Hypertea Bosna i Hercegovina

Bosnia and Herzegovina

Utiče na uzrok bolesti smanjujući rizik od moždanog udara i infarkta na nulu!

  • - Bezbjedan za svaku dob, učinkovit u 1,2 i 3 fazi hipertenzije
  • - Obnavlja tonus i elastičnost krvnih sudova za 1 tretman
  • - Normalizira krvni pritisak za 6 sati zbog bioflavonoida

Naručite odmah


Zaboravite na hipertenziju zauvijek! Vratite se u normalu za 1 mjesec! Hypertea lijek za hipertenziju je savršen za ljude koji imaju ovaj problem. U 98 slučajeva od 100, dodatak prehrani učinkovito uklanja osnovni uzrok patologije, kao i njene simptome. Specifično djelovanje kapsula ima za cilj brzo suzbijanje faktora koji uzrokuju oštre fluktuacije krvnog pritiska. Nakon 3-4 sata, već ćete osjetiti olakšanje. U roku od 1-3 dana sistolni i dijastolički pokazatelji vratit će se vašoj starosnoj normi. Proizvod je efikasan u prvom, drugom pa čak i trećem stupnju hipertenzije. Formula će vam pomoći da se riješite bolne glavobolje, obnovit će normalnu cirkulaciju krvi, ojačati srce i povećati imunitet.

Hypertea - proizvod za visoki krvni pritisak

U roku od mjesec dana krvni su vam se potpuno očistili od opasnog kolesterola, toksina i otrova. Formula savršeno normalizira otkucaje srca, jača stanje krvnih žila i sprečava pojavu krvnih ugrušaka.

Kliničke studije potvrđuju da je Hypertea proizvod za visoki krvni pritisak efikasan za ljude svih starosnih grupa. Ispitivanju, koje je provedeno prije nekoliko godina, prisustvovalo je 300 ljudi s karakterističnim simptomima hipertenzije. 30 dana volonteri su uzimali te kapsule i slijedili preporuke ljekara o zdravom načinu života. U 98% ispitanika obnovljeni su normalni nivoi krvnog pritiska, a 63% se uspjelo potpuno osloboditi napada hipertenzije.

Blagotvorna svojstva Hypertea

Evo samo nekoliko razloga zbog kojih biste definitivno trebali isprobati Hypertea za lečenje hipertenzije:

  • - Poboljšana i rafinirana formula za zdravlje kardiovaskularnog sistema.
  • - Sertifikovani klinički pokusni proizvod.
  • - Više od 100.000 zadovoljnih pacijenata.
  • - Efikasan u različitim fazama bolesti.
  • - Pogodno za prevenciju drugih bolesti.
  • - Može se uzimati bez recepta lekara.

Prije upotrebe, pažljivo pročitajte upute i pridržavajte se preporučene doze. Ako je moguće, posavjetujte se s liječnikom prije upotrebe bilo kojeg dodatka prehrani. Nastavite kurs najmanje 1 mesec.

Hypertea cijena, kupi u apoteci:

Ne tražite ove kapsule u ljekarni. Ovo je prirodni kompleks vitamina koji nije lijek. Ovaj proizvod nećete moći kupiti u ljekarni, ali postoji mogućnost Hypertea Bosna i Hercegovina naručiti. Na taj način možete dobiti kvalitetan proizvod po povoljnim cijenama uz kućnu dostavu.