XTactical Drone Hrvatska

Croatia

Sjajne fotografije i videozapisi

 • - Használhatja a drónt munkához
 • - Maks. Vrijeme leta: 34 min
 • - Prijenos video signala: više od 1 km
 • - Inteligentne funkcije

Narudžba


Danas vam želimo reći o novom proizvodu na europskom tržištu dronova - XTactical Drone s ugrađenom kamerom. Ovo je dobar amaterski model dronova iz jeftinog segmenta, koji impresionira impresivnim tehničkim karakteristikama. Mnogi početnici i ljudi koji nemaju dovoljno iskustva u letenju odabiru ovu opciju za sebe za trening i zabavu. Neki od njih čak uspijevaju snimati profesionalne isječke s ovim uređajem za oglašavanje ili promociju svog bloga. Stručnjaci kažu da su njegove glavne prednosti povoljni troškovi, relativno visoke performanse sustava, mala težina i mala veličina. Za razliku od prethodne verzije, u ažuriranom su modelu programeri uklonili glavne pogreške, što je povećalo učinkovitost i trajnost aplikacije.

Pokušajmo shvatiti kako funkcionira i koliki je interes za ovaj proizvod?

XTactical Drone - prijenosni dron

XTactical Drone pregled:

Većina poznatih marki dronova za profesionalno snimanje iz zraka plaši potrošače svojim visokim troškovima. Mnogi modeli koštaju više od 1500 eura, što je previsoka cijena za ljude koji samo žele naučiti letjeti ili snimiti neke prekrasne ptičje perspektive. Tradicionalno, segment jeftinih bespilotnih letjelica bio je ispunjen modelima sumnjive kvalitete ili ograničene funkcionalnosti. Većina jeftinih modela nema ugrađenu kameru ili su vrlo loše kvalitete. Iz tog je razloga Tactical Drone PRO prijenosni dron postalo pravo otkriće. Programeri ovog uređaja uspjeli su kombinirati dva nespojiva koncepta: vrhunsku tehnologiju i nisku cijenu.

Ovaj bespilotni zrakoplov nudi potpuno uživanje u letenju na raznim zanimljivim mjestima, kao i spremanje nevjerojatnih slika i videozapisa odozgo. Dron ima nekoliko ugrađenih načina leta koji čak i početnicima omogućuju visokokvalitetni video ili fotografiju. Posebno su zanimljivi način snimanja asteroida i širokokutni način panorame koji vam omogućuje fotografiranje u radijusu od 360 stupnjeva.

XTactical Drone kompaktni dron s 720p kamerom omogućuje vam snimanje u rezoluciji 1920x1080. Tehnologija zadržavanja i stabilizacije nadmorske visine omogućuje uređaju lebdenje u zraku radi boljih fotografija i video zapisa. Ugrađeni način ponovnog prikazivanja omogućuje vam pregled prethodno snimljenih sadržaja u stvarnom vremenu kako biste bili sigurni da sve jasno izlazi.

Prednosti koje će vam donijeti XTactical Drone naručite:

 • - Moderan i jedinstven dizajn.
 • - Povoljan trošak.
 • - Kamera rezolucije 720p.
 • - Dobro trajanje leta na jednoj bateriji.
 • - Mala veličina.
 • - Lagano i izdržljivo tijelo.
 • - Nekoliko načina rada.
 • - Sinkronizacija s mobitelom.

Tehnički podaci Tactical Drone PRO

Dron može biti u letu nešto više od 30 minuta. Ovo je vrlo dobar pokazatelj, pogotovo ako se sjećate kojih XTactical Drone cijena ima. Ako je potrebno, možete naručiti još jednu dodatnu bateriju kako biste produžili vrijeme leta do 1 sata. Zahvaljujući prikladnom koferu, dron je jednostavan za transport i skladištenje. Zbog svog laganog tijela, quadcopter je praktički neprepoznatljiv čak i kad padne s velike visine. Jedini krhki element su elise. Ali u slučaju kvara, oni se lako mogu zamijeniti novima.

XTactical Drone foto ne može prenijeti sve prednosti ovog modela. Letjeli smo ovim dronom više od 2 tjedna prije nego što smo vam dali ovaj pregled. Utisci o radu quadcoptera samo su najpozitivniji. Ovo je dobra igračka za djecu u dobi od 6 i više godina, zanimljiva opcija za početnike i one koji se žele okušati u snimanju iz zraka. Zbog povoljnih troškova, čak i u slučaju kvara ili gubitka drona, ovo neće nanijeti opipljiv udarac vašem obiteljskom budžetu.

Danas je teško do XTactical Drone kupiti u trgovini, jer model zaista ima visoku razinu potražnje. Ako želite nabaviti originalni dron po povoljnoj cijeni, preporučujemo upotrebu ponude službene web stranice.

Mišljenje stručnjaka:

Profesionalno se bavim zračnom fotografijom više od 8 godina. U mojoj kolekciji postoji 12 modela dronova različitih klasa, specifikacija i cijena. Nedavno su mi prijatelji za rođendan poklonili XTactical Drone Hrvatska. Na prvi pogled model mi se činio jednostavan, ali zapravo premašuje očekivanja u radu. Vrlo dobra opcija ako vam za pocetak leta trebate jeftin quadcopter. Prikladan je za upotrebu, radi u nekoliko načina snimanja i izrađuje visokokvalitetne fotografije i videozapise. A zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini lako ga je ponijeti sa sobom u ruksaku ili u automobilu.

BP-PB.com ne prodaje ovaj proizvod i nije odgovoran za njegovu kvalitetu. Ne bavimo se korisničkom službom ili povratom kupnje. Da biste naručili, slijedite vezu na stranicu prodavatelja i ispunite obrazac za prijavu.