Parazitol Slovenija

Slovenia

HUD UDAREC ZA PARAZITE

 • - Zabraňuje opätovnej infekcii
 • - Uniči vse vrste helmintov
 • - Normalizira delovanje prebavne cevi

Naroči


Vsak dan se srečujemo z nevidno grožnjo, o kateri niti ne sumimo. Paraziti nas obkrožajo povsod - na ulici, v javnem prevozu, v tleh, vodi, hrani in celo pri hišnih ljubljenčkih. Znanstveniki trdijo, da je resnično število okuženih s paraziti 6-7 krat večje od uradnih podatkov. Dejstvo je, da približno 75% ljudi ne čuti nobenih znakov, čeprav so parazitske okužbe že prisotne v njihovih telesih. Helminthiasis je mogoče potrditi le s pomočjo celovitega zdravniškega pregleda in testov. Vendar obstajajo nekateri posredni znaki, ki lahko kažejo na težavo. Če imate pogosto glavobole, razdražljivost, težave s kožo ali izgubo spanja, so to nekateri pogosti simptomi. Helminthiasis se kaže tudi kot alergija, anemija in bolečine v sklepih. Nekateri začnejo dramatično izgubljati kilograme ali ne morejo nadzirati svojega apetita.

Parazitol - preparat proti parazitom

Če vam je vsaj dva od teh simptomov poznana, morate biti pozorni na to. Danes trg protiparazitskih zdravil ponuja velike možnosti za preprečevanje in zdravljenje večine vrst helminthiasis. Eno glavnih odkritij v tem letu je Parazitol zdravilo proti parazitom. To naravno zdravilo zaradi visoke učinkovitosti učinkovito očisti telo kožnih okužb, obnovi normalno stanje prebavnega sistema in prepreči recidive. Kompleks učinkovin podpira imunski sistem in odstrani škodljive okužbe po naravni poti.

Poskusimo ugotoviti kako deluje:

Paraziti živijo v telesu prejemnika zaradi njegovih hranil. Zavirajo učinek imunosti, ki je vzrok za številne bolezni. Parazitol za čiščenje telesa nevtralizira presnovo parazitov in ustavi proces njihovega nadaljnjega razmnoževanja. Kapsula vsebuje ekstrakt črnega oreha. Ta sestavina povzroča paralizo mišic pri črvih in parazitih, preprečuje, da bi ostali na stenah črevesja in notranjih organov. Formula nevtralizira razvoj jajčec parazitov, da prepreči ponovno pojavljanje helminthiaze po koncu zdravljenja. Kurkuma koren, ki je del izdelka, normalizira prebavni sistem in poveča imunost. Absolutno vseh Parazitol sestavine so naravni in ne vsebujejo kemičnih spojin. Da se doma popolnoma znebite zajedavcev, je dovolj, da vzamete te kapsule samo 1 mesec.

Kaj pravi specialist za nalezljive bolezni o tem izdelku:

Pred približno pol leta sem svojim pacientom začel predpisovati Parazitol preparat proti parazitom. Lahko potrdim visoko učinkovitost prehranskega dopolnila. Trenutno je eden najvarnejših izdelkov za odstranjevanje črvov in zajedavcev iz telesa. Prednosti zdravila so naravna sestava, visoka učinkovitost, hitrost in pomanjkanje kontraindikacij. Za razliko od mnogih analogov ta izdelek popolnoma uniči parazite in njihova jajčeca, zato je tveganje za ponovno okužbo skoraj nič. Danes lahko Parazitol kupiti v lekarni ali naročite prek spleta. Gre za izdelek brez recepta, ki je primeren za vse.

Uporabne lastnosti Parazitol

Izdelek ima veliko uporabnih lastnosti. Njegova uporaba vam bo omogočila, da se ne samo znebite očitnih simptomov bolezni, temveč tudi odpravite skrito grožnjo zdravju.

Načelo izdelka:

 • - Uniči do 250 sort črvov in protozojev.
 • - Čisti notranje organe in tkiva.
 • - Odpravlja učinke zastrupitve in odstranjuje odpadne produkte bakterij in parazitskih okužb.
 • - Normalizira stanje prebavnega, kardiovaskularnega in živčnega sistema.
 • - Obnovi celovitost sluznic.
 • - Izboljša sestavo krvi in limfe.
 • - Krepi imunski sistem.
 • - Izboljša delovanje jeter.
 • - Odpravlja težave s kožo.
 • - Obnovi zdravje las, nohtov.

Leta 2020 je skupina evropskih strokovnjakov izvedla študijo prehranskega dopolnila Parazitol Slovenija. V poskusu je sodelovalo prostovoljno sodelovanje 750 bolnikov z znaki parazitske okužbe. Udeleženci raziskave so 4 tedne jemali te zeliščne kapsule in upoštevali vsa priporočila strokovnjakov o zdravi prehrani in spanju. V rezultatih testov se je več kot 99% uspelo popolnoma znebiti zajedavcev, 100% se je počutilo ponosno bolje in se znebili simptomov bolezni.

Pozor! Prehransko dopolnilo ni zdravilo. Pred uporabo natančno preberite navodila in upoštevajte priporočeni odmerek. Brez recepta lahko Parazitol naročiti. Pred uporabo se posvetujte s strokovnjakom. Minimalni tečaj je 30 dni.

Poglejte si Parazitol fotografijo in zapomnite si, kako naj bi izgledala originalna embalaža tega prehranskega dopolnila. Za pridobitev kakovostnega izdelka priporočamo, da se obrnete neposredno na proizvajalca.

Pri Parazitol cena vas bo prijetno presenetil! Naročite takoj!