Mini HD LED Projektor Hrvatska

Croatia

SISTEM PRIKAZIVANJA

 • - HDMI ULAZ
 • - PRIJENOSNI, LAGAN I KOMPAKTAN
 • - IZUZETNI ZVUČNI EFEKTI

Narudžba


Mini HD LED Projektor multimedijski sustav sa zvučnikom u kompaktnom kućištu izvrsno je rješenje za dom ili ured. Nova tehnologija visoke svjetline do 1000 lumena omogućuje vam stvaranje slika visoke razlučivosti bez obzira na razinu osvjetljenja u sobi. Podržana Full HD razlučivost omogućuje vam prikazivanje slike na ekranu i uživanje u izvrsnoj kvaliteti. Idealno je rješenje za gledanje dječjih crtića, filmova, TV emisija, kao i fotografija i videozapisa s vašeg mobilnog uređaja. Projektor je izvrsna alternativa skupim profesionalnim modelima, napravljen u kompaktnom kućištu i može stati na dlan vaše ruke.

Mini HD LED Projektor - za igre, zabavu i učenje

Kupnjom Mini HD LED Projektor za igre, zabavu i učenje dobivate svestran uređaj koji će sigurno privući pozornost vašeg djeteta ili je savršeno rješenje za stvaranje ugodne atmosfere kućnog kina. Moderan i moderan dizajn, visokokvalitetni materijali, kao i ugrađeni zvučnik pružaju ne samo dobru sliku i zvuk. Ako želite, na uređaj možete spojiti slušalice putem priključka od 3,5 mm. Opremljen ulazima HDMI i USB kabela, projektor je kompatibilan sa svim mobilnim uređajima ili računalima. Možete ga instalirati bilo gdje: na stol, na krevet, na pod ili čak na otvorenom. Uređaj vam omogućuje povećanje prenesene slike do razlučivosti 640x360. To će vam omogućiti da u potpunosti uživate u gledanju svojih omiljenih TV serija ili nedavno snimljenih fotografija na svom mobilnom telefonu.

Sustav od Mini HD LED Projektor Hrvatska idealno je rješenje za ljude koji puno putuju i vode aktivan životni stil. Pomoću nje možete reproducirati videozapise u najpopularnijim formatima bilo gdje: kod kuće, u uredu, na odmoru ili čak u automobilu. Što može biti bolje od prikazivanja filmova na otvorenom negdje na seoskom pikniku? Pomoću ovog uređaja vaša će djeca uvijek uživati u gledanju crtića ili obrazovnih videozapisa. Ovo je idealno ako pripremate prezentaciju za veliku publiku.

Jedna od najvažnijih prednosti ovog proizvoda je upotreba LED svjetiljki. Energetski učinkovite LED diode predviđene su za 50 000 sati korištenja, tako da ih možete dobiti godinama koje dolaze. Ako ga planirate kupiti za djecu, želimo se posebno dotaknuti sigurnosnog pitanja. Pogledajte Mini HD LED Projektor foto i primijetite zaobljene kutove kućišta. Uz to, sustav je opremljen vlastitom funkcijom hlađenja, pa će čak i nakon 5-6 sati rada biti zaštićen od pregrijavanja. Ako želite, možete jednostavno sinkronizirati svoj uređaj s projektorom u samo nekoliko sekundi. Uz to možete naručiti poseban stativ zahvaljujući kojem će biti moguće prenijeti podatke na bilo koju vodoravnu ili okomitu površinu. Izgleda da će pet dolara biti prilično teško, pa ih mnogi naručuju putem interneta.

Proizvođač se pobrinuo da vam je lako transportirati ovaj uređaj. Za razliku od velike većine kolega, Mini HD LED Projektor za projekciju slike je lagan, tako da će lako stati u džep ili torbu.

Tehnički podaci Mini HD LED Projektor

Nekoliko riječi o kako funkcionira:

 • - Uređaj je instaliran u smjeru leće na okomitoj površini (zid, bijelo platno itd.).
 • - Korištenjem HDMI-a ili USB-a uređaj je povezan sa pametnim telefonom, tabletom ili računalom.
 • - Nakon spajanja, projektor prenosi sliku s vašeg uređaja na zid u povećanom formatu.
 • - Pogodno za gledanje fotografija, videozapisa, audio datoteka, kao i video igara i učenja.
 • - Prijenosno i prikladno.
 • - Ne stvara dodatni stres na očima.
 • - Može se koristiti bilo gdje.
 • - Prenosi zvuk pomoću ugrađenog zvučnika ili ima mogućnost spajanja slušalica.

Prije pripreme Mini HD LED Projektor pregled, odlučili smo iskoristiti ponudu službene web stranice i već smo naručili ovaj proizvod za sebe. Nakon Mini HD LED Projektor kupiti u trgovini nakon raspakiranja, već je bio spojen i počeo raditi. Naše emocije bilo je teško opisati: usprkos godinama, radovali smo mu se kao mala djeca! S obzirom na to kako je smiješno za Mini HD LED Projektor cijena, svakako biste ga trebali kupiti za sebe ili za svoje dijete. Što može biti bolje od gledanja filma Sam kod kuće ujutro kroz projektor na Božić? Isprobajte i sigurno će vam se svidjeti!

Na temelju podataka koje smo uspjeli pronaći, proizvod se zasad prodaje samo u internetskoj trgovini. Ako se odlučite za Mini HD LED Projektor naručite, preporučujemo da to radite samo s pouzdanim prodavateljem. Odaberite prikladan model na web mjestu, ispunite obrazac za narudžbu i primite ga kućnom dostavom za nekoliko dana.

BP-PB.com je informativni blog posvećen recenzijama proizvoda i proizvoda. Nemamo nikakve veze s proizvodnjom, prodajom ili uslugom ovog proizvoda. Sva pitanja mogu se razjasniti izravno kod prodavatelja.