Amarok Slovenija

Slovenia

OSVOBODI SVOJO DIVJO ZVER!!

  • - Stabilna in dolga erekcija
  • - Sijajen in buren seks do 3 ur
  • - Maksimalen užitek od seksa

Naroči


Impotenca je pogosta moška bolezen, povezana z oslabljeno spolno funkcijo in nezmožnostjo polnega spolnega odnosa. Vsak moški, ki se sooča s podobno težavo, meni, da je neuspeh in se ga sramuje. Dejansko se erektilna disfunkcija pojavi pri 75% ljudi, starejših od 40 let. Ker učinkovitega zdravljenja ni, se težava še poslabša, sintetične tablete, kot je Viagra, pa ta proces le še okrepijo.

Amarok - tablete za impotenco

Amarok zdravilo za motnje erekcije je inovativen pristop k zdravljenju impotence in erektilne disfunkcije! Izdelek zagotavlja stabilno in trajno erekcijo v 3 urah od trenutka uporabe. Formula odpravlja vzroke izgube spolne želje in zato se lahko 30 dni po začetku uporabe vrnete na polno spolno aktivnost brez uporabe dodatnih stimulansov. Izdelek v celoti upravičuje vse koristne lastnosti, ki jih je navedel proizvajalec in je učinkovit.

Aktivno prehransko dopolnilo je namenjeno za uporabo v takih situacijah:

  • - Popolna ali delna izguba trdote erekcije.
  • - Prezgodnja ejakulacija.
  • - Moteno delovanje prostate.
  • - Izguba erekcije po pitju alkohola ali uporabi kondoma.
  • - Zmanjšanje libida in spolne želje.
  • - Nizka samozavest in strah pred neuspehom.

Slab seks je nevaren! Če vsaj eden od partnerjev ne dobi zadovoljstva pri seksu, se poveča tveganje za družinske škandale, prešuštvo in razrešitev. Poleg psiholoških težav obstajajo prostatitis, adenom prostate ali druge nevarne bolezni. Moški se na koncu razdraži in je v globoki depresiji.

Ob prvih simptomih erektilne disfunkcije morate zagotovo kupiti v lekarni ali naročiti prek spleta na prodajalčevem spletnem mestu. Ta prehranski dodatek bo v vaš odnos vnesel novo vitalnost, poskrbel za živ in kvaliteten seks v kateri koli starosti!

Uporabne lastnosti Ama Rok

Tu je le nekaj osnovnih dejstev, ki vam bodo pomagala razumeti kako deluje:

Izdelek je zagotovljen za izboljšanje erekcije in spolne želje. Aktivne sestavine spodbujajo pretok krvi v medeničnih organih. Več krvi poteka skozi razširjene krvne žile v kavernozna telesa penisa in to omogoča, da poveča svojo velikost za 35%. Izdelek ne blokira samo vzroka impotence - ne omogoča, da se simptomi povrnejo tudi po koncu zdravljenja. Lahko uživate v aktivnem spolnem življenju in med seksom dobite več zadovoljstva.

Formula ugodno vpliva na občutljivost erogenih con in živčnih končičev. S pomočjo teh kapsul življenje se boste naučili znebiti negativnih misli in strahov med seksom, dobili boste pravi užitek in se počutili samozavestno.

Ama Rok tablete za impotenco je pridobila široko priljubljenost v Evropi zaradi svoje sposobnosti podaljšanja spolnih odnosov. Izdelek vsebuje Tribulus Terrestris, ki povečuje raven testosterona brez hormonske terapije in brez steroidov. Če imate visok testosteron, lahko bolje nadzirate proces ejakulacije in povečate spolne odnose do 40 minut.

Vzdržljivost in hitrejše okrevanje po diplomi je še ena koristna lastnost kapsul. Seks lahko imate celo noč in ste pripravljeni na nov spolni odnos v 4 minutah po koncu prejšnjega. S tem naravnim zdravilom bodo vaše erekcije postale vsakodnevne in težje!

Strokovno mnenje:

Amarok za motnje erekcije je univerzalen izdelek za zdravje moških. Že dolgo delam kot urolog in v vsem tem času nisem videl varnejšega in bolj naravnega zdravila z izrazitim blagodejnim učinkom. Samo 1 kapsula pol ure pred seksom bo pomagala odpraviti tveganje za nenadno oslabitev penisa v ključnem trenutku. Prav tako želim opozoriti, da izdelek ne poveča le erekcije. Uravnava delovanje celotnega genitourinarnega sistema in izboljšuje reproduktivno funkcijo. Mimogrede, cena od lekarniških zdravil proti impotenci.

Klinične študije:

Sestavine so bili testirani posamično in kot del te formule. Rezultati študije so potrdili učinkovitost in varnost. V skupini 4.000 moških, starih od 24 do 71 let, je več kot 92% dobilo popolno zadovoljstvo nad rezultati uporabe. Pri 87% je večina težav pri seksu izginila po 1 kapsuli, pri 78% moških pa so zabeležili povečanje penisa za 3-5 cm (to potrjujejo fotografijo pred in po uporabi). Klinične analize so potrdile povečanje ravni testosterona in aktivnosti sperme pri 9 od 10 preiskovancev.

Način uporabe:

Prehransko dopolnilo se lahko uporablja za preprečevanje in zdravljenje erektilne disfunkcije. Za preventivne namene je priporočljivo jemati 1 kapsulo na dan. To je najbolje storiti zjutraj ali 1 uro pred predvidenim spolnim odnosom. Za zdravljenje impotence vzemite 2 kapsuli dnevno. Optimalno obdobje uporabe je 30 dni. Upoštevajte, da je v enem paketu le 10 kapsul, zato za zaključek tečaja priporočamo, da naročite kompleten komplet.

Če sami niste mogli najti kje kupiti v Sloveniji, vam bomo pomagali pravilno izbrati. Trenutno je najlažji način za naročanje na spletu. Pustite zahtevo in po 5 minutah vas bo upravitelj poklical nazaj. Čas dostave: 7-10 dni. Plačilo samo ob prejetju. Prodajalec zagotavlja zaupnost stranke in vsebino paketa. Postanite divja žival v postelji Slovenija!