Detonic Hrvatska

Croatia


Spasite sebe od smrti zbog srčanog ili moždanog udara!

 • - Normalizira tlak za prvih 6 sati zahvaljujući bioflavonoidu
 • - Obnavlja tonus i fleksibilnost krvne žile za 1 sat
 • - Učinkovit za 1, 2, 3 faze hipertenzije

Narudžba


Detonic sredstvo za hipertenziju je novi proizvod za normalnu cirkulaciju krvi i uklanjanje simptoma visokog krvnog tlaka. Prirodni dodatak prehrani udovoljava se zadatku i dugoročno daje učinak nakon 1 kursa liječenja. U prvih 6 sati nakon uzimanja kapsula, krvni tlak se vraća u normalu, glavobolja i simptomi hipertenzije nestaju. Svakodnevnom uporabom tijekom 30 dana aktivnost kardiovaskularnog sustava se u potpunosti obnavlja.

Proizvod je visoko cijenjen od strane međunarodne stručne zajednice i ima pozitivne kritike. Kako bi potvrdio učinkovitost ovog prirodnog lijeka, proizvođač je na službenoj web stranici pružio potvrde o kvaliteti i rezultate kliničkih ispitivanja.

Detonic - proizvod za visoki krvni tlak

Hipertenzija je jedna od najopasnijih bolesti krvožilnog sustava. Liječnici kažu da više od 67% bolesnika s hipertenzijom nisu svjesni da im treba pomoć. Simptomi se često brkaju s uobičajenim umorom ili pretjeranim radom. Ako se ne liječi, bolest može brzo napredovati i preći u kronični stadij. Tipične komplikacije hipertenzije su tromboza, srčani udar, moždani udar i tako dalje.

Unatoč širokom rasponu lijekova protiv hipertenzije u ljekarnama, znanstvenici neprestano traže učinkovitija sredstva za prevenciju i liječenje ovog problema. Jedno od najnovijih otkrića bilo je De Tonic proizvod za visoki krvni tlak. Preko 8 godina znanstvenog rada i više od 1000 laboratorijskih studija utrošeno je na stvaranje ove formule. Prvi put su znanstvenici uspjeli stvoriti proizvod koji ne samo da zna sniziti krvni tlak, već i blokirati uzrok hipertenzije. Bioflavonoidi koji su dio dodatka hrani doprinose prirodnom čišćenju i prorjeđivanju krvi. Od prvih sati osjeti se vidljivo poboljšanje zdravstvenog stanja, vraća se ton i elastičnost žila. Nakon završetka rješenje cjelovitog liječenja više od 98% pacijenata vraća se u puni život i zauvijek zaboravlja na hipertenziju!

Glavna prednost ovog proizvoda je Detonic sastojci. Kapsula sadrži ekstrakt lišća aloe, ekstrakt sjemenki bundeve, ekstrakt ploda gloga i mnoge druge biljne komponente. Proizvod sadrži visoku koncentraciju antioksidanata, vitamina i omega-3 masti koji su potrebni za jačanje srčanog mišića i krvnih žila.

Korisna svojstva De Tonic

Evo samo nekoliko značajki koje vam pomažu da razumijete kako funkcionira:

 • - Dovođenje krvnog tlaka u normalu za nekoliko sati.
 • - Smanjuje razinu lošeg kolesterola u krvi.
 • - Potiče širenje krvnih žila i poboljšava cirkulaciju krvi.
 • - Blokira stvaranje krvnih ugrušaka i krvnih ugrušaka.
 • - Povećava tonus i elastičnost zidova krvnih žila i arterija.
 • - Stvara prepreku od mogućih relapsa.
 • - Eliminira simptome hipertenzije: glavobolja, mučnina, crne mrlje pred očima, apatija, slabost, pospanost, vrtoglavica, znojenje, crvenilo kože.
 • - Djelotvoran u bilo kojem stadiju bolesti.
 • - Kompatibilno s drugim antihipertenzivnim lijekovima.
 • - Ubrzava metabolizam i suzbija apetit.
 • - Promiče mršavljenje bez dijeta i vježbi.
 • - Eliminira upalu sluznice mokraćnog mjehura (cistitis).
 • - Obnavlja stanice jetre i bubrega.
 • - Poboljšava probavni sustav i odupire se infekciji.
 • - Normalizira šećer u krvi, prevencija je dijabetesa tipa 2.

Stručno mišljenje Detonic:

Moderna znanost i medicina znaju puno o korisnim svojstvima bioflavonoida. Do danas su upravo te korisne tvari najučinkovitije u suzbijanju hipertenzije i problema sa srčanim mišićima. Dugo godina liječim pacijente zbog ove bolesti i mogu potvrditi da hipertenzija ne nestaje sama od sebe - zahtijeva pravo liječenje. Zašto svojim kupcima preporučujem Detonic kupiti? Sve je vrlo jednostavno. Ovo je 100% biljna formula koja ne zahtijeva recept za upotrebu. Sastav proizvoda uključuje bioflavonoide i vitamine koji mogu zaustaviti daljnji razvoj bolesti. Najvažnije je da ove kapsule nemaju štetan utjecaj na jetru i nemaju kontraindikacije. Na prvim simptomima bolesti trebali biste odmah početi koristiti ovaj proizvod.

Prošle godine europski stručnjaci proveli su klinička ispitivanja kako bi proučili korisna svojstva ovog dodatka hrani. Od 260 pacijenata različitih dobnih skupina sa simptomima hipertenzije, polovica ispitanika je primila placebo, a ostatak su primili kapsule od Detonic za liječenje hipertenzije. 30 dana nakon završetka razdoblja ispitivanja, učinkovitost u skupini koja je primala placebo bila je manja od 8%. U drugoj su skupini rezultati liječenja bili mnogo veći. 100% ispitanika zabilježilo je normalizaciju krvnog tlaka. 98% se uspjelo riješiti aritmije i glavobolje, a kod 90% je nestala venska tromboza. Na službenoj web stranici možete pronaći Detonic foto sa potvrdama i izvješćima s testova. U 2020. godini potražnja za tim proizvodom znatno je porasla. Kupci naručuju ovaj prirodni prah kako bi se riješili visokog krvnog tlaka, sagorjeli masti i uklonili upalni proces. Proizvod ima dugo ljekovito djelovanje. Čak i nakon završetka tečaja vaš će krvni tlak dugo biti normalan. Vodite zdrav način života i zauvijek ćete zaboraviti na hipertenziju. Sie können täglich Kapseln einnehmen und spürbare Verbesserungen Ihres Gesundheitszustands beobachten.

Želim znati gdje kupiti u Hrvatskoj ovih kapsula Detonic?

U trenutku objave ovog pregleda proizvod je bio dostupan u prodaji samo putem Interneta. Proizvođač je donio takvu odluku kako bi isključio rizike povezane s lažnom robom. Da biste naložili, samo morate ispuniti prijavnicu na web mjestu prodavatelja. Vaša narudžba će biti dostavljena u roku od 1-5 radnih dana. Plaćanje tek nakon primitka pošiljke.

Upozorenje! -50% popusta za nove kupce! Sada je Detonic cijena najprofitabilnija! Spremite svoje zdravlje!