Gigant България

Bulgaria

ГАРАНТИРАНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНИСА С 5 СМ НА МЕСЕЦ!

 • - укрепва стените на кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението, дава възможност кръвта да циркулира свободно
 • - изграждат тъканите на органа по дължина, и в диаметър
 • - има загряващ ефект, осигурява притока на кръв към пениса, увеличава мъжката сила

Поръчайте


Научно доказано е, че Gigant гел за уголемяване на пениса е в състояние бързо да проникне в тъканите и да засегне най-дълбоките нива на кавернозите на телата. Производството на козметичния продукт се извършва в съответствие с високо качество и съответствие с най-високите международни стандарти. Повече от 100 000 европейски мъже вече успяха да се уверят със собствен пример, че тази формула работи 100%!

Gigant - крем за уголемяване на пениса

Напоследък се наблюдава бързо увеличение на търсенето на кремове и гелове за увеличаване на размера на пениса. Това се дължи на най-новите научни постижения в тази област и желанието на много мъже да променят това, което природата не им е предоставила. Според статистиката азиатските мъже имат най-малките пениси. Средно те достигат до 13 см в изправено състояние, но понякога могат да бъдат още по-малки. Най-големите мъжки органи са открити в африканските страни. Тук средната стойност е 16,6 см. Що се отнася до представителите на кавказката раса, средната стойност за тях е 14,5 см.

От гледна точка на официалната медицина, пенис над 13 см в изправено състояние не е отклонение от нормата. Но на практика мъжете с този размер са принудени постоянно да изпитват комплекс за малоценност и проблеми в леглото. Освен това сексът с малък пенис е твърде органичен: 85% от интересните позиции от Кама Сутра не са достъпни за вас, жена често остава недоволна, трудно е да поддържате твърд пенис. Въз основа на тази информация можем да заключим, че Gigant крем за уголемяване на пениса е оптималното решение за повечето мъже.

Нека се опитаме да разберем как работи? Гелът има доста прост, но най-безопасният състав на съставките. Не съдържа химически или синтетични добавки. По отношение на ефективността продуктът превъзхожда 99% от най-близките си конкуренти, повечето от които са много по-скъпи. Като разгледате внимателно Gigant съставките, можете да видите L-аргинин, цинк, калий и други важни компоненти за мъжкото здраве в този списък. Меката структура на гела му позволява лесно да обгърне повърхността на пениса и да проникне в най-дълбоките слоеве. Първият път, когато го използвате, ще почувствате леко зачервяване. Не се тревожете - това се причинява от увеличения приток на кръв към тъканите на пениса. Формулата разширява диаметъра на кръвоносните съдове и подобрява притока на кръв. Така продължителността на полов акт се увеличава експоненциално и всеки път се чувствате по-уверени в леглото.

Никаква вакуумна помпа или механичен удължител не може да ви даде резултати като Gigant за увеличаване на ерекцията. Кремът е чудесен за всички типове кожа, не причинява странични ефекти и не вреди на здравето. Продуктът помага не само за увеличаване на дължината на пениса, но и неговия диаметър и анатомична форма. При условие, че се използва ежедневно 2-3 пъти на ден, положителен ефект може да се постигне в рамките на 7-30 дни.

Полезни свойства Gigant

Gigant България е най-добрият нехирургичен метод за уголемяване на пениса! С появата на този продукт на пазара, броят на пластичните операции за промяна на дължината на пениса в страните от ЕС значително е намалял. Продуктът дава добри резултати, но не предизвиква странични ефекти.

Основни полезни свойства:

 • - Високо качество.
 • - Естествен състав на съставките.
 • - Насърчава увеличаването на размера на пениса с 3-5 см за няколко седмици.
 • - Повишава либидото и засилва ерекцията.
 • - Повишава сексуалното желание, стимулира тестостерона.
 • - Подпомага организма на различни етапи на сексуалните отношения.
 • - Спомага за повишаване на удоволствието за жената.
 • - Подобрява контрола върху еякулацията.

Преди да решите Gigant купи в аптеката, ето експертно мнение за този продукт:

Желанието за уголемяване на пениса е разбираемо. Повечето мъже се чувстват по-ниски, когато гениталиите им не са впечатляващи с размерите си. Аз съм категорично против операцията за коригиране на този естетичен дефект. Горещо препоръчвам на пациентите си да откажат пластичната хирургия и вместо това Gigant поръчай е по-добре. Този натурален гел поддържа здравето на цялата пикочно-полова система, а също така спомага за естественото разтягане на тъканите на пениса.

Вижте Gigant снимка преди и след прилагането. Дори визуалният преглед показва фантастична разлика. И ако опитате този продукт върху себе си, със сигурност ще сте абсолютно доволни от резултатите.

Къде да купя оригиналния гел? Не го търсете в аптеки или секс магазини - те не продават качествени интимни стоки. Най-добре е да поръчате гела директно без посредници. Използвайте уебсайта на официалния представител на производствената компания у нас. Направете заявление и поръчайте стоки без допълнителни такси и допълнителни комисиони. Gigant цена по-евтино от много други.

BP-PB.com не е продавач. Ние не участваме в производството или продажбата на този продукт, не носим отговорност за качеството.