XTactical Drone România

Romania

O adevărată descoperire pe piața dronelor de astăzi

 • - Viteză și control impecabile
 • - Carcasă rezistentă la șocuri și la cădere
 • - Stabilizare perfectă chiar și în vânturi puternice

 Comandă 


Astăzi vrem să vă povestim despre un nou produs pe piața europeană a dronelor - XTactical Drone cu cameră încorporată. Acesta este un bun model de drone amator din segmentul ieftin, care impresionează prin caracteristicile sale tehnice impresionante. Mulți începători și oameni care nu au suficientă experiență în zbor aleg această opțiune pentru ei înșiși pentru antrenament și divertisment. Unii dintre ei chiar reușesc să filmeze clipuri profesionale cu acest dispozitiv pentru a face publicitate sau promova blogul lor. Experții numesc principalele sale avantaje un cost favorabil, performanțe relativ ridicate ale sistemului, greutate redusă și dimensiuni reduse. Spre deosebire de versiunea anterioară, în modelul actualizat, dezvoltatorii au eliminat principalele greșeli, ceea ce a sporit eficiența și durabilitatea aplicației.

Să încercăm să ne dăm seama de cum funcționează și care este interesul pentru acest produs?

XTactical Drone - dronă portabilă

XTactical Drone prezentare generala:

Cele mai cunoscute mărci de drone profesionale pentru fotografii aeriene îi sperie pe consumatori cu costul ridicat. Multe modele costă mai mult de 1.500 de euro, un preț prea ridicat pentru persoanele care doresc doar să învețe să zboare sau să aibă niște priveliști frumoase. În mod tradițional, segmentul de drone low-cost a fost umplut cu modele de calitate îndoielnică sau funcționalitate limitată. Majoritatea modelelor ieftine nu au o cameră încorporată sau sunt de o calitate foarte slabă. Din acest motiv, Tactical Drone PRO dronă portabilă a devenit o adevărată descoperire. Dezvoltatorii acestui dispozitiv au reușit să combine două concepte incompatibile: tehnologie de ultimă oră și preț scăzut.

Acest vehicul aerian fără pilot vă oferă să vă bucurați pe deplin de zborul într-o varietate de locuri interesante, precum și să salvați imagini și videoclipuri uimitoare de sus. Drona are mai multe moduri de zbor încorporate care permit chiar și unui începător să obțină videoclipuri sau fotografii de înaltă calitate. Deosebit de interesante sunt modul de fotografiere cu asteroizi și modul panoramic cu unghi larg, care vă permite să faceți fotografii pe o rază de 360 de grade.

XTactical Drone dronă compactă cu cameră 720p vă permite să fotografiați la 1920x1080. Tehnologia de menținere și stabilizare a altitudinii permite dispozitivului să plutească în aer pentru fotografii și înregistrări video mai bune. Modul Replay încorporat vă oferă posibilitatea de a previzualiza conținutul capturat anterior în timp real pentru a vă asigura că totul iese clar.

Beneficii care vă vor aduce XTactical Drone comandă:

 • - Design elegant și unic.
 • - Cost ieftin.
 • - Camera cu rezoluție 720p.
 • - Durată bună de zbor cu o baterie.
 • - Dimensiune mică.
 • - Corp ușor și durabil.
 • - Mai multe moduri de operare.
 • - Sincronizarea cu un telefon mobil.

Specificații Tactical Drone PRO

Drona poate fi în zbor puțin peste 30 de minute. Acesta este un indicator foarte bun, mai ales dacă vă amintiți ce are XTactical Drone preț. Dacă este necesar, puteți comanda o altă baterie suplimentară pentru a prelungi timpul de zbor până la 1 oră. Datorită unei valize convenabile, drona este ușor de transportat și depozitat. Datorită corpului său ușor, quadcopterul este practic de nerecunoscut chiar și atunci când este scăpat de la o înălțime mare. Singurul element fragil sunt elicele. Dar, în cazul unei defecțiuni, acestea pot fi ușor înlocuite cu altele noi.

XTactical Drone poze nu poate transmite toate avantajele acestui model. Am zburat cu această dronă timp de peste 2 săptămâni înainte de a vă pregăti această recenzie. Impresiile din funcționarea cvadrocopterului sunt doar cele mai pozitive. Aceasta este o jucărie bună pentru copiii cu vârsta peste 6 ani, o opțiune interesantă pentru începători și pentru cei care doresc să-și încerce mâna la fotografia aeriană. Datorită costului favorabil, chiar și în cazul unei avarii sau pierderi a dronei, acest lucru nu va provoca o lovitură tangibilă bugetului familiei.

Astăzi este dificil să faci XTactical Drone cumpărați în magazin, deoarece modelul are într-adevăr un nivel ridicat de cerere. Dacă doriți să obțineți o dronă originală la un preț avantajos, vă recomandăm să utilizați oferta site-ului oficial.

Opinia expertului:

Sunt profesionist în fotografia aeriană de peste 8 ani. În colecția mea există 12 modele de drone de diferite clase, specificații și prețuri. Recent prietenii mei mi-au dat XTactical Drone România pentru ziua mea. La prima vedere, modelul mi s-a părut simplu, dar de fapt depășește așteptările în funcțiune. O opțiune foarte bună dacă aveți nevoie de un quadcopter ieftin pentru a începe să zburați. Este convenabil de utilizat, funcționează în mai multe moduri de fotografiere și realizează fotografii și videoclipuri de înaltă calitate. Și datorită dimensiunilor sale compacte, este ușor de luat cu dvs. în rucsac sau în mașină.

BP-PB.com nu vinde acest produs și nu este responsabil pentru calitatea acestuia. Nu ne ocupăm de serviciile pentru clienți sau de returnările de cumpărare. Pentru a plasa o comandă, urmați linkul către pagina vânzătorului și completați formularul de cerere.