Inno Gialuron Bosna i Hercegovina

Bosnia and Herzegovina

Vaša POBJEDA nad starenjem

  • - ZATEŽE bore
  • - POVEĆAVA zategnutost i teksturu
  • - OBNAVLJA elastičnost

Naručite odmah


Sa godinama opada nivo kolagena u našim ćelijama. Prije svega, negativno utječe na stanje kože lica i prouzrokuje određene probleme. Mnoge žene troše velike svote na usluge kozmetičara i šminkera, koje im pomažu da ostanu lijepe. No većina postupaka u kozmetičkom salonu može samo privremeno umanjiti negativne učinke faktora starenja. Ako želite da ostanete mladi i lijepi što duže, poslužite se najnovijim znanstvenim otkrićima i najboljom kozmetikom na tržištu. 2020. godine Inno Gialuron krema protiv bora postao je bestseler.

Inno Gialuron - gel za pomlađivanje kože

Jedinstvena formula povoljno se uspoređuje s ostalom kozmetikom jer sadrži samo prirodne sastojke i ne izaziva nuspojave. Proizvod sadrži biljne ekstrakte, kompleks vitamina, omega-3 masne kiseline, kao i kolagen i elastin. Proizvod sadrži prilično veliku količinu folne kiseline koja vam omogućava obnovu stanica kože i održavanje nutritivne ravnoteže u tijelu.

Od prvih dana Inno Gialuron gel za pomlađivanje kože ima blagotvoran učinak na tijelo. Biljna formula kožu čini mekom i glatkom, poboljšava čvrstinu i izglađuje čak i najdublje bore. Možete zadržati svježinu i riješiti se nuspojava okoline za kratko vrijeme.

Korisna svojstva Inno Gialuron

Zašto kozmetolozi i plastični hirurzi preporučuju ovaj jedinstveni gel:

  • - Poboljšava stanje kože u roku od 21 dan nakon početka upotrebe.
  • - Usporava prirodni proces starenja.
  • - Poboljšava sintezu kolagena i hranljivih sastojaka.
  • - Povećava elastičnost kože.
  • - Vlaži kožu i čini je nježnijom.
  • - Štiti od djelovanja ultraljubičastoga zračenja.
  • - Ima antibakterijsko dejstvo.

Zahvaljujući svojoj mekoj strukturi, Inno Gialuron protiv bora se brzo apsorbira na najpristupačnija mesta na vašoj koži. Formula blokira pojavu dubokih bora na licu i pomaže u uklanjanju opuštene kože. Proizvod pomaže obnavljanju gornjih slojeva epiderme bez upotrebe injekcija ili operativnog zahvata. Zahvaljujući ovom jedinstvenom gelu, možete ostati mladi i atraktivni mnogo duže.

Način primjene: nanesite malu količinu gela na površinu kože lica, vrata i ruku. Napravite laganu masažu i pričekajte nekoliko minuta dok se krema potpuno ne upije u kožu. Ponavljajte postupak redovno 21 dan.

Inno Gialuron cijena, kupite u ljekarni:

Proizvod je namijenjen za kućnu upotrebu. Ne prodaje se u ljekarnama. Kremu možete kupiti samo putem interneta na službenoj web stranici. Ako želite Inno Gialuron Bosna i Hercegovina naručiti, ispunite obrazac za narudžbu odmah.