NicoZero Slovenija

Slovenia


PRENEHATI S KAJENJEM JE PREPROSTO!

 • - Brez knjig in hipnoze
 • - Brez hrepenenja po cigaretah
 • - Brez odtegnitvenega sindroma

Naroči


NicoZero sredstvo za opuščanje kajenja je največji hit leta 2020. Izdelek namenoma deluje proti simptomom in vzrokom odvisnosti od nikotina in jih odpravi v nekaj dneh. Uporaba prehranskega dopolnila v obliki razpršila vam omogoča, da zdravilno učinkovino in ustno votlino razpršite kadar koli, kar zmanjša željo po kajenju. To je edina formula za opustitev kajenja, ki vsebuje 100% naravne sestavine in NI NO NIKOTINA. Tako zdravljenje s pršilom postane varno za zdravje vsakega pacienta.

NicoZero - zdravilo za odvisnost od nikotina

Če želite oceniti učinkovitost spreja, morate razumeti kako deluje? Nikotin je ena najmočnejših snovi, ki vplivajo na centralni živčni sistem, srce in ožilje. Ko kadilec nenadoma odneha tobak, to privede do značilnega odtegnitvenega sindroma. Obstaja močna želja po kajenju, ki jo spremljajo depresija, stres, depresija, glavobol ali drugi neprijetni simptomi. Mehanizem delovanja zdravila je namenjen ublažitvi odtegnitvenih simptomov in izločanju strupov, nakopičenih v pljučih, jetrih in drugih notranjih organih. Nico Zero proti kajenju ne vsebuje škodljivih dodatkov ali kemičnih sestavin v primerjavi z nikotinskimi žvečilnimi gumi, mavci ali kapsulami. Na podlagi proizvajalčevih navedb izdelek pospeši proces opuščanja kajenja, lajša simptome odtegnitve in začne postopek obnovitve zdravja celotnega organizma.

Klinična učinkovitost:

V raziskavi je sodelovalo 480 ljudi, motiviranih za trajno opuščanje kajenja. Štiri tedne so sprej sprejemali vsak dan v skladu s odmerkom, ki ga priporoči proizvajalec. Že po 14 dneh od začetka poskusa se je več kot 67% odpovedalo cigaretu in se počutilo olajšano. Do konca študije se je velika večina oseb (več kot 98%) uspela znebiti nikotinske zasvojenosti, obnoviti zdravje živčnega in kardiovaskularnega sistema. Zabeležili so tudi 85-odstotno zmanjšanje kontaminacije pljuč. 52 tednov po testu so bili udeleženci študije ponovno pregledani in zaslišani. Le 11% jih je spet začelo kaditi, 89% pa jih je popolnoma pozabilo na svojo težavo.

NicoZero sestavine so izbrani na podlagi naravnih izvlečkov, vitaminov in elementov v sledovih. Izdelek ne vsebuje potencialno nevarnih ali škodljivih sestavin, zato ga je mogoče uporabljati brez zdravniškega recepta. Zahvaljujoč vsebnosti mete ima sprej prijeten okus in osveži dih.

Uporabne lastnosti Nico Zero

NicoZero zdravilo za odvisnost od nikotina ima številne pomembne prednosti:

 • - Hiter pozitiven učinek.
 • - Popolno odstranjevanje odvisnosti od nikotina v kakršnih koli manifestacijah (tobak, elektronske cigarete, nargile, cigare).
 • - Varna sestava sestavin, ki je odobrena za vegane in alergike.
 • - Stabilen rezultat tudi 6 mesecev po tečaju.
 • - Enostaven za uporabo. Sprej lahko vedno nosite s seboj v žepu in ga nanesete kadar koli.
 • - Ne povzroča odtegnitvenega sindroma.
 • - Ugodnih NicoZero cena pomeni tržno vodilno mesto.
 • - Pomaga opustiti kajenje brez stresa za telo.
 • - Blokira apetit in preprečuje pridobivanje odvečne teže.

Te slabe navade se vam ne bo treba več soočati sami. Vsak lahko doseže dober rezultat, ne glede na število pokadjenih cigaret in dolžino kajenja. Aktivne sestavine, ki jih ta izdelek vsebuje, popolnoma izločijo iz telesa razpadanje tobačnega dima, težkih strupov in smol iz telesa. Lahko obnovite normalno delovanje okusnih brstov, se znebite rumene lise na prstih in zobeh. Razpršilo bo povrnilo normalno delovanje pljuč in dihal, zato boste prenehali s kašljanjem in občutkom pomanjkanja sape. Formula zmanjša tveganje za nastanek nevarnih patologij med kajenjem in izboljša splošno zdravje.

Oglejte si kadilce NicoZero fotografijo pred in po zdravljenju. Očitno so pljuča opazno čistejša in izboljšalo se jim je zdravje.

Mnenje narkologa:

Vesel sem bil, ko sem ugotovil, da se danes pojavlja priložnost za NicoZero kupiti v lekarni. Ta izdelek je že dolgo po vsem svetu veliko povpraševanje, pri nas pa so ga pred kratkim začeli prodajati. Glavna prednost spreja je, da v nobeni obliki ne vsebuje nikotina. To loči sprej od nikotinskih obližev, ki imajo svoje stranske učinke in slabosti. S pršenjem razpršila v ustno votlino delujete na okusne brsti in povečujete sproščanje hormona veselja - dopamina. Zahvaljujoč temu je prenehanje kajenja popolnoma enostavno in neboleče.

Trenutno je NicoZero naročiti na voljo samo prek interneta. Glede na veliko povpraševanje po tem izdelku boste morda imeli težave pri iskanju razpršila v lekarnah ali trgovinah. Uporabite samo uradno spletno stran!

Naročite NicoZero Slovenija in začnite novo življenje brez cigaret!