MaxiSize България

Bulgaria

MaxiSize - гарантирано увеличение на члена с 5 см за месец!

 • - УВЕЛИЧАВА ДЪЛЖИНАТА И ДЕБЕЛИНАТА!
 • - 1 МИЛИОНИ ДОВОЛНИ ЗАКУПИЛИ СТОКАТА!
 • - БЕЗОПАСЕН И ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ!

Поръчайте


Днес много вълнение в интернет се създава от различни продукти за уголемяване на пениса - кремове, гелове, капсули, хранителни добавки, удължители и вакуумни увеличители. За съжаление, по-голямата част от тези продукти не отговарят на обявените полезни свойства и са абсолютно безполезни за мъжкото тяло. Но има изключения от правилото.

Днес бихме искали да говорим за най-популярния продукт в целия свят - MaxiSize крем за уголемяване на пениса. За разлика от конкурентите си, този гел има над 1 милион положителни отзиви в интернет и е хит в САЩ, Европа и Азия. Ако имате съмнения за MaxiSize истината или измамата, BP-PB.com ще се опита да ги разсее.

В нашия преглед ще анализираме подробно предимствата и недостатъците на този инструмент и ще се опитаме да разберем принципа на работа.

MaxiSizer - гел за уголемяване на пениса

Малкият синдром на пениса е типичен проблем за 70% от съвременните мъже. Според медицинските изследвания средната дължина на пениса с ерекция е от 12 до 16 см, но за задоволство на жената ви е необходим пенис с дължина не по-малка от 15 см и дебелина не по-малка от 6 см. Ако не отговаряте на тези параметри, много често възникват проблеми в леглото. Това пречи на нормалните взаимоотношения и провокира жените към прелюбодеяние.

Как да увеличите пениса? Преди 5 години единственото реално решение на този проблем беше операцията. Но днес се появиха голям брой алтернативни методи, които имат добра ефикасност и са безопасни за здравето на мъжете.

MaxiSizer уголемяване на пениса е идеалното решение, което да ви помогне да забравите проблемите в леглото и да подобрите качеството на секса. Естествената формула ви позволява да възстановите нормалното кръвообращение, да увеличите нивото на тестостерона в организма, както и да увеличите притока на кръв към пениса. С това естествено средство за защита можете:

 1. 1. Увеличете пениса на дължина 5 см.
 2. 2. Подравнете формата и се отървете от болестта на Peyronie.
 3. 3. Увеличете сексуалната мощ и либдо.
 4. 4. Продължете половото сношение до 60 минути.
 5. 5. Увеличете самоуважението и бъдете успешни с жените във всяка възраст.

Това, което казват експертите:

За всеки мъж, размерът на пениса му е важен. Повече от 15 години медицинска практика са взели повече от 5 000 пациенти с различни сексуални проблеми. Приблизително 60% от моите пациенти са недоволни от пениса си и са мечтали да се увеличат. Трябваше да ги разубедя от операцията, защото това не е безопасно и може да доведе до сериозни последици. Единственото решение на този проблем е Maxi Size гел за уголемяване на пениса. Този натурален крем съдържа подхранващи съставки и L-аргигин, който стимулира отделянето на азотен оксид и разширява кавернозните тъкани на пениса. Този метод е най-безопасният и дава добър резултат след 30 дни. Д-р Майкъл Джонсън (Колорадо, САЩ).

Полезни свойства MaxiSize

Гелът успешно е преминал клинични проучвания и се оказа най-ефективното решение за всички. През 2017 г. швейцарски учени провеждат изследвания върху полезните свойства на тази формула. Експериментът обхваща 200 мъже на възраст между 28 и 40 години, които имат проблеми със секса. В продължение на 1 месец участниците в експеримента направиха масаж с този гел 2 пъти на ден. Резултатите от изследването:

 • - Уголемяване на пениса с 5 cm (85%), 3 cm (11%) и 1 cm (4%).
 • - Лечение на фимозата и болестта на Peyronie (93%).
 • - Елиминиране на преждевременната еякулация (91%).
 • - Лечение на еректилна дисфункция (94%).
 • - Общо удовлетворение от резултатите от употребата (99,7%).

MaxiSize как работи:

Благоприятният ефект на крема се основава на физиологичните характеристики на структурата на мъжката репродуктивна система. Пенисът се състои от порести кавернозни тъкани, подобни на гъба. При сексуална активност, кръвта незабавно запълва порестите тъкани и по този начин уголемява пениса. Но след еякулацията той отново става мек и малък. Активните вещества, които съставляват съставките MaxiSize България, ви позволяват да поддържате твърдостта на пениса дори след края на сексуалния контакт. Поради постоянните ефекти на кръвта, кавернозните тела се разширяват и увеличават капацитета. След първата седмица на употреба вашият пенис може да достигне 3 см от първоначалния си размер и до края на месеца ще получите до +5 см!

Начин на употреба:

Преди да започнете да използвате този инструмент, трябва да се консултирате с Вашия лекар. За да получите добър резултат, трябва да правите ежедневен масаж с помощта на крем. Производителят препоръчва прилагането на гела два пъти дневно - сутрин и вечер или 30 минути преди полов акт. Гелът трябва да се приложи върху пениса и да се масажира с ръка, докато се абсорбира напълно. Продължителността на масажа е поне 15 минути. Резултатите от изследването показват, че добрите промени са забележими след около 14-21 дни.

Противопоказания и странични ефекти:

Официалният уебсайт на производителя гарантира пълна безопасност при използването на този продукт. Гелът съдържа само 100% естествени съставки, така че употребата му не предизвиква странични ефекти. Продуктът има категория 18+ и е предназначен само за възрастни. Ако имате хронични или инфекциозни заболявания, не забравяйте да се консултирате с Вашия лекар. След като сте прочели MaxiSize отзиви потребители в Интернет, отново можете да бъдете убедени в ефективното използване на крем.

Къде да купя MaxiSize в България?

Най-важният въпрос, който притеснява много купувачи, е къде да купя MaxiSize в България? Това е импортиран продукт, който се продава в Интернет. Гелът не е наркотик, така че не можете да MaxiSize купете в аптека.

За да получите този уникален продукт, трябва да посетите официалния сайт, да попълните формуляра за поръчка и да изчакате консултантът да се обади. В момента има специална оферта - MaxiSize цена с 50% отстъпка! Поръчка на стоките веднага!