ThermaFix България

Bulgaria

Възстановяване на коленните стави без хапчета и инжекции

  • - Моментално премахване на болката
  • - Възстановяване на подвижността на ставата
  • - Пълно обновяване на хрущялните тъкани

Поръчайте


За наранявания, артрит и хронична болка в коляното много хора използват различни кремове, мехлеми или болкоуспокояващи. Но много от тези продукти имат ниска ефективност или са вредни за здравето ни. За да се справите с проблема бързо и безопасно за тялото, използвайте ThermaFix подложки за коляно. Иновативно устройство, което ви позволява да фиксирате ставата и да ускорите процеса на възстановяване чрез нагряване до оптималната температура. Този патентован метод се превърна в истински научен пробив. Днес отоплителна превръзка се използва активно в спортната медицина за по-бързо възстановяване след навяхвания или увреждане на ставите.

ThermaFix - отопляеми подложки за коляното

Какво е ThermaFix отопляеми подложки за коляното? Това е многофункционално устройство, което осигурява гарантирано премахване на причините за болка и възпаление на ставите у дома. Благодарение на вградения нагревателен елемент превръзката е в състояние да поддържа стабилна температура до +60 C°. Плътната тъкан надеждно държи колянната става в правилното положение и не позволява да се измести встрани. Термичната експозиция може да засили кръвообращението и притока на хранителни вещества в епицентъра на болката. Ускорява се процесът на регенерация на клетки и тъкани, премахва се възпалението и започва процесът на възстановяване. Устройството има USB вход, благодарение на което можете да го свържете към захранване, лаптоп или компютър. Интуитивна система за контрол ви позволява бързо да разберете работата на превръзката без специални умения.

Какво казват експертите:

Лекувам спортисти за болки в коляното повече от 10 години. Поради високото физическо натоварване колянните стави и връзки често се увреждат и това причинява неприятни симптоми. Считам използването на мехлеми или таблетки за неефективно, тъй като те имат висок риск от рецидив. Към днешна дата най-доброто лечение е ThermaFix за болки в ставите. Това устройство ви позволява да премахнете причината за синдрома на болката и допринася за естественото възстановяване на увредения хрущял. По този начин не вреди на храносмилателната система, черния дроб или кожата.

Полезни свойства ThermaFix

Няколко причини, поради които трябва да изберете този конкретен продукт:

  • - Най-добрият начин за лечение на болки в ставите, артрит, артроза и спортни наранявания.
  • - Умна отоплителна система за най-бързо възстановяване на увредената тъкан.
  • - Екологични материали, които пропускат въздух и позволяват на кожата да диша.
  • - Стабилизира коляното и ви позволява свободно да ходите, седите, бягате или клякате.
  • - 8 пъти по-бързо възстановява ставите от мехлемите и таблетките.

ThermaFix цена, купете в аптека:

Поради голямото търсене през 2020 г., продажбите на коленца в аптеките временно не са налице. Но тогава винаги можете да ThermaFix България поръчайте на интернет на уебсайта на производителя.