Adamour Slovenija

Slovenia

IZSTRELI SVOJO PUŠČICO AMORJA!

 • - Trda in trajna erekcija že po 10 minutah
 • - Bombastičen užitek ob intimnem ljubkovanju
 • - 3-4 kratno povečanje občutljivosti erogenih con

Naroči


Adamour zdravilo za motnje erekcije zagotavlja 100% rezultat za vsakega moškega! Večkomponentno prehransko dopolnilo omogoča takojšnjo povečanje spolne erekcije. Po 1 kapsuli lahko povečate trajanje spolnega odnosa za 3-4 krat in povečate občutljivost erogenih con. Formula je odlična za moške od 18 do 75 let, ki želijo presenetiti svojega spolnega partnerja v postelji!

Danes lahko naročite v internetu in dobite originalni izdelek v 4-5 dneh. Trenutno je to najboljša alternativa Viagri in drugim sintetičnim tabletam. Izkoristite priložnost, da trenutno obnovite svoj spolni nagon!

Adamour - tablete za impotenco

67% moških, starejših od 35 let, ima težave z erekcijo. To je lahko posledica različnih razlogov:

 1. - Sedanji življenjski slog.
 2. - Prekomerna teža.
 3. - Stres in depresija.
 4. - Hormonsko neravnovesje.
 5. - Težave s srčno-žilnim sistemom.
 6. - Nepravilen seks.
 7. - Nalezljive bolezni.
 8. - Psihološki samo dvom.
 9. - Sindrom pričakovanja neuspeha, ki ga sprožijo neprijetni spomini ali navdušenje.

Zaradi teh razlogov se redno srečujete z določenimi spolnimi motnjami. Na primer, pri mnogih moških erekcija v ključnem trenutku izgine. Trajanje spolnega odnosa ne presega 3 minut, ženska pa ostane nezadovoljena. Vse to povzroča strah ali "sindrom pričakovanja neuspeha." Moški noče seksa in se boji, da bi spet padel v spalnici pozornost.

Če ste seznanjeni s tem občutkom, poskusite za motnje erekcije. To je povsem nov izdelek, ki vam bo pomagal obnoviti moškost in spolno vzdržljivost. Končno lahko začutite zaupanje in nadzor nad erekcijo in si povrnete status alfa samca. Trenutno ta izdelek nima konkurentov in je v Evropi veliko povpraševanje. Imate edinstveno priložnost, da naročite eno prvih v naši državi in ocenite vso učinkovitost v nekaj dneh.

Uporabne lastnosti Ada Mour

Tu je nekaj meril, po katerih je mogoče razumeti kako deluje:

 • - Izboljša pretok krvi v medeničnih organih zaradi širjenja in krepitve krvnih žil.
 • - Spodbuja proizvodnjo testosterona za povečanje moškega libida.
 • - Takoj poveča spolno moč in penis ohranja trdno dlje časa.
 • - Obnovi nadzor nad ejakulacijo in pomaga podaljšati spolne odnose.
 • - Normalizira delovanje prostate, da se izogne razvoju prostatitisa ali adenoma prostate.
 • - Pomaga hitrejše okrevanje po spolnem odnosu.

Kaj je edinstveno pri tem prehranskem dodatku? Adamour sestavine je glavna skrivnost uspeha! Izdelek vsebuje Muira Puama, perujsko Maco, L-arginin, cink, Tribulus Terrestris in številne druge uporabne komponente. Formula je popolnoma varna za moške katere koli starosti in ne povzroča stranskih učinkov. Večina moških, ki uporabljajo to zdravilo, se je lahko znebila erektilne disfunkcije brez dodatnega zdravljenja.

Strokovno mnenje:

Imam 17 let zdravniške prakse v zasebni urološki ambulanti. Z leti sem se moral srečati z različnimi primeri moške impotence. Kljub široki paleti zdravil za erektilno disfunkcijo na trgu je zelo težko najti resnično učinkovit izdelek. V zadnjem času vedno bolj dodelim Ada Mour tablete za impotenco svojim pacientom. Za razliko od analogov to prehransko dopolnilo ne vsebuje kemije ali sintetičnih komponent. Iz osebnih izkušenj lahko potrdim, da se je mojim pacientom v 9 od 10 primerov uspelo znebiti težav pri seksu ravno po uporabi teh kapsul. Pozitivno vplivajo na moško erekcijo, tudi v starosti. In kar je najpomembneje, lahko to prehransko dopolnilo jemljete za preventivo.

Po navedbah proizvajalca je izdelek opravil potrebne klinične študije in prejel potrdilo o kakovosti. Zdaj vam ni treba izgovoriti, da bi se izognili fiasku v postelji. Na zmenek vzemite eno kapsulo in si zagotovite popolno zaupanje v trdno in stabilno erekcijo.

Način uporabe Adamour:

Kapsule se prodajajo brez recepta moškim po 18. letu starosti. Da preprečite impotenco, vzemite 1 kapsulo 30 minut pred obrokom. Za odpravo simptomov erektilne disfunkcije vzemite 1 kapsulo zjutraj pol ure pred obroki in 1 kapsulo 20 minut pred predvidenim spolnim odnosom. Nadaljujte tečaj 30 dni. Po potrebi po štirih tednih znova pojdite na tečaj.

*Zahtevani rezultati se lahko razlikujejo glede na posamezne značilnosti telesa. Preden uporabite katero koli prehransko dopolnilo, priporočamo, da se posvetujete s specialistom.

Zdaj je vseeno, da bi našli kapsule kje kupiti v Sloveniji teh kapsul?

Farmacevtska družba, ki proizvaja ta izdelek, strogo spremlja kakovost. Adamour kupiti v lekarni trenutno ni mogoče. Za odpravo nevarnosti ponarejanja blaga proizvajalec prodaja neposredno brez posrednikov.

Bodite pozorni na fotografijo in zapomnite si, kako naj bi izgledala originalna embalaža. Če želite naročiti blago, sledite povezavi in pustite zahtevo na uradni spletni strani. V roku 5 minut vas bodo prodajalci kontaktirali, da potrdijo naročilo. Prodajalec zagotavlja 100-odstotno zaupnost posla. Kurir ali tretje osebe ne bodo seznanjene z vsebino paketa.

Obstaja posebna ponudba za nove stranke: Adamour cena je 50% ceneje! Izkoristite popust in si danes naročite edinstven izdelek za zdravje moških! Dodajte svetle barve v svoje spolno življenje!