MaxiSize Slovenija

Slovenia

MaxiSize - zajamčeno povečanje uda za 5 cm v mesecu dni!

 • - POVEČA DOLŽINO IN DEBELINO!
 • - 1 MILIJON ZADOVOLJNIH KUPCEV!
 • - VARNO IN PREPROSTO ZA UPORABO!

Naroči


Danes veliko razburjenja na internetu ustvarjajo različni izdelki za povečanje penisa - kreme, geli, kapsule, prehranski dodatki, podaljški in vakuumski povečevalniki. Na žalost večina teh izdelkov ne ustreza deklariranim uporabnim lastnostim in je za moško telo absolutno neuporabna. Vendar obstajajo izjeme od pravila.

Danes se želimo pogovoriti o najbolj priljubljenem izdelku na celem svetu - MaxiSize krema za povečanje penisa. Za razliko od svojih konkurentov, ima ta gel več kot milijon pozitivnih pregledov na internetu in je hit v ZDA, Evropi in Aziji. Če imate dvome o MaxiSize resnico ali goljufijo, jih bo BP-PB.com poskusil razbiti.

V našem pregledu bomo podrobno analizirali prednosti in slabosti tega orodja ter poskusili razumeti načelo delovanja.

MaxiSizer - gel za povečanje penisa

Sindrom majhnega penisa je tipičen problem za 70% modernih moških. Po medicinskih raziskavah je povprečna dolžina penisa z erekcijo od 12 do 16 cm. Za zadovoljstvo ženske potrebujete penis, ki ni dolg manj kot 15 cm in debelina ne sme biti manjša od 6 cm. Če ne izpolnjujete teh parametrov, se pogosto pojavijo težave v postelji. To moti normalne odnose in žene ženske do prešuštva.

Kako povečati penis? Pred 5 leti je bila edina resnična rešitev te težave operacija. Toda danes se je pojavilo veliko alternativnih metod, ki imajo dobro učinkovitost in so varne za zdravje moških.

MaxiSizer povečanje penisa je odlična rešitev, ki vam pomaga pozabiti na težave v postelji in izboljšati kakovost spolov. Naravna formula vam omogoča, da obnovite normalno krvni obtok, povečate raven testosterona v telesu in povečate pretok krvi v penis. S tem naravnim sredstvom lahko:

 1. 1. Povečajte penis na dolžino 5 cm.
 2. 2. Poravnajte obliko in se znebite Peyroniejeve bolezni.
 3. 3. Povečajte spolno moč in libdo.
 4. 4. podaljšati spolni odnos do 60 minut.
 5. 5. Povečajte samozavest in uspešni pri ženskah v kateri koli starosti.

Kaj pravijo strokovnjaki:

Za vsakega moškega je velikost penisa pomembna. Več kot 15 let medicinske prakse sem vzel več kot 5.000 bolnikov z različnimi spolnimi težavami. Približno 60% mojih bolnikov ni bilo zadovoljnih s svojim penisom in sanjalo se je, da bi se povečalo. Moral sem jih odvrniti od operacije, ker ni varen in lahko povzroči resne posledice. Edina rešitev za ta problem je Maxi Size gel za povečanje penisa. Ta naravna krema vsebuje hranljive sestavine in L-argygin, ki spodbuja sproščanje dušikovega oksida in širi kavernozna tkiva penisa. Ta metoda je najvarnejša in ima dober rezultat po 30 dneh. Dr. Michael Johnson (Colorado, ZDA).

Koristi MaxiSize

Gel je uspešno opravil klinične študije in se izkazal kot najbolj učinkovita rešitev za vse. Leta 2017 so švicarski znanstveniki opravili raziskave o koristnih lastnostih te formule. Poskus je vključeval 200 moških od 28 do 40 let, ki imajo težave s seksom. V prvem mesecu so udeleženci eksperimenta opravili masažo s tem gelom 2-krat na dan. Rezultati raziskave:

 • - Povečanje penisa za 5 cm (85%), 3 cm (11%) in 1 cm (4%).
 • - zdravljenje fimoze in Peyroniejeve bolezni (93%).
 • - Odpravljanje prezgodnje ejakulacije (91%).
 • - zdravljenje erektilne disfunkcije (94%).
 • - Skupno zadovoljstvo z rezultati uporabe (99,7%).

MaxiSize kako deluje:

Koristni učinek smetane temelji na fizioloških značilnostih strukture moškega reprodukcijskega sistema. Penis sestoji iz poroznih kavernoznih tkiv, podobnih gobi. S spolno aktivnostjo kri takoj napolni porozna tkiva in s tem povečuje penis. Toda po ejakulaciji postane mehka in mala. Aktivne snovi, ki sestavljajo sestavine MaxiSize Slovenija, vam omogočajo, da ohranite trdnost penisa tudi po koncu spolnega odnosa. Zaradi stalnih učinkov krvi se kavernozna telesa širijo in povečujejo zmogljivost. Po prvem tednu uporabe lahko vaš penis dobi +3 cm do prvotne velikosti, do konca meseca pa boste prejeli do +5 cm!

Način uporabe:

Preden začnete uporabljati to orodje, se morate posvetovati s svojim zdravnikom. Da bi dobili dober rezultat, morate narediti dnevno masažo s kremo. Proizvajalec priporoča nanašanje gela 2-krat na dan - zjutraj in zvečer ali 30 minut pred spolnim odnosom. Gel je treba nanesti na penis in z roko masirati, dokler se ne absorbira. Trajanje masaže je najmanj 15 minut. Rezultati raziskave kažejo, da so dobre spremembe opazne po približno 14-21 dneh.

Kontraindikacije in neželeni učinki:

Uradna spletna stran proizvajalca zagotavlja popolno varnost uporabe tega izdelka. Gel vsebuje samo 100% naravnih sestavin, zato njena uporaba ne povzroča neželenih učinkov. Izdelek ima kategorijo 18+ in je namenjen samo odraslim. Če imate kronične ali nalezljive bolezni, se posvetujte z zdravnikom. Po branju uporabnikov MaxiSize pregledi na internetu lahko znova prepričate o učinkoviti uporabi smetane.

Kje kupiti MaxiSize v Sloveniji?

Najpomembnejše vprašanje, ki skrbi veliko kupcev, je kje kupiti MaxiSize v Sloveniji? To je uvožen izdelek, ki se prodaja na internetu. Gel ni zdravilo, zato ne morete storiti MaxiSize kupiti v lekarni.

Če želite dobiti ta edinstveni izdelek, morate obiskati uradno spletno stran, izpolniti obrazec za naročanje in počakati, da svetovalec pokliče. Trenutno je posebna ponudba - MaxiSize cena z 50% popustom! Blago takoj naročite!