ThermaFix Magyarország

Hungary

A térdízületek helyreállítása tabletták és injekciók nélkül

  • - Azonnali fájdalomcsillapítás
  • - A ízület rugalmasságának helyreállítása
  • - A porcszövetek teljes megújulása

Megrendelés


Sérülések, ízületi gyulladás és krónikus térdfájdalmak kezelésére sok ember különféle krémeket, kenőcsöket vagy fájdalomcsillapítókat használ. De ezeknek a termékeknek sok a hatékonysága alacsony, vagy káros az egészségünkre. A test gyors és biztonságos kezeléséhez használja a ThermaFix Térdtartó fájlt. Innovatív eszköz, amely lehetővé teszi az ízület rögzítését és felgyorsítja a helyreállítási folyamatot az optimális hőmérsékletre történő melegítéssel. Ez a szabadalmaztatott módszer valódi tudományos áttörésévé vált. Manapság a sportgyógyászatban aktív fűtőkötést alkalmaznak, hogy gyorsabban gyógyuljanak a rándulások vagy ízületi sérülések.

ThermaFix - Térdrögzítők

Mi a ThermaFix Térdrögzítők? Ez egy multifunkciós készülék, amely garantálja az otthoni fájdalom és ízületi gyulladás okainak kiküszöbölését. A beépített fűtőelemnek köszönhetően a kötszer stabil hőmérsékletet képes fenntartani +60 C° -ig. A sűrű szövet megbízhatóan tartja a térdízületet a megfelelő helyzetben, és megakadályozza, hogy az oldalra tolódjon. A hőhatás javíthatja a vérkeringést és a tápanyagok beáramlását a fájdalom központjában. Felgyorsul a sejtek és szövetek regenerálódásának folyamata, eltávolítják a gyulladást és megindulnak a helyreállítási folyamat. Az eszköznek van USB bemenete, amelynek köszönhetően csatlakoztathatja azt egy tápegységhez, laptophoz vagy számítógéphez. Az intuitív vezérlőrendszer lehetővé teszi, hogy speciális ismeretek nélkül gyorsan megértse a kötszer munkáját.

Amit a szakértők mondnak:

Több mint 10 éve kezelöm a sportolókat térdfájdalmakkal. A nagy fizikai erőfeszítés miatt a térdízületek és a szalagok gyakran megsérülnek, és ez kellemetlen tüneteket okoz. Úgy vélem, hogy a kenőcsök vagy tabletták használata nem hatékony, mivel nagy a relapszus kockázata. A mai napig a legjobb kezelés a ThermaFix ízületi fájdalmak esetén. Ez az eszköz lehetővé teszi a fájdalom szindróma okának kiküszöbölését, és hozzájárul a sérült porc természetes helyreállításához. Ezzel nem káros az emésztőrendszerre, a májra vagy a bőrre.

Hasznos tulajdonságok ThermaFix

Számos oka annak, hogy miért érdemes ezt a terméket választania:

  • - Az ízületi fájdalom, ízületi gyulladás, ízületi gyulladás és sportsérülések kezelésének legjobb módja.
  • - Intelligens fűtőrendszer a sérült szövetek leggyorsabb helyreállításához.
  • - Környezetbarát anyagok, amelyek átjutnak a levegőbe, és lehetővé teszik a bőr lélegzését.
  • - Stabilizálja a térdét, és szabadon járhat, ülhet, futhat vagy guggolhat.
  • - Nyolcszor gyorsabban helyreállítja az ízületeket, mint a kenőcsök és a tabletták.

ThermaFix ár, vásárolni a gyógyszertárban:

A 2020-ban fennálló nagy kereslet miatt a térdvédő sapkák eladása a gyógyszertárakban ideiglenesen nem elérhető. De akkor mindig ThermaFix Magyarország rendelés fizethet online a gyártó webhelyén.