NicoZero Hrvatska

Croatia


100% efikasnost

 • - Pokreće proces regeneracije oštećenih stanica
 • - Uzrokuje trajnu ravnodušnost prema duhanu
 • - Eliminira ovisnost o nikotinu

Narudžba


NicoZero prirodni lijek za prestanak pušenja je najveći hit 2020. godine. Proizvod namjerno djeluje protiv simptoma i uzroka ovisnosti o nikotinu, eliminirajući ih u roku od nekoliko dana. Uporaba dodatka prehrani u obliku spreja omogućuje vam prskanje aktivne tvari i usne šupljine u bilo koje prikladno vrijeme, smanjujući želju za pušenjem. Ovo je jedina formula za prestanak pušenja koja sadrži 100% prirodne sastojke i BEZ NIKOTINA. Tako tretman sprejom postaje siguran za zdravlje svakog pacijenta.

NicoZero - lijek za ovisnost o nikotinu

Da biste procijenili učinkovitost spreja, morate razumjeti kako funkcionira? Nikotin je jedna od najmoćnijih tvari koja utječe na središnji živčani sustav, srce i krvne žile. Kad pušač naglo odustane od duhana, to dovodi do tipičnog sindroma povlačenja. Postoji snažna želja za pušenjem, što je popraćeno depresijom, stresom, depresijom, glavoboljom ili drugim neugodnim simptomima. Mehanizam djelovanja proizvoda usmjeren je na ublažavanje simptoma povlačenja i eliminaciju toksina nakupljenih u plućima, jetri i drugim unutarnjim organima. Nico Zero protiv pušenja ne sadrži štetne aditive ili kemijske komponente u usporedbi s nikotinskim žvakaćim gumama, žbukama ili kapsulama. Na temelju izjava proizvođača, proizvod ubrzava proces odvikavanja od pušenja, ublažava simptome povlačenja i započinje proces vraćanja zdravlja cijelog organizma.

Klinička učinkovitost:

U istraživanju je sudjelovalo ukupno 480 osoba motiviranih za trajno prestati pušiti. 4 tjedna svakodnevno su uzimali sprej prema doziranju koje je preporučio proizvođač. Već nakon 14 dana od početka eksperimenta, više od 67% se moglo odreći cigareta i osjećati olakšanje. Na kraju studije, velika većina ispitanika (više od 98%) uspjela se riješiti ovisnosti o nikotinu, vratiti zdravlje živčanog i kardiovaskularnog sustava. Zabilježeno je i smanjenje zagađenja pluća za 85%. 52 tjedna nakon ispitivanja, sudionici studije su ponovno pregledani i intervjuirani. Samo 11% ponovno je pušilo, dok je 89% potpuno zaboravilo na svoj problem.

NicoZero sastojci odabrani su na temelju prirodnih ekstrakata, vitamina i elemenata u tragovima. Proizvod ne sadrži potencijalno opasne ili štetne komponente, pa se može koristiti bez liječničkog recepta. Zahvaljujući sadržaju metvice, sprej ima ugodan okus i osvježava dah.

Korisna svojstva Nico Zero

NicoZero lijek za ovisnost o nikotinu ima niz značajnih prednosti:

 • - Brz pozitivan učinak.
 • - Potpuno zbrinjavanje ovisnosti o nikotinu u bilo kojoj manifestaciji (duhan, elektroničke cigarete, nargile, cigare).
 • - Siguran sastav sastojaka koji je odobren za vegane i osobe koje pate od alergija.
 • - Stabilan rezultat čak 6 mjeseci nakon tečaja.
 • - Jednostavan je za upotrebu. Sprej možete uvijek nositi sa sobom u džepu i nanositi ga bilo kada.
 • - Ne uzrokuje sindrom povlačenja.
 • - Povoljnih NicoZero cijena ga čini tržišnim liderom.
 • - Pomaže prestati pušiti bez stresa za tijelo.
 • - Blokira apetit i sprječava dobitak viška kilograma.

Više se nećete morati sami suočavati s tom lošom navikom. Svatko može dobiti dobar rezultat, neovisno o broju pušenih cigareta i dužini pušenja. Aktivne komponente koje ovaj proizvod sadrži u potpunosti eliminiraju proizvode propadanja duhanskog dima, teške otrove i smole iz tijela. Možete vratiti normalno funkcioniranje okusnih pupoljaka, riješiti se žutih mrlja na prstima i zubima. Sprej će vratiti normalnu rad pluća i dišnog sustava, pa ćete zaustaviti kašalj i osjetiti nedostatak daha. Formula smanjuje rizik od razvoja opasnih patologija tijekom pušenja i poboljšava cjelokupno zdravlje.

Pogledajte NicoZero foto pušača prije i nakon tretmana. Očito su pluća postala primjetno čistija i zdravlje im se poboljšalo.

Mišljenje narkologa:

Bilo mi je drago kad sam saznala da se danas pojavljuje prilika za NicoZero kupiti. Ovaj je proizvod dugo potrajao širom svijeta, ali tek odnedavno počeo se prodavati u našoj zemlji. Glavna prednost spreja je ta što ne sadrži nikotin ni u kojem obliku. Time se sprej razlikuje od nikotinskih flastera koji imaju svoje nuspojave i nedostatke. Raspršivanjem spreja u usnu šupljinu djelujete na okusne pupoljke i pojačavate oslobađanje hormona radosti - dopamina. Zahvaljujući tome prestanak pušenja je apsolutno jednostavan i bezbolan.

Trenutno je NicoZero naručite moguće samo putem Interneta. S obzirom na veliku potražnju ovog proizvoda, možda ćete imati poteškoća s pronalaskom spreja u ljekarnama ili trgovinama. Koristite samo službenu web stranicu!

Naručite NicoZero Hrvatska i započnite novi život bez cigareta!