MaxiSize Hrvatska

Croatia

MaxiSize - zajamčeno povećanje penisa za 5 cm mjesečno!

 • - POVEĆAVA DULJINU I DEBLJINU!
 • - SIGURAN I JEDNOSTAVAN ZA KORIŠTENJE!
 • - BEZ KEMIJE, POPMI I EKSTENDERA!

Narudžba


Danas, puno uzbuđenja na internetu stvaraju razni proizvodi za penis proširenje - kreme, gelovi, kapsule, prehrambene dodataka, punila i vakuum povećavača. Nažalost, većina tih proizvoda ne odgovara deklariranim korisnim svojstvima i apsolutno je beskorisno za muško tijelo. No postoje iznimke od pravila.

Danas bismo željeli razgovarati o najpopularnijem proizvodu u cijelom svijetu - MaxiSize krema za povećanje penisa. Za razliku od svojih konkurenata, ovaj gel ima više od milijun pozitivnih recenzija na internetu i hit je u SAD-u, u Europi i Aziji. Ako imate sumnje oko MaxiSize istina ili obmana, BP-PB.com će ih pokušati ukloniti.

U našem ćemo pregledu detaljno analizirati prednosti i nedostatke ovog alata, kao i pokušati razumjeti načelo djelovanja.

MaxiSizer - gel za povećanje penisa

Mali sindrom penisa tipičan je problem za 70% modernih muškaraca. Prema medicinskim istraživanjima, prosječna duljina penisa s erekcijom iznosi od 12 do 16 cm, no za zadovoljstvo žene potrebna vam je penis dužine najmanje 15 cm i debljine najmanje 6 cm. Ako ne zadovoljavate ove parametre, često se pojavljuju problemi u krevetu. To ometa uobičajene odnose i izaziva žene u preljubu.

Kako povećati penis? Prije 5 godina jedino pravo rješenje ovog problema bilo je operacija. Ali danas se pojavio veliki broj alternativnih metoda koje imaju dobru učinkovitost i sigurne su za muško zdravlje.

MaxiSizer povećanje penisa je savršeno rješenje koje će vam pomoći da zaboravite na probleme u krevetu i poboljšate kvalitetu seksa. Prirodna formula vam omogućuje vraćanje normalne cirkulacije krvi, povećanje razine testosterona u tijelu, kao i povećanje protoka krvi u penis. Ovim prirodnim lijekom možete:

 1. 1. Povećajte penis do 5 cm duljine.
 2. 2. Poravnajte oblik i riješite se Peyronieove bolesti.
 3. 3. Povećajte seksualnu snagu i libdo.
 4. 4. Produljite spolne odnose na 60 minuta.
 5. 5. Povećati samopoštovanje i biti uspješan sa ženama u bilo kojoj dobi.

Ono što kažu stručnjaci:

Za svakog muškarca veličina njegovog penisa je važna. Preko 15 godina medicinske prakse, uzeo sam više od 5.000 bolesnika s različitim seksualnim problemima. Oko 60% mojih bolesnika bilo je nesretno s njihovim penisom i sanjala o povećanju. Morao sam ih odvratiti od operacije, jer je nesiguran i može dovesti do ozbiljnih posljedica. Jedino rješenje za ovaj problem je Maxi Size gel za povećanje penisa. Ova prirodna krema sadrži hranjive sastojke i L-argygin, koji stimulira oslobađanje dušikovog oksida i širi kavernozna tkiva penisa. Ova metoda je najsigurnija i daje dobar rezultat nakon 30 dana. Dr. Michael Johnson (Colorado, SAD).

Korisna svojstva MaxiSize

Gel je uspješno prošao kliničke studije i pokazao se najučinkovitijim rješenjem za sve. Godine 2017. švicarski znanstvenici proveli su istraživanje o korisnim svojstvima ove formule. Pokus je uključivao 200 muškaraca od 28 do 40 godina koji imaju problema s seksom. Za 1 mjesec, sudionici eksperimenta obavili su masažu s ovim gelom 2 puta dnevno. Rezultati istraživanja:

 • - Povećanje penisa za 5 cm (85%), 3 cm (11%) i 1 cm (4%).
 • - Liječenje fimoze i Peyronieove bolesti (93%).
 • - Uklanjanje prerane ejakulacije (91%).
 • - Liječenje erektilne disfunkcije (94%).
 • - Sveukupno zadovoljstvo rezultatima korištenja (99,7%).

MaxiSize kako to radi:

Povoljan učinak kreme temelji se na fiziološkim karakteristikama strukture muškog reproduktivnog sustava. Penis se sastoji od poroznih kavernoznih tkiva, sličnih spužvi. S seksualnom aktivnošću krv odmah ispunjava porozna tkiva i time povećava penis. Ali nakon ejakulacije, ponovno postaje mekan i malen. Aktivne tvari koje čine sastojke MaxiSize Hrvatska omogućuju održavanje tvrdoće penisa, čak i nakon završetka spolnog odnosa. Zbog stalnih utjecaja krvi, kavernozna tijela proširuju i povećavaju kapacitet. Nakon prvog tjedna korištenja, vaš penis može dobiti +3 cm do svoje izvorne veličine, a do kraja mjeseca dobit ćete do +5 cm!

Način korištenja:

Prije nego počnete koristiti ovaj alat, trebali biste se posavjetovati sa svojim liječnikom. Da biste dobili dobar rezultat morate dnevnu masažu upotrijebiti s kremom. Proizvođač preporučuje primjenu gela 2 puta dnevno - ujutro i navečer ili 30 minuta prije spolnog odnosa. Gel se mora nanositi na penis i masirati rukom dok se potpuno ne apsorbira. Trajanje masaže je najmanje 15 minuta. Rezultati istraživanja pokazuju da se dobre promjene mogu primjetiti nakon 14-21 dana.

Kontraindikacije i nuspojave:

Službena web stranica proizvođača jamči potpunu sigurnost korištenja ovog proizvoda. Gel sadrži samo 100% prirodnih sastojaka, pa njegova uporaba ne uzrokuje nuspojave. Proizvod ima kategoriju od 18+ i namijenjen je samo odraslim osobama. Ako imate kronične ili zarazne bolesti, svakako se posavjetujte s liječnikom. Nakon čitanja MaxiSize recenzije korisnika na internetu, možete ponovno biti uvjereni u učinkovitu upotrebu kreme.

Gdje kupiti MaxiSize u Hrvatskoj?

Najvažnije pitanje koje brine mnoge kupce je gdje kupiti MaxiSize u Hrvatskoj? Ovo je uvozni proizvod koji se prodaje na Internetu. Gel nije lijek, tako da ne možete MaxiSize kupiti u apoteku.

Da biste dobili ovaj jedinstveni proizvod morate posjetiti službenu web stranicu, ispunite obrazac za narudžbu i pričekajte savjetnika da nazove. Trenutno postoji posebna ponuda - MaxiSize cijena s 50% popusta! Naručite robu odmah!