XTactical Drone Magyarország

Hungary

A professzionális japán HD kamera lehetővé teszi a felvételek készítését fotók és videók kiváló minőségben.

 • - Használhatja a drónt munkához
 • - Madártávlatból nézze meg a világot
 • - Hihetetlenül szép és nem szabványos fényképeket és videókat készíthet

Megrendelés


Ma egy új termékről szeretnénk beszámolni az európai drónpiacon - XTactical Drone beépített kamerával. Ez egy jó amatőr drónmodell az olcsó szegmensből, amely lenyűgöző műszaki jellemzőivel. Sok kezdő és olyan ember, aki nem rendelkezik elegendő tapasztalattal a repülésben, ezt a lehetőséget választja ki magának edzésre és szórakozásra. Néhányuknak professzionális klipeket is le lehet forgatni ezzel az eszközzel, hogy blogjukat reklámozzák vagy népszerűsítsék. Szakértők szerint fő előnyei a kedvező költségek, a viszonylag magas rendszer teljesítmény, az alacsony súly és a kis méret. Az előző verzióval ellentétben a frissített modellben a fejlesztők kiküszöbölték a fő hibákat, amelyek növelik az alkalmazás hatékonyságát és tartósságát.

Próbáljuk kitalálni a hogyan működik, és mi az érdeklődés az adott termék iránt?

XTactical Drone - hordozható drón

XTactical Drone áttekintés:

A professzionális légifotós drónok jól ismert márkáinak többsége magas költségével elriasztja a fogyasztókat. Számos modell több mint 1500 euróba kerül, ami túl magas ár azok számára, akik csak megtanulnak repülni, vagy gyönyörű madártávlatból néznek ki. Hagyományosan az olcsó drónok szegmensét megkérdőjelezhető minőségű vagy korlátozott funkcionalitású modellekkel töltötték meg. Az olcsó modellek többségében nincs beépített kamera, vagy nagyon rossz minőségűek. Ez az oka annak, hogy a Tactical Drone PRO hordozható drón valódi felfedezéssé vált. A készülék fejlesztőinek két összeférhetetlen koncepciót sikerült ötvözniük: a csúcstechnológia és az alacsony ár.

Ez a pilóta nélküli repülőgép felajánlja, hogy élvezheti a repülést különféle érdekes helyeken, valamint csodálatos képeket és videókat menthet felülről. A drónnak több beépített repülési módja van, amelyek lehetővé teszik, hogy egy kezdő is kiváló minőségű videót vagy fotót kapjon. Különösen érdekes az aszteroida felvételi mód és a széles látószögű panoráma mód, amely lehetővé teszi a 360 fokos sugarú fotózást.

A XTactical Drone kompakt drón 720p kamerával lehetővé teszi, hogy 1920x1080 felbontású felvételeket készítsen. A magasságmegtartó és stabilizációs technológia lehetővé teszi, hogy a készülék a levegőben lebegjen a jobb fényképek és videók rögzítése érdekében. A beépített visszajátszási mód lehetővé teszi a korábban rögzített tartalom valós idejű megtekintését, hogy minden egyértelműen megjelenjen.

Előnyök, amelyekkel XTactical Drone rendelés kap:

 • - Stílusos és egyedi tervezés.
 • - Olcsó költség.
 • - 720p felbontású kamera.
 • - Jó repülési idő egy akkumulátorral.
 • - Kis méret.
 • - Könnyű és tartós test.
 • - Több működési mód.
 • - Szinkronizálás mobiltelefonnal.

Specifikációk Tactical Drone PRO

A drón valamivel több mint 30 percig repülhet. Ez nagyon jó mutató, különösen, ha emlékszel, hogy melyik XTactical Drone ár rendelkezik. Ha szükséges, rendelhet még egy további akkumulátort, hogy a repülési időt akár 1 óráig meghosszabbítsa. A kényelmes bőröndnek köszönhetően a drón könnyen szállítható és tárolható. Könnyű teste miatt a quadcopter nagy magasságból történő leesés esetén is gyakorlatilag felismerhetetlen. Az egyetlen törékeny elem a légcsavar. De meghibásodás esetén könnyen cserélhetők újakkal.

XTactical Drone fénykép nem tudja átadni ennek a modellnek az összes előnyét. Több mint 2 hétig repültünk ezzel a drónral, mielőtt áttekintettük volna. A quadcopter működéséből származó benyomások csak a legpozitívabbak. Ez egy jó játék 6 éves és idősebb gyermekek számára, érdekes lehetőség kezdőknek és azoknak, akik szeretnék kipróbálni magukat a légi fényképezésben. A kedvező költségek miatt ez még a drón meghibásodása vagy elvesztése esetén sem fog kézzelfogható csapást gyakorolni a családi költségvetésre.

Ma már nehéz elérni a XTactical Drone vásárolni a boltban, mert a modell iránt nagyon magas az igény. Ha eredeti drónot szeretne kedvező áron beszerezni, javasoljuk, hogy használja a hivatalos weboldal ajánlatát.

Szakértői vélemény:

Több mint 8 éve foglalkozom szakmailag a légi fényképezéssel. Gyűjteményemben 12 különböző osztályú, specifikációjú és árú drón modell található. Nemrég a barátaimXTactical Drone Magyarország adtak a születésnapomra. Első pillantásra a modell egyszerűnek tűnt számomra, de valójában meghaladja a működési elvárásokat. Nagyon jó lehetőség, ha a repülés megkezdéséhez olcsó quadopterre van szükség. Kényelmes a használata, több felvételi módban működik, és kiváló minőségű fényképeket és videókat készít. Kompakt méretének köszönhetően könnyen magával viheti hátizsákban vagy autóban.

A BP-PB.com nem értékesíti ezt a terméket, és nem felelős a minőségéért. Nem foglalkozunk ügyfélszolgálattal vagy vásárlási visszatérítéssel. Megrendeléshez kövesse az eladó oldalára mutató linket, és töltse ki a jelentkezési űrlapot.