NicoZero България

Bulgaria


100% ефективен

 • - Стартира процеса на регенериране на увредените клетки
 • - Предизвиква трайно безразличие към цигарите
 • - Премахва никотиновата пристрастеност

Поръчайте


NicoZero естествено лечение за отказване от тютюнопушене е най-големият хит за 2020 г. Продуктът целенасочено действа срещу симптомите и причинителите на никотиновата зависимост, като ги елиминира в рамките на няколко дни. Използването на хранителна добавка под формата на спрей ви позволява да пръскате активното вещество и устната кухина във всеки удобен момент, намалявайки желанието за пушене. Това е единствената формула за спиране на тютюнопушенето, която има 100% натурални съставки и БЕЗ НИКОТИН. Така лечението със спрей става безопасно за здравето на всеки пациент.

NicoZero - лек за пристрастяване към никотина

За да оцените ефективността на спрея, трябва да разберете как работи? Никотинът е едно от най-мощните вещества, които влияят на централната нервна система, сърцето и кръвоносните съдове. Когато пушач рязко се откаже от тютюна, това води до типичен синдром на отнемане. Има силно желание за пушене, което е придружено от депресия, стрес, депресия, главоболие или други неприятни симптоми. Механизмът на действие на продукта е насочен към облекчаване на симптомите на абстиненция и елиминиране на токсините, натрупани в белите дробове, черния дроб и други вътрешни органи. Nico Zero срещу тютюнопушенето не съдържа вредни добавки или химически компоненти в сравнение с никотиновите дъвки, мазилки или капсули. Въз основа на изявленията на производителя, продуктът ускорява процеса на отказване от тютюнопушенето, облекчава симптомите на абстиненция и стартира процеса на възстановяване на здравето на целия организъм.

Клинична ефективност:

Общо 480 души, мотивирани да се откажат от пушенето за постоянно, взеха участие в проучването. В продължение на 4 седмици те приемали спрея ежедневно според дозировката, препоръчана от производителя. Вече след 14 дни от началото на експеримента, повече от 67% успяха да се откажат от цигарите и почувстваха облекчение. До края на изследването огромната част от субектите (повече от 98%) успяха да се отърват от никотиновата зависимост, да възстановят здравето на нервната и сърдечно-съдовата система. Отчетено е и 85% намаление на белодробното замърсяване. 52 седмици след теста, участниците в изследването са преразгледани и интервюирани. Само 11% започнаха да пушат отново, докато 89% напълно забравиха за проблема си.

NicoZero съставките са избрани въз основа на естествени екстракти, витамини и микроелементи. Продуктът не съдържа потенциално опасни или вредни компоненти, така че може да се използва без лекарско предписание. Благодарение на съдържанието на мента, спреят има приятен вкус и освежава дъха.

Полезни свойства Nico Zero

NicoZero лек за пристрастяване към никотина има редица значителни предимства:

 • - Бърз положителен ефект.
 • - Пълно изхвърляне на никотиновата зависимост при всякакви прояви (тютюн, електронни цигари, наргиле, пури).
 • - Безопасен състав от съставки, одобрен за вегани и страдащи от алергии.
 • - Стабилен резултат дори 6 месеца след курса.
 • - Лесен за използване. Спреят винаги може да се носи със себе си в джоба и да се прилага по всяко време.
 • - Не причинява синдром на отнемане.
 • - Достъпните NicoZero цена го правят пазарен лидер.
 • - Помага за отказване от тютюнопушенето без стрес за тялото.
 • - Блокира апетита и предотвратява натрупването на излишно тегло.

Вече няма да се налага да се сблъсквате сами с този лош навик. Всеки може да получи добър резултат, независимо от броя на изпушените цигари и продължителността на пушенето. Активните компоненти, които съдържа този продукт, напълно премахват продуктите на разпада на тютюневия дим, тежките отрови и смоли от тялото. Можете да възстановите нормалното функциониране на вкусовите рецептори, да се отървете от жълти петна по пръстите и зъбите. Спреят ще възстанови нормалната функция на белите дробове и дихателната система, така че ще спрете кашлицата и ще почувствате недостиг на въздух. Формулата намалява риска от развитие на опасни патологии по време на пушенето и подобрява цялостното здраве.

Вижте NicoZero снимка пушачи преди и след лечението. Очевидно белите дробове станаха забележимо по-чисти и здравето им се подобри.

Становище на нарколог:

Радвах се, когато разбрах, че днес се появи възможност за NicoZero купи в аптеката. Този продукт отдавна е с голямо търсене в целия свят, но едва наскоро започна да се продава в нашата страна. Основното предимство на спрея е, че той не съдържа никотин под каквато и да е форма. Това отличава спрея от никотиновите пластири, които имат своите странични ефекти и недостатъци. Разпръсквайки спрея в устната кухина, вие въздействате върху вкусовите рецептори и увеличавате отделянето на хормона на радостта - допамина. Благодарение на това спирането на тютюнопушенето е абсолютно лесно и безболезнено.

В момента NicoZero поръчай е достъпен само през интернет. Предвид голямото търсене на този продукт, може да имате проблеми с намирането на спрей в аптеките или в магазините. Използвайте само официалния уебсайт!

Поръчайте NicoZero България и започнете нов живот без цигари!