Proctolab България

Bulgaria

КОНЦЕНТРИРАНА СИЛА НА ПРИРОДАТА ВЪВ НАУЧНА ФОРМУЛА

 • - Бързо облекчаване на болката, сърбежът и възпалението
 • - Борба с хемороидичното кървене
 • - Премахване на тромбозата на хемороидите
 • - Осигуряване на ефективна профилактика

Поръчайте


Използвайте 100% ефективно лечение за деликатното ви заболяване! Proctolab крем за хемороиди е предназначен за облекчаване на симптомите, както и за премахване на причините за заболяването. Препоръчва се при вътрешни и външни хемороиди, няма противопоказания и странични ефекти. Бързо елиминира дразненето, свалянето, паренето или кървенето по време на движенията на червата. Намалява аналния дискомфорт и допринася за естественото премахване на хемороидалните възли. Специалистите препоръчват използването на този мехлем, тъй като той е удобен за употреба, не създава дискомфорт или странични процеси. Естествените компоненти на формулата допринасят за естественото заздравяване на аналната фисура и облекчаването на хемороидите на етапи 1-3. Комбинацията от естествени витамини и минерали осигурява антибактериални и противовъзпалителни ефекти. Ще почувствате облекчение, можете да се отървете от дискомфорта и да възстановите здравето. Продуктът ефективно неутрализира инфекцията и вредните микроорганизми, насърчава естествения процес на регенерация на тъканите и тонизира кръвоносните съдове.

Proctolab - крем за хемороиди

Хемороидите са доста често срещани при жени и мъже на различна възраст. По правило това заболяване е придружено от неприятни симптоми, които пречат на комфортен живот, работа или почивка. За да предотвратите усложнения или да влошите ситуацията, е необходимо да започнете лечението възможно най-скоро. Proctolab естествен лек срещу хемороиди е идеален за тези цели. Продуктът е безопасен за употреба, има естествени компоненти и не пристрастява. След няколко процедури се наблюдават забележимо подобрение на благосъстоянието, намаляване на болезнените симптоми и подобряване на процеса на прочистване на червата без кървене, без болка и парене.

Формулата се основава на билкови екстракти, витамини и минерали, които действат на принципа на синергия и елиминират първопричината за хемороиди. Патентованият състав на мехлема успешно е преминал редица клинични изпитвания, резултатите от които са установени като ефективни в 97% от случаите. Множество добри отзиви на купувачи и проктолози потвърждават полезните свойства на продукта за собствени цели. Избирайки Proctolab България, получавате доказан и абсолютно безопасен крем, който бързо ще върне здравето!

Полезни свойства Proctolab

Proctolab съставките засилват взаимно полезните свойства. Това ви позволява ефективно да действате върху вътрешните и външните тъкани на ануса. При първото приложение дискомфортът забележимо намалява. След като завършите пълен курс на лечение в рамките на 1 месец, можете да получите стабилен и дългосрочен резултат.

Нека да разгледаме как работи:

 • - Има анестетичен ефект, намалява болката и болката в ануса.
 • - Помага за омекотяване на изпражненията за намаляване на увреждането на меките тъкани.
 • - Ускорява лечебния процес на анални фисури.
 • - Намалява отока и възпалението.
 • - Унищожава инфекцията и има антибактериален ефект.
 • - Унищожава хемороидалните възли.
 • - Спомага за подобряване на проходимостта на кръвоносните съдове, укрепва стените и повишава еластичността.
 • - Възобновява нормалния кръвен поток.
 • - Спира кървенето.
 • - Елиминира сърбежа и паренето.
 • - Започва процеса на регенерация на увредените клетки.
 • - Той неутрализира застоялите процеси.

Искам също да отбележа, че Proctolab цена е няколко пъти по-евтино от масажните процедури, хапчета, инжекции или други методи на лечение.

Проктологът обяснява полезните свойства на крема:

Не веднъж сме прилагали Proctolab за лечение на хемороиди в нашата клиника и винаги получавахме стабилни резултати. За разлика от други гелове и мехлеми, тази формула не само намалява болката, но и допринася за естествената резорбция на хемороидите. Вероятността за рецидив след преминаване на лечение е минимална, особено ако пациентите спазват диетични препоръки, не вдигат тежести и спазват лична хигиена. Препоръчвам този крем, тъй като той е няколко пъти по-добър от повечето съществуващи аналози. Определено трябва да го опитате. Но имайте предвид, че на пазара има много аналози, които имат подобен дизайн на опаковки с този крем. Погледнете Proctolab снимка и не забравяйте как трябва да изглежда оригиналната тръба от крем.

Инструкции за употреба:

Кремът е предназначен за външна употреба. Използвайте 1-2 пъти на ден, докато симптомите изчезнат напълно или в рамките на 30 дни. Нанесете малко количество крем с апликатор върху засегнатите области на ануса. Извършвайте процедурите всеки ден сутрин и вечер. За да съставите индивидуален план за лечение, потърсете помощта на специалист.

Proctolab купи в аптеката е наличен в момента, използвайки официалния уебсайт на производителя. За да направите това, ще трябва да следвате връзката, да попълните онлайн заявление и да изчакате отговора на продавача-консултант.

Внимание! Преди употреба се консултирайте с вашия лекар. Самолечението може да бъде опасно за вашето здраве. Proctolab поръчай е достъпна само за пълнолетни купувачи над 18-годишна възраст.