Gigant Slovenija

Slovenia

VELIKOST JE POMEMBNA!

 • - OKREPI občutke med seksom
 • - DAJE partnerici rajski užitek
 • - POVEČA penis v dolžino in obsegu

Naroči


Znanstveno je dokazano, da je Gigant gel za povečanje penisa sposoben hitro prodreti v tkiva in vplivati na najgloblje ravni kavernoznih teles. Izdelava kozmetičnega izdelka poteka v skladu z visoko kakovostjo in skladnostjo z najvišjimi mednarodnimi standardi. Več kot 100.000 evropskih moških je že z lastnim zgledom lahko zagotovilo, da ta formula deluje 100%!

Gigant - krema za povečanje penisa

V zadnjem času se hitro povečuje povpraševanje po kremah in gelih za povečanje velikosti penisa. To je posledica najnovejših znanstvenih dosežkov na tem področju in želje mnogih moških, da bi spremenili tisto, kar jim narava ni zagotovila. Po statističnih podatkih imajo azijski moški najmanjše penise. V povprečju dosežejo 13 cm v pokončnem stanju, včasih pa so lahko še manjši. Največje moške organe najdemo v afriških državah. Tu je povprečje 16,6 cm. Glede predstavnikov kavkaške rase je povprečje za njih 14,5 cm.

S stališča uradne medicine penis nad 13 cm v pokončnem stanju ni odstopanje od norme. Toda v praksi so moški s to velikostjo prisiljeni nenehno čutiti kompleks manjvrednosti in težave v postelji. Še več, seks z majhnim penisom je preveč organski: 85% zanimivih položajev iz Kamasutre vam ni na voljo, ženska pogosto ostane nezadovoljna, težko je vzdrževati trden penis. Na podlagi teh informacij lahko sklepamo, da je Gigant krema za povečanje penisa optimalna rešitev za večino moških.

Poskusimo razumeti kako deluje? Gel ima dokaj enostavno, a najvarnejšo sestavo sestavin. Ne vsebuje kemičnih ali sintetičnih dodatkov. Z vidika učinkovitosti izdelek presega 99% svojih najbližjih konkurentov, večina pa je precej dražja. Če natančno pogledate na Gigant sestavine, lahko na tem seznamu vidite L-arginin, cink, kalij in druge pomembne sestavine za zdravje moških. Mehka struktura gela mu omogoča, da zlahka zavije površino penisa in prodre v najgloblje plasti. Ko prvič uporabite, boste čutili rahlo rdečino. Ne bodite prestrašeni - to je posledica povečanega pretoka krvi v tkiva penisa. Formula širi premer krvnih žil in izboljša pretok krvi. Tako se trajanje odnosa poveča eksponentno in vsakič se v postelji počutite bolj samozavestni.

Nobena vakuumska črpalka ali mehanski podaljšek vam ne bo prinesel rezultatov, kot je Gigant za izboljšanje erekcije. Krema je odlična za vse tipe kože, ne povzroča stranskih učinkov in ne škoduje zdravju. Izdelek pomaga ne samo povečati dolžino penisa, temveč tudi njegov premer in anatomsko obliko. Pod pogojem, da se uporablja vsak dan 2-3 krat na dan, je pozitiven učinek mogoče doseči v 7-30 dneh.

Uporabne lastnosti Gigant

Gigant Slovenija je najboljša nehirurška metoda za povečanje penisa! S pojavom tega izdelka na trgu se je število plastičnih operacij za spreminjanje dolžine penisa v državah EU znatno zmanjšalo. Izdelek daje dobre rezultate, vendar ne povzroča stranskih učinkov.

Glavne koristne lastnosti:

 • - Visoka kakovost.
 • - Naravna sestava sestavin.
 • - Spodbuja povečanje velikosti penisa za 3-5 cm v nekaj tednih.
 • - Poveča libido in okrepi erekcijo.
 • - Poveča spolno željo, spodbuja testosteron.
 • - Podpira telo na različnih stopnjah spolnih odnosov.
 • - Pomaga povečati užitek za žensko.
 • - Izboljša nadzor nad ejakulacijo.

Preden se odločite za Gigant kupiti v lekarni, je tukaj strokovno mnenje o tem izdelku:

Želja po povečanju penisa je razumljiva. Večina moških se počuti manjvredno, kadar njihove genitalije niso impresivne s svojo velikostjo. Ostro sem proti operaciji za odpravo te estetske napake. Svojim pacientom toplo priporočam, da zavrnejo plastično operacijo in namesto tega je bolje Gigant naročiti. Ta naravni gel podpira zdravje celotnega genitourinarnega sistema, poleg tega pa pomaga pri naravnem raztezanju tkiv penisa.

Pred in po uporabi glejte Gigant fotografijo. Tudi vizualni pregled pokaže fantastično razliko. In če preizkusite ta izdelek na sebi, boste zagotovo popolnoma zadovoljni z rezultati.

Kje kupiti originalni gel? Ne iščite ga v lekarnah ali v trgovinah za seks - ne prodajajo kakovostnih intimnih dobrin. Najbolje je, da gel naročite neposredno brez posrednikov. Uporabite spletno stran uradnega zastopnika proizvodnega podjetja v naši državi. Prijavite se in naročite blago brez dodatnih stroškov in dodatnih provizij. Gigant cena ceneje kot mnogi drugi.

BP-PB.com ni prodajalec. Nismo vključeni v izdelavo ali prodajo tega izdelka, nismo odgovorni za kakovost.