehnologia a făcut pași mari în această direcție. Eliberarea a DealVision cu dioptrii reglabile pentru fiecare ochi a fost o adevărată descoperire științifică! Datorită tehnologiei versatile de reorientare a corpului și a obiectivelor, este posibil să corectați viziunea perfectă în doar câteva secunde. Cadrul rezistent la șocuri al ramei evită spargerea sau zgârierea ochelarilor, chiar și cu utilizare activă. Designul elegant este potrivit pentru persoane de diferite vârste. Posibilitățile largi de setare și adaptare a lentilelor vă permit să obțineți rezultate bune chiar și fără ajutorul medicilor. Mai multe persoane diferite pot folosi XtraVision ochelari cu dioptrii reglabile după cum este necesar.

Mecanismul de reglare este îngrijit și practic nu iese în evidență de cadru. Acest lucru vă permite să faceți ochelari universali cât mai asemănători cu modelele convenționale. Tehnologia este fabricată din materiale ultra-ușoare, astfel încât ochelarii sunt confortabili de purtat în orice circumstanță. În ele, nu puteți doar să citiți cărți sau să lucrați la birou, ci și să faceți sport, activități în aer liber și să luați cu voi într-o călătorie.

Aruncați o privire la DealVision poze pe site-ul web și vedeți dacă această soluție este ideală pentru dvs. sau familia dvs. Și costul mărfurilor este de câteva ori mai mic decât prețurile pentru ochelarii obișnuiți din magazinele de optică.

Specificații XtraVision

Vă prezentăm principalele caracteristici tehnice ale acestui produs:

  • Tip: Ochelari de vedere cu dioptrii reglabile.
  • Sex: bărbat, femeie.
  • Formă: semi-jantă, dreptunghiulară.
  • Culoare: negru cu lentile transparente.
  • Proprietăți suplimentare: mecanisme pentru reglarea focalizării fiecărui obiectiv separat.
  • Material: plastic.
  • Gama de ajustare: + 3D la -6D.

DealVision prezentare generala a ajutat la dezvăluirea principalelor avantaje și dezavantaje ale acestui produs. Dar vrem, de asemenea, să vă spunem ce părere au experții profesioniști despre produs:

Sunt extrem de bucuros că acum fiecare pacient de-al meu are ocazia DealVision cumpărați în magazin. Aceste ochelari vă vor ajuta să rezolvați multe sarcini de zi cu zi. Utilizarea dioptriilor reglabile este o soluție bună pentru miopie. Veți putea personaliza cea mai clară vizibilitate pentru fiecare ochi în condiții și circumstanțe diferite. Susțin cu siguranță promovarea acestui produs pe piață. O pereche din acești ochelari vă va permite să evitați nevoia de a cumpăra alte 5-10 modele. Este mult mai profitabil și mai convenabil. În plus, pentru DealVision preț este destul de accesibil pentru fiecare client. De 10 ani de practică ca oftalmolog, nu am întâlnit un model de ochelari pentru miopie mai reușit decât aceștia.

Unde pot găsi DealVision România? Produsul a apărut în Europa cu doar câteva luni în urmă, astfel încât cererea mare pentru acesta este destul de explicabilă prin publicitate activă. În acest sens, va fi destul de dificil să găsești acest model de ochelari într-o farmacie sau într-un magazin de optică. Dacă doriți să le comandați chiar acum, există un singur mod dovedit de a face acest lucru rapid și profitabil. Profitați de oferta magazinului online, unde sunt prezentate produse certificate. Am furnizat linkul către pagina de plată de mai sus. Continuați și comandați astăzi!

Atenţie! Auto-medicarea de orice fel poate reprezenta o amenințare pentru sănătatea dumneavoastră. BP-PB.com furnizează aceste informații doar în scop informativ și nu este responsabil pentru calitatea bunurilor sau conformitatea cu proprietățile declarate. Vă rugăm să consultați un oftalmolog sau alt medic autorizat înainte de a cumpăra ochelari.