Dr.Derm България

Bulgaria


3 СТЪПКИ КЪМ ЗДРАВЕТО НА ВАШАТА КОЖА

  • - спира сърбежа, зачервяването и лющенето
  • - премахва възпалението и отока
  • - възстановява повредените слоеве на епидермиса

Поръчайте


Dr.Derm крем за лечение на псориазис е 50 ml нехормонален козметичен продукт, предназначен за външна употреба върху проблемни кожни участъци. 100% натурална формула ефективно премахва признаците на псориазис, екзема, дерматит и други заболявания на епидермиса. Продуктът е включен в списъка на най-търсените стоки в ЕС и набира широка популярност поради уникалните си свойства, безопасност и достъпна цена. Кремът има противовъзпалителен и успокояващ ефект върху кожата, облекчава сърбежа, зачервяванията и лющенето. За разлика от конкурентите, той не съдържа парабени, хормони или агресивни съставки. Подходящ за всеки тип кожа и може да се използва без лекарско предписание. Продуктът има сертификати за качество, клинично е тестван в лабораторни условия и на доброволни пациенти. Прилагане на крема за препоръчания период от време:

  • - Елиминирайте възпалението и сърбежа.
  • - За да се предотврати по-нататъшно увреждане на нови клетки.
  • - Спрете възпалителния процес.
  • - Неутрализирайте инфекцията, гъбичките и патогенните форми.
  • - Почистете засегнатата кожа от псориатични плаки.
  • - Започнете регенерацията на нови здрави клетки.
  • - За възстановяване на естествения баланс на витамини и минерали.

Dr.Derm - крем за кожа при псориазис

Dr. Derm крем за кожа при псориазис се откроява от другите продукти на пазара. Повечето от традиционните лечения за псориазис са краткотрайни. Веднага след като спрете да използвате този или онзи козметичен продукт, резултатът мигновено изчезва и проблемът се връща. Хормоналната терапия има малко по-дълготраен ефект, но е вредна за здравето на цялото тяло и може да доведе до атрофия на кожата или други заболявания. Водещи европейски дерматолози предпочитат Dr.Derm за лечение на псориазис у дома, защото този крем има уникални свойства. От една страна, той незабавно неутрализира проявите на псориазис, а от друга, не им позволява да се появят отново дори след края на курса на лечение. Такова въздействие помага да се справите с деликатен проблем, да върнете човек в нормално психологическо състояние и да се отървете от чувството за малоценност. Използването на естествени методи на лечение дава добри резултати, но в същото време не нарушава състоянието на други органи. Формулата, базирана на витамини и минерали, е една от най-добрите в момента, така че лесно можете да направите правилния избор.

Не оставяйте псориазис нелекуван!

Въпреки факта, че псориазисът е хронично заболяване, той изисква своевременно и правилно лечение. Дерматолозите казват, че възпалителната реакция по време на обостряне на псориазис може да повлияе на състоянието на цялото тяло. Изследвания на американски учени доказват, че хората с тежък псориазис имат няколко пъти риск от затлъстяване, диабет, хипертония, инсулт и инфаркт на миокарда. Ето защо, дори ако имате лека форма на заболяването, в никакъв случай не оставяйте псориазис нелекуван. Само под наблюдението на лекар може да се контролира псориазисът и да се постигне трайна ремисия.

Полезни свойства Dr.Derm

Този крем е един от малкото продукти на пазара, който не само облекчава острите симптоми, но и възстановява здравето на кожата ви. За да разберете как работи, просто трябва да погледнете отблизо Dr.Derm съставките. В него няма да намерите никаква химия или хормони. Този продукт е 100% билкови екстракти, етерични масла и витамини. Благодарение на балансирания състав на компонентите, кремът намалява симптомите на псориазис и потиска активността на възпалителните процеси от първите минути. След 1 месец ежедневна употреба на козметичния продукт, можете да получите 100% резултат и да се справите с проблема си. Най-важното е, че ако спазвате определени диетични и хигиенни правила, дори след края на курса, проявите на псориазис вече няма да ви притесняват.

Dr.Derm България е преминал през няколко етапа на тестване, така че производителят е уверен в качеството и полезните свойства на своя продукт. Имате възможност да бъдете сред първите, които го изпробват и да оцените ефективността на приложението му върху себе си.

Мнение на дерматолога:

Когато моите пациенти с псориазис или екзема ме помолят за добър крем за псориазис или екзема, препоръчвам Dr.Derm поръчай. Ако по-голямата част от аптечните мехлеми и таблетки само отслабват проявите на заболяването за известно време, тогава този крем елиминира фокуса на възпалението и намалява вероятността от рецидив. Много е важно той да не съдържа хормони, така че можете да използвате крема постоянно. Между другото, не можете да получите Dr.Derm купи в аптеката, така че по-добре поръчайте продукта онлайн.

Обърнете внимание на Dr.Derm снимка и не забравяйте как трябва да изглежда оригиналната туба с крем. Поръчайте продукта само от доверен продавач. Препоръчваме да направите поръчката си на официалния уебсайт. Това ще гарантира високото качество на продукта и ще ви помогне да спестите до 50% от разходите, защото Dr.Derm цена е много изгодно.