Candidol Slovenija

Slovenia


CELOVIT PRISTOP K ZDRAVLJENJU GLIVIČNE BOLEZNI

 • - Uničijo celično strukturo glive in zavrejo njeno razmnoževanje
 • - Ustvarijo zaščitno pregrado, ki preprečuje ponovno okužbo
 • - Zdravilne učinkovine hitro dosežejo žarišče vnetja
 • - Aktivne sestavine prodrejo v globoke plasti derme in ustvarjajo neugodno okolje za rast in razvoj glivic

Naroči


Ste prepričani v zdravje svojih nog? Ni 100-odstotne zaščite pred glivično okužbo. Tudi če redno preverjate svojo higieno, nosite kakovostne čevlje in uporabljate izdelke za nego kože, to ne bo preprečilo okužbe. Gliva se lahko celo pojavi v vašem domu, če jo vsaj eden od družinskih članov prinese domov. Ljudje, ki vadijo v telovadnicah, uporabljajo javne slačilnice, bazene in savne, so še posebej ogroženi. Ko vas težava začne motiti, je čas, da začnete zdravljenje. Zahvaljujoč sodobnim tehnologijam in znanstvenemu pristopu k reševanju zdravstvenih težav je bilo mogoče vzroke za mikozo odpraviti doma brez uporabe dragih postopkov ali metod. Na primer, Candidol mazilo proti glivicam na nogah vam bo pomagal doseči dober rezultat in se čim prej spoprijeti s trenutno nalogo.

Candidol - krema za glivično okužbo

Mnogi ljudje glivično okužbo dojemajo z estetskega vidika, čeprav ima ta bolezen veliko zdravstveno nevarnost. V nekaterih primerih lahko širjenje atletske noge povzroči invalidnost ali kožni rak. Zelo pomembno je, da zdravljenje začnete pravilno in da ne prezrete glivic na nohtih ali koži. Prizadeta področja kože so idealno gojišče za bakterije in viruse. Zato strokovnjaki priporočajo uporabo naravne kozmetike, namenjene zunanji uporabi. Eden takih izdelkov je Candidol krema za glivično okužbo. Združuje najnovejši napredek medicine in starodavne recepte za zdravljenje mikoze na osnovi rastlinskih sestavin.

Za katere simptome je priporočljiva uporaba tega izdelka:

 • - Kisel ali neprijeten vonj stopal.
 • - Prekomerno potenje.
 • - Ponavljajoče se ali trajno srbenje in pekoč občutek kože (zlasti med prsti).
 • - Videz jokajočih predelov na stopalih, luskasta koža.
 • - Kožni izpuščaji.
 • - Utrditev ali razslojevanje nohtov.
 • - Spreminjanje barve nohtov iz prozorne v rumeno rjavo.
 • - Razpoke na stopalih in petah.

Uporabne lastnosti Candidol

Kako tradicionalna lekarniška zdravila delujejo proti glivicam na nogah? Večina jih ima lokalni učinek na enega od simptomov. Ta zdravila najpogosteje olajšajo le nekaj časa, vendar ne rešijo korenine težave. Zato strokovnjaki priporočajo izbiro samo naravnih in preverjenih izdelkov. Eden od teh je nedvomno Candidol za zdravljenje mikoze nohtov. Da se prepričate, da je krema učinkovita, morate natančno preučiti informacije o sestavi sestavin in razumeti kako deluje? Za razliko od mnogih analogov ta formula deluje na vzrok za večino mikoz. Proizvajalec tega kozmetičnega izdelka je uspel v celoti ohraniti dostopne stroške, naravno sestavo komponent in zagotoviti visoko kakovost uporabe. Samo letos je bilo prodanih več kot 100 tisoč paketov te smetane. V državah EU se je razširil in velja za enega najboljših na svojem področju.

Candidol sestavine so bili izbrani tako, da so si medsebojno okrepili uporabne lastnosti. Takoj deluje na vzrok za srbenje kože in deformacije nohtne plošče, krema obnavlja zdravje in pospešuje regeneracijo. V nekaj dneh boste začutili izboljšanje, mesec dni po začetku uporabe pa se boste bolezni lahko popolnoma znebili.

Candidol Slovenija skoraj prvič odpravi manifestacije glivične okužbe, ustavi srbenje in pekoč občutek. Vrnete se v normalno življenje, znebite se neprijetnih vonjav in grdo deformiranih nohtov na nogah. Postopoma se celje rane in razpoke na koži, postane bolj gladka in mehka. Zelo pomembno je, da tudi po popolni prekinitvi uporabe kreme ostane rezultat dolgo nespremenjen. Če pogledate Candidol fotografijo pred prijavo in po njej, lahko vsak izmed vas pove dejansko razliko. Izdelek je odličen za podporo lokalni imunosti in pomaga zmanjšati verjetnost ponovne okužbe z glivicami stopal ali nohtov.

Strokovno mnenje, ki ga je vredno poslušati:

Glivice na nohtih ali nogah zdravite takoj in jih ne odlašajte na jutri. Prej ko se začne postopek zdravljenja, več možnosti je, da se težave popolnoma znebite in se vrnete v normalno življenje. Zakaj priporočam Candidol naročiti? Prvič, gre za popolnoma naraven izdelek brez GSO in kemikalij. Drugič, krema je dejansko boljša od večine lekarniških mazil ali tablet. Tretjič, odstranjuje glivice in preprečuje, da bi vam spet pokvarili kožo. Četrtič, Candidol cena ceneje kot druga zdravila za zdravljenje mikoze.

Čeprav lahko dobite Candidol kupiti v lekarni, priporočamo, da kremo naročite po spletu. Tako boste prihranili denar in čas ter dobili 100-odstotni originalni izdelek neposredno od proizvajalca. Več informacij o izdelku preberite na spletnem mestu proizvajalca. Želimo vam veliko sreče in vse najboljše!