MINI HD LED Projektor România

Romania

Sistem de imagini

 • - Dimensiune super mică, proiector de buzunar; peste 50.000 de ore de viață a lămpilor.
 • - Tehnologia de imagine LED, poate afișa imagini mai vii și clare.
 • - Intrare HDMI, port USB, slot pentru card TF și ieșire AV pentru a conecta alte dispozitive.
 • - Ideal pentru acasă, petreceri, copii și birou.

 Comandă 


MINI HD LED Projektor sistem multimedia cu difuzor într-un corp compact este o soluție excelentă pentru casă sau birou. Noua tehnologie cu luminozitate ridicată de până la 1000 lumeni vă permite să creați imagini de înaltă definiție, indiferent de nivelul de iluminare din cameră. Rezoluția Full HD acceptată vă permite să afișați imaginea pe ecran și să vă bucurați de o calitate excelentă. Este o soluție ideală pentru vizionarea de desene animate pentru copii, filme, seriale TV, precum și fotografii și videoclipuri de pe dispozitivul dvs. mobil. Proiectorul este o alternativă excelentă la modelele profesionale scumpe, realizate într-un corp compact și care se pot potrivi în palma mâinii tale.

MINI HD LED Projektor - pentru jocuri, divertisment și învățare

Achiziționând MINI HD LED Projektor pentru jocuri, divertisment și învățare, veți obține un dispozitiv versatil care va atrage cu siguranță atenția copilului dvs. sau este soluția perfectă pentru crearea unei atmosfere confortabile de home theater. Designul elegant și modern, materialele de înaltă calitate, precum și difuzorul încorporat oferă nu numai o imagine și un sunet bune. Dacă doriți, puteți conecta căștile la dispozitiv printr-o mufă de 3,5 mm. Echipat cu intrări de cablu HDMI și USB, proiectorul este compatibil cu toate gadgeturile mobile sau computerele. Îl puteți instala oriunde doriți: pe o masă, pe un pat, pe podea sau chiar în aer liber. Dispozitivul vă permite să măriți imaginea transmisă până la o rezoluție de 640x360. Acest lucru vă va permite să vă bucurați din plin de vizionarea serialelor dvs. TV preferate sau a fotografiilor recente de pe telefonul mobil.

Sistemul MINI HD LED Projektor România este soluția ideală pentru persoanele care călătoresc mult și duc un stil de viață activ. Cu acesta, puteți reda videoclipuri în cele mai populare formate oriunde: acasă, la birou, în vacanță sau chiar în mașină. Ce ar putea fi mai bun decât să vizionezi un film în aer liber undeva la un picnic de țară? Cu acest dispozitiv, copiii dvs. se vor bucura întotdeauna să vizioneze desene animate sau videoclipuri educaționale. Acest lucru este ideal dacă pregătiți o prezentare pentru un public larg.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui produs este utilizarea lămpilor cu LED-uri. LED-urile eficiente din punct de vedere energetic sunt evaluate pentru 50.000 de ore de utilizare, astfel încât să le puteți obține pentru anii următori. Dacă intenționați să îl cumpărați pentru copii, dorim să abordăm separat problema siguranței. Aruncați o privire la MINI HD LED Projektor poze și observați colțurile rotunjite ale carcasei. În plus, sistemul este echipat cu propria sa funcție de răcire, astfel încât chiar și după 5-6 ore de funcționare va fi protejat de supraîncălzire. Dacă doriți, puteți sincroniza cu ușurință dispozitivul cu proiectorul în doar câteva secunde. În plus, puteți comanda un trepied special, datorită căruia va fi posibilă transferarea informațiilor pe orice suprafață orizontală sau verticală. Se pare că MINI HD LED Projektor cumpărați în magazin va fi destul de dificil, așa că mulți îl comandă online.

Producătorul s-a asigurat că este ușor pentru dvs. să transportați acest dispozitiv. Spre deosebire de marea majoritate a omologilor săi, MINI HD LED Projektor pentru proiecția imaginii este ușor, deci se poate potrivi cu ușurință în buzunar sau geantă.

Specificații MINI HD LED Projektor

Câteva cuvinte despre cum funcționează:

 • - Dispozitivul este instalat în direcția obiectivului pe o suprafață verticală (perete, pânză albă etc.).
 • - Folosind HDMI sau USB, dispozitivul este conectat la un smartphone, tabletă sau PC.
 • - După conectare, proiectorul transmite imaginea de pe gadget la perete într-un format mărit.
 • - Potrivit pentru vizualizarea fotografiilor, videoclipurilor, fișierelor audio, precum și a jocurilor video și a învățării.
 • - Portabil și convenabil.
 • - Nu creează stres suplimentar asupra ochilor.
 • - Poate fi folosit oriunde.
 • - Transmite sunetul utilizând difuzorul încorporat sau are capacitatea de a conecta căștile.

Înainte de a pregăti MINI HD LED Projektor prezentare generala, am decis să folosim oferta site-ului oficial și am comandat deja acest produs pentru noi. După 5 minute după despachetare, acesta era deja conectat și a început să funcționeze. Emoțiile noastre erau greu de descris: în ciuda vârstei noastre, ne bucuram de el ca niște copii mici! Având în vedere cât de ridicol este pentru MINI HD LED Projektor preț, ar trebui să-l cumperi cu siguranță pentru tine sau pentru copilul tău. Ce ar putea fi mai bun decât vizionarea filmului „Singur acasă” în dimineața de Crăciun printr-un proiector? Încercați și cu siguranță vă va plăcea!

Pe baza informațiilor pe care le-am putut găsi, produsul este vândut până acum doar în magazinul online. Dacă decideți să obțineți MINI HD LED Projektor comandă, vă recomandăm să o faceți numai cu un vânzător de încredere. Alegeți un model adecvat pe site, completați formularul de comandă și primiți-l cu livrare la domiciliu în câteva zile.

BP-PB.com este un blog informativ dedicat recenziilor despre produse și produse. Nu avem nimic de-a face cu producția, vânzarea sau serviciile acestui produs. Orice întrebare poate fi clarificată direct cu vânzătorul.